工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 玩罗马复兴的来

蒸玩罗马复兴的朋友,男女不限。
" K0 f% h/ {  k9 l
# T5 @+ e6 W: r5 M, G  j/ t& ~好经典的游戏。
% R; t) g1 ]& W# C  j# H有共同爱好的,可以加我的QQ40170639
都好耐冇打过帝国咯...差唔多2年...
& ^6 P. D* G2 w# _: [% f5 Q; X0 D: D7 }# [& u$ Z
读书果阵,我D同学都好厉害...

玩红警的找我,罗马很久不玩了~

3C

找我

原帖由 Tai 于 2008-10-10 13:52 发表
1 y1 |  Z, ]6 Y2 P; N/ d7 T7 j2 c 都好耐冇打过帝国咯...差唔多2年...
  Q7 ~. u3 {" _1 d
7 R3 [; I; b% [8 ~' G9 F( e 读书果阵,我D同学都好厉害...
1 n  H' N, V  w( @: c, P
! |. m$ m# N4 W4 o+ b7 q
0 V( U8 O) o% @; z: R5 x

) B( [4 Q; t9 P8 G9 T( W& o3 g我都好厉害噶,- K7 [7 U) k6 `# B, _  L
你练下,我地切磋

回复 板凳 xstlovezxh 的帖子

不玩红警

原帖由 小信 于 2008-10-11 00:08 发表
& x1 o9 l! G, S" }/ T2 Q/ I( W3 _- M
& {& }6 Q& M. g) [4 j0 W/ b6 H+ n

6 b$ E8 @$ i9 }8 P/ `
9 k9 ^$ l. ~) T+ ?$ D1 \我都好厉害噶,
, C3 N, s3 ~) m: q% Q8 f* K你练下,我地切磋

1 C1 t% t" L3 }- c: o. f5 S
1 @# _9 q/ Q  e- ?: e依家得闲都训多阵

:kiss: 我同学玩

回复 8楼 tyk 的帖子

请问你同学系边个?! Y3 g  ], n+ N6 |

: F2 V" s: u" G/ x. X  W: P
$ G, y0 B' `% K- M- y9 N叫巨同我决斗

决斗甘大件事...

回复 10楼 Shales 的帖子

唔系点啊?7 M4 z" P! \  e# g. M( ~

: x9 r/ F; w' z9 Q# }; o: Y

哇,使唔使玩D咁经典噶