工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[毛遂自荐] 純粹交友,尋有緣人...

中意打波,一米七八嘅身高,唔算太矮.....五官端正,或者稱唔上靚仔,不過帶出去見下朋友噶話,應該仲撐得緊場(PS:如有夸大成分,望見諒
* @4 x$ u' o4 ]5 H* }' }有女人緣,不過結果都喺慘不忍睹,唔喺做咗死黨就喺做咗兄弟...無言....所以決定從今以後改過自新....
: ~$ h2 P9 ]; ^! [; }# C$ _  }3 E0 U0 s4 ^* `$ r
大三啦,今個學期開始學日語,但喺到目前為止只喺去過一次圖書館自習,所以急需一名異性(學日語嘅話,同性都得)給我帶來動力....有興趣學日語,或者交友嘅就聯繫我啦....
, [- y0 l; {; F: U! n- t$ T$ D  S- e7 T$ V: A+ p5 F. _
QQ327682739...PP就唔上啦,QQ空間都有,有心交友,唔爭在點多兩下鼠標啦...9 C2 I& |  }# I
( p4 }7 E2 H& d) g$ P
窮書生一個,冇車冇樓冇番狗....不過陪你行街食飯都冇問題.....) r# \; i- H, N5 @

& q3 W, V0 L" q; q3 s" C, c[ 本帖最后由 iamjamie 于 2008-9-28 13:08 编辑 ]
肯定是外国语的英语专业的是不?~~~

望AV止渴,还是太渴了,就想改变方式,尝点新鲜滋味。穷则变,变则通,通则达
+ e( _) H* ?+ r; [3 V8 K8 i: D# a6 ]3 U' g7 n; g! ^

鼠标下的高潮

此人情況屬實) F# }: Q/ j0 e! q
5 F" q( J/ ^) U; Y
                舍友上..

望完梅想尝女人了~~~~~~

回复 沙发 鹏ROC 的帖子

NONO,外國語果啲喺身在福中不知福,我喺度,只喺祈福......

回复 板凳 轻水惜寒 的帖子

睇日劇,唔睇**,中意山P同MAKI.....

每日一AV,欲望远离我
- a( Q9 G. Z- Z  W7 y0 }5 k放下屠刀,立地成和尚啦,施主

回复 9楼 AJ@阿杰 的帖子

講時講,點解好少見你上Q架...

不错不错。。。

ls也很不错的说

看了LZ照片了 不错不错~

孙燕姿D歌好好听~~我都好钟意听噶~~~

原帖由 iamjamie 于 2008-9-22 14:34 发表 * O1 r& O" @5 V
講時講,點解好少見你上Q架...
2 G% d$ j' ]. i0 }' S6 x, {7 L

# z( G" V$ O8 ?* f同学,你就有所不知啦,我宿舍1年AD到期,比人CUT线,月底又无钱续费,好惨好惨好惨惨惨惨惨啊。。。。 2 n0 Z5 ^% w6 Y& Q& Z

5 x# B! t! \$ F6 ?6 }& QPS:我就算在线,都隐身,哈

回复 11楼 xiaoxi 的帖子

你嘅支持,就喺我嘅動力,滅哈哈.....

回复 13楼 seena 的帖子

あっ  どうもありがとう。

回复 14楼 zhudou 的帖子

9494....我家燕姿冇得頂,活活......

原帖由 AJ@阿杰 于 2008-9-22 20:12 发表 1 O$ ?- q( g) f9 j
% L. H$ C# f6 o& T5 u+ W
. B: h, C! [' J1 I; n% y
同学,你就有所不知啦,我宿舍1年AD到期,比人CUT线,月底又无钱续费,好惨好惨好惨惨惨惨惨啊。。。。 5 P4 J/ ~# J* i7 N, y1 \- S

. \2 P( M& K3 G' A( rPS:我就算在线,都隐身,哈

+ \% Y: u3 v: ^. |* _* F2 ~
! I* a+ ?+ a3 \3 }0 c; I0 X( S呵呵,一直使AD,不過最近有啲慢啦...同為隱者,呵呵.....

我喜欢燕姿,呵呵:lol:
: g2 l: U, u0 @+ u7 ?/ F" z* n
" q6 C# {  F8 C3 X# G我帮你顶帖的.