工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: cea

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

原帖由 yuheng 于 2008-11-23 12:46 发表
; r4 x4 t, J- @最烦说话夹半生不熟的英文

0 F8 ]2 H5 W2 v. n兄弟,顶你

原帖由 飘零人 于 2008-11-23 12:08 发表 ; J5 h% C+ f. y- Z( g" n! w* E) P
廣東商學院是不是别人说的专门给老总培养情人的学校啊???

, }3 B/ _3 c8 d& {+ l4 l5 {8 T5 K5 }& o* Y2 w8 ?
這位同學.. 那是廣外.. 你去打聽一下就知道啦..

原帖由 加农豹 于 2008-11-23 11:19 发表   U& Y2 k7 n) V" D; y6 ]7 k+ [3 E
过来及及,要求基本达到~
4 b# \$ M9 z: X3 ^- d

+ ?/ [3 ?4 C$ ^0 y嘻嘻丷.. そうですか。( I; {% p/ @  X& W4 F' m4 Q" Z

+ E( r. ^/ P( R: E6 I請問閣下邊度人呢? >v<

回复 5楼 fengogo 的帖子

每個人肥噶標準唔同噶.. 咁如果成100kg噶話我真系接受唔到咖嘛.. = =+

原帖由 三文治 于 2008-11-23 12:19 发表 : }8 }0 b0 E* f! @/ _+ p
運動噶話一般只會打羽毛球..其他都唔使穩我噶了.. $ `# s; M( d$ P6 o2 E
2 V* s7 B9 N9 C# N! C8 p5 n

5 O3 |) i0 S; b: @& Q$ \這位同學.. 我是籃球白癡的說...T^T.. 我運動不太好..除了羽毛球跟游泳以外其他都基本白癡程度.. XP

原帖由 2002070344 于 2008-11-23 14:01 发表
1 p2 q4 y! u0 ^3 ^) A9 G廣州人優先,
6 W! m0 y/ L4 b$ }" C% n
: x% W1 P. x$ S- o2 X" \1 ^8 X! s
) x+ l+ _' @5 [8 ?! Y9 r( W8 U
一般同城會比較有親切感啊嘛.. 嘻嘻丷.. 我無話其他城市唔得bor.. 唔好喊啦..~~~ 握握手好朋友啦~~``>v<

河南升并在那里呆了20年,未来从化人,在读硕士研究生~~
1 I  C2 ]7 z$ h/ ^6 q2 y广州话的不会,身高的不够~+ H5 \. ]; |5 g/ N. z
如何是好呀?' w1 z& a& @) u+ e+ {
貌似**还比我矮11厘米~
. |+ K4 v3 p2 F6 N' n  g' q$ c( G但他成就却高我11的n次方倍~* R8 R: p* f5 P& k$ V
楼主未来的男朋友或者老公至少比我高2com~
. K2 K4 F: i- d% g偶的成就绝对要比你老公高2的n次方倍~~+ S$ `6 [6 K4 c/ Y# g! l+ h

1 `5 `3 e2 h- m; C" o$ Z+ y哈哈,广工人,争气点~~~一个广商,不要让别人觉得我们一叶障目,不见中大华师和广外啊等等。。。! U( ]8 s5 m( E& [
0 J( N" u1 S4 }

回复 27楼 飘零人 的帖子

樓上這位同學.. 你用不著這么激動..
9 u: O4 j9 k8 X
! e( r; d0 g3 V, Z4 P4 O廣工高的男生很多.. 這個您不必擔心吧..呵呵..
4 F7 a0 B/ G3 q/ f
7 e' m) o8 N6 r況且我給的只是參考的東西.. 我沒說其他就一定不可以哦...1 |0 f# @# F" X8 m$ B' M" e6 b

( S# `, _, g! ^而且樓上這位同學.. 你很有學問很有大志.. 我很佩服閣下..  很感謝你的回帖.. 我也從來沒有貶低廣工男生素質的意思.. 請你不要誤會..

27楼讲野甘绝对...
4 j& D2 T7 I; K7 y5 b不如列举下你D成就出黎比大家见识下啦0 N/ w6 I; n2 M
后生仔识多D人系一件好事黎噶4 j& B! N& i( Q1 G
最紧要要带眼识人4 A2 f" g6 @9 Q2 i; e
过门都系客,大家客气点

条件打个七折怎么样呀

原帖由 cea 于 2008-11-23 14:41 发表 7 u, b1 ~/ E, W. a
3 `4 I# v7 ^9 x

0 E8 p, u0 `* |嘻嘻丷.. そうですか。
: g4 E. [4 Y; H( S7 W1 D# m1 l; Y2 b+ J% ]1 ]* c
請問閣下邊度人呢? >v

' N. x* C, u4 O& U8 I, g佛山,唔系广州嘅,又唔系做你男朋友,无咩问题吧?

妹妹在广商和LZ同专业,得闲玩下人肉搜索先得

我是符合要求的一个哦。。。。联系方式站内自己稳啊

可惜偶169.9cm

好啰嗦

原帖由 gdut_stu 于 2008-11-23 15:58 发表
% Q( N3 O& V9 A, q$ [7 u: \$ O% y条件打个七折怎么样呀
: w# d7 |! c! b. W' z
170cm*0.7=119cm
- G, O/ t7 r) ~* D4 N- B已经系特级残废了,老兄

原帖由 joe_233 于 2008-11-23 15:56 发表
" f2 w9 {# \4 {  n, e2 `2 L27楼讲野甘绝对...
7 P0 }  k# n( K7 }不如列举下你D成就出黎比大家见识下啦: z6 O' I6 Z, J
后生仔识多D人系一件好事黎噶
- L- u' m4 @* v最紧要要带眼识人
. G, t: m+ @8 V$ M! X: C$ B3 p过门都系客,大家客气点

! L; G$ _; _5 {! @7 A* g/ u! I$ _9 \
哥哥真系好人了....嗚嗚嗚........

原帖由 加农豹 于 2008-11-23 16:21 发表 1 I  ~3 n, {0 F; U" N; I1 ~

3 _: m7 s/ u* G! G佛山,唔系广州嘅,又唔系做你男朋友,无咩问题吧?
+ i$ c; ^, E' ~: _* k- F9 _
: S! _: }) z5 G' ^( E; o2 P; |: A
唔使咁介意啊..我都無打算系度咁穩男朋友... 好唔實際噶.. 主要都系想識多d朋友之嘛~~~ 嘻嘻..
" C$ v! r8 G5 N. h4 V7 {8 F- M* |4 {  e5 H! S5 {
多多指教ar.....點稱呼ar?

原帖由 蘑菇头上的小菌 于 2008-11-23 16:47 发表
6 x( S, ?' [) ]. |( d: @$ ]7 K4 N妹妹在广商和LZ同专业,得闲玩下人肉搜索先得
/ J: m: W! E$ _; K6 F9 d! F' K5 m

( x" W2 h. E- n* c$ h歡迎歡迎呢~~~~

原帖由 jeff-ou 于 2008-11-23 17:08 发表 9 l2 U1 p0 O5 I$ |/ O" ?
我是符合要求的一个哦。。。。联系方式站内自己稳啊

: U( x/ u% {* e* n0 E0 `5 b( K7 P1 P8 A* c5 [3 e2 ]

, a6 d, ]) e' _, O: `點稱呼ar~~~