工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 彬彬

[活动征友] 男友出租

原帖由 magneticgirl 于 2008-9-5 09:20 发表 : \9 {1 N! N. |7 h/ n
师弟不乖啊0 N: Y8 o( U- z: G7 d! E% D
不好好学习,倒来征友了
( V6 f- x" N3 T. ?" E
此言差矣,这叫勤工俭学,乖啊

原帖由 nathen 于 2008-9-5 12:51 发表 ) h) ?$ m' s" ?% G
很好...讲数个阵可以稳LZ...

7 p4 y% g4 J, y3 o+ u, ?% C好话

原来系隔离城市既。/ f, o, d2 o) S: M8 ^+ c- I
你件衫都几似我地中学校服哦。
: A& _4 L' }* Y6 q征友既事业系永远冇尽头既。加油囖LZ。

原帖由 嫫妮咔 于 2008-9-5 13:30 发表
2 }$ A( m3 R! j& Z+ ~2 F& g原来系隔离城市既。
+ k0 z) F; `  B你件衫都几似我地中学校服哦。
# H1 b1 A' S7 `0 C+ ^' G) G征友既事业系永远冇尽头既。加油囖LZ。
+ `/ N$ K8 s3 r3 e
你系湛江嘅?抑或陽江吖??' m1 }* w3 d! C1 `$ T3 Q
宜家出緊租,唔係征友啊。有盡頭仲得了,去邊度揾食啊。。。。

原帖由 zhudou 于 2008-9-2 23:51 发表 ( U$ U1 [0 l! T. I3 B% ?# F& Q" Z
件校服好熟,LZ高中咩学校噶?
你是那个学校的?这个也不知道?狂晕~~~~~~~~~
6 m3 n2 P0 ]: G$ x+ T" H' k6 X1 d1 ^, Y) J- N) _7 J( b
师弟真有勇气, 偶顶帖.

回复 45楼 昨天今天明天 的帖子

谢,稳人帮衬啊