工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

入左08广工财务管理既系依度留个名啦。。。多多指教

大学的生活让人向往,系广工希望大家互相帮助啦,大家留下QQ或联系方式哦。。。
原帖由 deverny 于 2008-7-23 09:23 发表
- k- B8 F/ x* l9 t大学的生活让人向往,系广工希望大家互相帮助啦,大家留下QQ或联系方式哦。。。

2 u6 P4 H' K$ _% X# _) Y- y: _3 f5 X) B& H4 m( t. \
4 N* G9 b6 o5 D
! ?1 O2 ~5 J3 h% E, @) L) e$ V

( Z: P1 L- t9 x% f! `5 v3 U, k; M
" B" v9 |8 a( o% Q( d
, p) i, b+ T' J8 T文556报了财管,你认为入吗? QQ:278738250

回复 沙发 chant 的帖子

你第一志愿应该得既。。。第二就五知啦

我都系估估下扎!!!

08财务管理小生到此一游啦..$ ^; n$ K# R2 W& a
今日刚开做个Q群专收财管D人..
9 j- J1 Q' t5 |+ z+ N& L. w+ v: G号码:66594186; q4 B* G& m9 Q# J9 J- r4 t0 y
0 z& |0 _2 R! f" }
希望越黎越多人进入黎啦..
% T5 Y! X3 [% H  b( l开学前先倾熟d哈.

广工财务Q群66594186,大家快D入来啦。。。。

昨天看到很多财管的呢.( m9 B$ B2 `0 c5 w6 d
今天都去庆祝了 没上网啦?

我都报左希望大家可以做同学啦`

师兄建议..将财务管理群 范围扩大..& C9 d0 q& w: }( z" ?' j* c7 @  i
现在是 财务管理+会记群啦 欢迎大家加入# J' j6 n# J* W* t; }- P8 a2 H# A

' M- q3 ~" S% l66594186 暂时只有11人

再次顶起啦...财管 会计d新生 出黎啦

财管既就快D入个群报到啦!!1

顶下!我都系财管嘎

原帖由 风华雪越 于 2008-7-23 15:57 发表 # y0 E: n) u5 Q
我都报左希望大家可以做同学啦`

( D6 F. @) g% K/ s9 R5 _师妹,头像边个系你本人??

我不是!

来拉来拉

回复 13楼 六月飞霜 的帖子

左边个个系`右边个个都入左来

在次顶起啦..最近大家都收到通知书了挂?知道系财管或者系会计的人 快入群啦