工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

边度有NIKKO包包专卖

RT    想买个书包或者斜孭袋,用开NIKKO有感情,不过之前都係人哋送嘅,唔知行情

P.S.有乜荷包比较好用,价钱有唔算贵
据我所知,火狐狸,中山四路农讲所东兴顺酒楼隔壁~~~~
01年去买过一个背包,很喜欢,背到现在还没烂,只是看起来有些旧~
哦,对,其实吉之岛也有的,广百,新大新那些里面也有专柜的~~

很多人喜欢mastermind的荷包,我觉得那牌子荷包确实很好看,150~250左右咯,就我认为已经算贵了,不知LZ标准如何~~~
如果要便宜些的,我之前买过一个叫Blue ocean的牌子,觉得挺适合男生的~~~

原帖由 猫猫猫 于 2008-9-17 01:38 发表
很多人喜欢mastermind的荷包,我觉得那牌子荷包确实很好看,150~250左右咯,就我认为已经算贵了,不知LZ标准如何~~~
如果要便宜些的,我之前买过一个叫Blue ocean的牌子,觉得挺适合男生的~~~

喺网上睇到mastermind都係女仔荷包喔          Blue ocean係?(有冇中文翻译)

梗系唔系啦,mastermind有好多男仔嘢噶,我记得就不止女荷包啦~~~
blue ocean 就唔清楚啦,我在地王一间不太起眼的小店买的,不知是不是一个牌子,总之我买过一个荷包上面是印着这样的logo字样,还有个纸牌,记得当时店主说是某个东南亚国家的牌子,不过真系唔系好记得~~~~~
不过如果俾d耐性去逛逛地王,都会发现唔少好嘢嘅~~~

额 .. 一定要这个牌子吗

一般的大商场都会有这个牌子的吧,我是在深圳.

原帖由 猫猫猫 于 2008-9-19 00:48 发表
梗系唔系啦,mastermind有好多男仔嘢噶,我记得就不止女荷包啦~~~
blue ocean 就唔清楚啦,我在地王一间不太起眼的小店买的,不知是不是一个牌子,总之我买过一个荷包上面是印着这样的logo字样,还有个纸牌,记得 ...

我去到地王,对屈臣氏感兴趣多D 平时都冇认真咁行过,最多睇睇手机。

其实二三百对我嚟讲都几贵,有人介绍我买ZOLO,不过我睇啱嘅只只都起码二百几,寒……

本身有熟人卖米奇,可惜……

上学期王府井周年志庆,看到有卖,差点冲动买了。