工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大纯净水

[毛遂自荐] 巨蟹男征友告一段落,感谢所有支持过我的人

原帖由 yytt 于 2008-7-8 19:44 发表
) I$ Y* z9 S: v$ o我有学过牛仔华尔兹伦巴等等咖~~~
9 b. y9 i' b$ w3 i! h$ d, @不过~~~
1 A( ]" s+ x3 M跳男步

% @1 v  ?# C6 g/ p' Y( o' p2 E9 c/ `% x3 @8 ^
下?你甘厉害啊,甘你会女步吗,你甘大牺牲既,佩服!

你翻来拉~~~

原帖由 工大纯净水 于 2008-7-8 19:46 发表 . M# h0 Q% Y* k  ^9 y2 _, {
, j; x/ X) ~7 }3 T7 f# r

$ S" x1 W! {/ w( D5 U' c下?你甘厉害啊,甘你会女步吗,你甘大牺牲既,佩服!
* m3 ?" n3 ^3 s- T- ~5 V

; ]( W$ B8 v, v体育舞蹈咯/ d- b( Q7 F( ]; L3 n
选健美操无啦啦比巨扔去学拉丁呢d~~~~5 N" a1 N# g" {; s+ o* N" V
成班人,得几个男仔~~~我地班d男仔叫我做舞伴,我话无甘快,走去同位靓mm搭台,比巨地闹佐好耐
& \1 a5 O: i, K% O' v) \. g女步,相反得喇~~~不过我应该5识~~~

原帖由 Shales 于 2008-7-8 19:50 发表 2 {8 u+ C, e/ I
你翻来拉~~~

) d- O) t6 s" c7 q  G# z* J; ^
0 m/ n8 r! i9 }1 @$ a恩,我翻来了,你地都考完了吗?

原帖由 yytt 于 2008-7-8 19:50 发表 + U+ }$ ^" |) @' u: Q/ ?7 K

' a5 A/ U% a: {" ^/ F
% s" }! T0 f/ K; V' X: {体育舞蹈咯
2 `0 N" M- {" x. R3 d. a4 n选健美操无啦啦比巨扔去学拉丁呢d~~~~
- A, N4 O# [  X4 y6 |( }1 s8 ^成班人,得几个男仔~~~我地班d男仔叫我做舞伴,我话无甘快,走去同位靓mm搭台,比巨地闹佐好耐  ...

2 g! v) l+ R: S
+ Y7 `6 x2 _/ b7 O# Y1 r呵呵,郁闷死距地啦,点解会无啦啦去左搭台既?

咦,偷偷发唔比我睇甘衰,进来再看看套套和楼主的感情培养得怎么样了

原帖由 mistletoe 于 2008-7-8 20:37 发表
# ~$ z& O1 y# w3 E, x咦,偷偷发唔比我睇甘衰,进来再看看套套和楼主的感情培养得怎么样了
% P. m6 K. X% G$ z: @

, T/ f4 A# G% }. T边有啊。。。。你问TT拿啊,我都想体~

水水。。。加油哦。。

原帖由 mistletoe 于 2008-7-8 20:37 发表 : D/ E& D! B) j6 X
咦,偷偷发唔比我睇甘衰,进来再看看套套和楼主的感情培养得怎么样了

a( E. C6 R1 {5 t7 O: J) U [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005] [em005]

原帖由 工大纯净水 于 2008-7-8 20:14 发表
( z4 L3 K8 [2 ~8 u- P, {) v+ |! Q, F* |6 }% q6 h4 j8 P

1 T( @7 N2 o' h% e呵呵,郁闷死距地啦,点解会无啦啦去左搭台既?

! Q& s9 J: c$ _9 }+ w* a因为对住巨地我实在好难跳得落,笑饱喇

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

我也很晕

原帖由 yytt 于 2008-7-8 23:05 发表 , E+ H5 S' ^+ J3 B# q

0 }! p) `0 w3 Y% h/ x% n* f! j因为对住巨地我实在好难跳得落,笑饱喇
/ [2 {" _" q+ F% T5 T$ n6 V

C9 H) m7 D5 L/ |8 K- b哈哈,点解笑饱啊,无视就系啦~

我想知LZ张贴用咩代码噶?
2 N3 C+ k: }* Z! I0 ~, w& f点样对齐~

原帖由 Cola 于 2008-7-9 01:19 发表
/ y: z8 |1 |& t, U6 G1 d6 `我想知LZ张贴用咩代码噶?. u2 Q* p7 Z% X: T
点样对齐~
# A6 ^- D# x- J. }& v# c1 x' O
# u7 @: O* H) C+ W; E1 W& O; d
其实你用“浮动”就得架啦~

我也系巨蟹座的啊     希望愿望能成真

真长寿的帖子~~~~

原帖由 工大纯净水 于 2008-7-9 01:32 发表 4 N& ]+ W! @7 c. u. o

% ^( s, N- Y& w2 }8 f+ h9 C
! `4 N: ?& e' p7 a- [1 ?: h' w其实你用“浮动”就得架啦~

0 _3 `; N: k9 z2 y+ h但係浮动可以左右浮动咩?! y6 c! x2 Q3 Q8 C) d) F
米就得左或者右?

原帖由 小脚冰凉 于 2008-7-9 10:21 发表 ; q$ t3 u! H: W' C
真长寿的帖子~~~~
$ h( J- H3 ~1 U( ?

- f% A& O# b6 |# o4 V哈,没办法,死不瞑目,:smile: 所以现在尸变了~

原帖由 Cola 于 2008-7-9 10:55 发表
6 w4 {  y( Q% \" Y2 `, U4 w1 H; q- E- i9 [, U% D& C0 o$ E# f; q
但係浮动可以左右浮动咩?0 C& p/ [1 v0 U& I
米就得左或者右?

4 |4 F" B" ?$ a' V9 ?5 ?- b8 f0 l, H/ n$ |/ N
恩,可以架,差不多等于文本框的性质吧