工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: cea

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

原帖由 bluebread 于 2008-12-2 12:04 发表 7 o4 S, s0 |3 w) c. Y" s
入黎围观广州人的...
, ~1 V3 C% j( Z) m. t( M

% O) D# O; @6 P- D: V  N9 J+ i. l1 [8 }7 T$ b& D
暈倒~

几靓女
( ], C4 a( y' O- A& l) G4 M咁嘅身形,唔觉得有50KG

LZ我过去广商玩,你招待我么:lol:

原帖由 朗笑天下~ 于 2008-12-3 17:15 发表
/ g9 @9 Q" y' i+ b, {) c4 BLZ我过去广商玩,你招待我么:lol:

3 [+ s1 G/ k! g
! o9 u2 h# J, `5 O6 j9 C6 W! @好啊.. 無所謂..哈哈丷

原帖由 8717061 于 2008-12-3 13:26 发表
( |  w2 n% ~3 @0 p0 K几靓女: Y+ y0 a$ q$ o/ C, s3 o7 E- M
咁嘅身形,唔觉得有50KG
1 k7 Z) M- W2 g; I
3 G: Z. a; _% D" \0 v( a
多謝支持.. 得閑離坐啦~丷

回复 220楼 cea 的帖子

哇~~甘又系,有心既话地域唔系问题既~~0 U+ F) s% K3 ~6 k
我叫黄小文阿~~~多多指教喔~~

回复 227楼 2820298 的帖子

hihi... 好似一樓寫噶咁..你叫我ar C得咖啦.., ?8 u6 c  b) T/ q: Q
0 ^! E; m" r2 m
你邊度人ar?..大幾咖..

叫声师姐先.... ...(大二的)....
! ]! ~2 T9 k* b4 M2 u% n如果无人倾计可以稳我(钟意识朋友)......QQ:350201954(用户名度应该都有噶啦)
2 Z9 V+ d4 U( ~. S* L
- S+ L$ ~- C4 c3 s  {. T[ 本帖最后由 魅影暗域 于 2008-12-4 11:06 编辑 ]

回复 229楼 yunyuyuebiao 的帖子

本人中山小榄......

原帖由 飘零人 于 2008-11-23 12:08 发表
* V8 ~8 M6 ]/ z6 e% l廣東商學院是不是别人说的专门给老总培养情人的学校啊???

% n- P2 R* L( S3 f6 y: J* u我怀疑此人是不是广工的,狂顶你个肺,少些损人会死啊!!

LZ不要理那些无聊的人,有聊的人自然会跟你做朋友的,只不过本人奉劝句“谨慎交友”...完毕

唔习惯d'散装英文~' _* q8 ?: R9 J: s
貌似我同你好似两个世界嘅人~& W0 H$ }9 U/ h( c4 s
lz你又英文又日文咁

lz好索~~~~

嗯嗯,睇起来吾错!0 y$ w9 H0 H6 b. p* a5 Q+ q9 ~8 A
而且诚意十足,希望以后滴人征友都可以学LZ梗* n5 V" v5 g9 u. u
上PP

入来路过下~

入来 再支持一下LZ先,俾GF见到我顶靓女个贴,区实吃醋

过路的~~~

要求基本符合   顶一个

郁闷,刚好1.68cm,比你要求的1.70cm差two cm,呜呜·~~~~睇来无机会认识你la~~