工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: cea

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

原帖由 凸囧凸 于 2008-11-23 17:43 发表
9 O) T2 F" A! ~, l  J5 `6 v# `3 F1 v  h; h; C5 Y
170cm*0.7=119cm
3 o' U& k& X# A2 n/ x已经系特级残废了,老兄

# N/ Y, ?: m: W% q  q4 X* g, G4 D  i/ O
哇咔咔丷.. 你好搞笑ar~~~~ >v<

T 热闹的~

其实楼主也是想认识新的朋友,看了条件觉得不满的话直接无视不就行了,没必要再留下自己抱怨的语气。

我好像没有在这里留名,呵呵,留一个
9 H. |  ^; C( U! \5 M3 O
( t- v8 ]5 c: D7 q虽在广东,广州超烂,其他不说,路过,哈哈~~~~~~~~~

我支持打折.,119CM仲好,小学生,天真可爱

行过!当我冇嚟过!!!!!!!!!!!!!

原帖由 joe_233 于 2008-11-23 15:56 发表
( D3 n4 l6 U4 ~. s! ?, u27楼讲野甘绝对...% T! f" F7 Y% W0 X8 |
不如列举下你D成就出黎比大家见识下啦* m4 \5 H- A, J8 T3 y, m
后生仔识多D人系一件好事黎噶
" W$ O9 X. ?* c/ I% I最紧要要带眼识人" W' P0 I& U# P5 [; ?8 B' f) Y
过门都系客,大家客气点
7 H! i. M5 A2 l, Q3 m

( i/ f% X9 ?7 L5 W8 X至少比你有成就~~~当然,也肯定比楼主的未来老公有成就!(她老公必须是中国人,不然没得比)

路过睇一下锦样

我不是广州人,广州话更加讲5好,悲剧.

原帖由 fengogo 于 2008-11-23 12:05 发表
9 i7 s9 |$ p+ r0 r8 R顶你个肺.歧视肥仔

原帖由 cea 于 2008-11-23 18:11 发表 0 C& q7 ^6 V$ R3 Q8 {
; |3 d" X4 m! W) m% L& B2 {- f

* O& z8 ?8 {; t, K+ o5 t+ _唔使咁介意啊..我都無打算系度咁穩男朋友... 好唔實際噶.. 主要都系想識多d朋友之嘛~~~ 嘻嘻..
# Z: O: H/ N$ U# |" a$ G2 z( w/ x+ {  t' Q7 X! H+ i5 e2 [
多多指教ar.....點稱呼ar?
6 C0 E0 H: O* L
基于身份安全问题,我已发信去你站内信箱

一夜情  玩唔玩

原帖由 飘零人 于 2008-11-23 20:54 发表
4 H, e; Q, \5 z7 q% j
& o, b3 s; W. `0 c" h8 V0 [
0 J# O0 ~6 a% Y. p. E: q7 ?至少比你有成就~~~当然,也肯定比楼主的未来老公有成就!(她老公必须是中国人,不然没得比)
1 t& x" x2 P8 {; \- J! T
甘米晒下你D成就咯,研究生叔叔

原帖由 菜虫 于 2008-11-23 19:42 发表   T; o7 n! p5 ~' z
其实楼主也是想认识新的朋友,看了条件觉得不满的话直接无视不就行了,没必要再留下自己抱怨的语气。

* @- I! [. I  P* g4 K9 X3 b) K7 ~  R- ]& [, W/ T. `
謝謝你~~~`T^T

原帖由 加农豹 于 2008-11-23 21:56 发表 2 S+ e& Y% y* Y- L! L9 \
) K5 j5 x/ g5 Y! M! a
基于身份安全问题,我已发信去你站内信箱
" I  M- @( S2 |3 b
* _7 @' ]& x( h+ y, l
已經收到啦~~~~~ >v<

原帖由 hanjiayu 于 2008-11-23 22:28 发表 ( Q5 ~: ~6 X% f6 O
一夜情  玩唔玩

" J2 s  Z% x$ |. x/ B: }
. j( y6 t: m8 g% ]- p4 I. ?8 W* o0 Fno ar~~~thank u...= =+

我才大二    没希望了

师妹晤错,留给师弟啦!

回复 56楼 cea 的帖子

呃·····sorry) _8 j/ I. G) w# E
不过中意你够爽快

哎呀,热帖竟然5记得留返个位 ' W  q2 d8 l1 p+ @0 E, L
迟到左,霸个屎坑先
6 M' U2 c7 ^! V2 l* r" e; _( `$ [" D" K% {
PS:LZ竟然改燕姿个名来用,唱功深厚?
/ ?1 V7 b7 y, j7 c( Y- t
$ E9 F  i) U2 J4 f/ s  I5 F# X% i[ 本帖最后由 miming 于 2008-11-24 08:44 编辑 ]