工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: cea

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

一样系土生土长既广州人喔~ 留下名先

原帖由 Mr→鈜 于 2009-1-18 13:54 发表
$ D  E* f  k' z  T+ n一样系土生土长既广州人喔~ 留下名先

3 Y; S+ a! ]2 Q. E
3 p  S$ I! n0 S9 f# J, S% r4 E咦?.. 哇哇哇~~~` 握握手~; b( j5 S" g3 h) \0 S7 x
) \8 w+ l1 c; P+ s& o1 s
你幾大ar?..點稱呼?

原帖由 猫爪爪龙天使 于 2009-1-18 00:08 发表
+ A7 b3 R% M* _' T据我所知,韶关不在广州
3 I/ q& d  y+ Y$ n& f9 ?$ D) f
恩恩~呢句话的确好有建设性~~小弟受教拉

回复 679楼 cea 的帖子

韶关在我省最北面,面积广阔,毗邻湖南.

不发表意见

系米想稳我啊~

无视非主流* ?/ A, A  W9 g1 w& u4 {
同问,这头像也会有人怀疑?

UP- P- O- X: w! `" _6 k

: b: P* m, {( }   几好玩甘啵6 t8 e4 y1 {, M' [) A6 d

! w) Q' i  [9 B: n9 {* n8 F      及及( C/ Z. X% @2 I( @7 x* k6 c( v
4 }3 `% M7 v0 C( G( r8 R
翻去玩 HIPHOP

原帖由 cea 于 2009-1-18 15:33 发表
: y3 [' e$ [! ^- Y$ A4 g1 V
8 Y8 n8 {% Q( Y9 B
; M" E+ Z, P  n: h' {& [- v2 c/ Z咦?.. 哇哇哇~~~` 握握手~
+ O1 Q& H2 }7 w8 h' D$ a2 M% b# n
' m. _' A) O6 p  h你幾大ar?..點稱呼?
- i5 {; B4 R! l3 k+ |5 p+ A6 Z
( T7 Q! x# B  O! G

4 g) `) R4 k( S* p好可惜...我比你细少少甘...5符合要求~

回复 686楼 yjcody 的帖子

你叫邊個ar請問?哈哈..呢度好多人bor..

原帖由 Mr→鈜 于 2009-1-19 01:54 发表 % z! f6 e0 w* r
* P3 |' q' D& X: T/ ?
1 d$ Z  |" w" u) l
* h: Z& q0 q7 o  G, N; H9 ]
好可惜...我比你细少少甘...5符合要求~
8 u, W# A7 q, `8 a
" j& y9 A! {6 F
唔怕唔怕.. 最好姐無話師弟仔唔得.. 哈哈

原帖由 夕匕马奇 于 2009-1-19 00:50 发表 & q7 w" ]8 l+ z! ]# N5 S9 S3 _' \' P
UP
! r: [8 \; F) h
3 q. e0 d+ V* R$ s( s- V   几好玩甘啵) b0 I3 y/ d3 ]0 t6 Z$ t! A: B
6 s- G, T! G0 f" M2 _1 s2 C: _
      及及
4 Q7 E2 m) R6 L& E% `
! g. T$ Y& |3 {# W翻去玩 HIPHOP
9 r3 f2 u& B4 v* Q- h# p% P

$ D3 w% a$ h# [) Z$ U$ ~7 ^0 j唔知道你想表達咩..but thx anyway..

回复 684楼 占士大帝 的帖子

哇.. 咁鬼遠咖?!

回复 683楼 衰斌 的帖子

暈倒..

回复 687楼 霏少 的帖子

有啊..之前有呢~嗚嗚..

原帖由 cea 于 2009-1-20 03:14 发表 * Y5 j; _( W8 F! o8 p
4 o+ X5 i8 i8 N& Q0 ^
7 j% d8 y' g: t$ e: D
唔怕唔怕.. 最好姐無話師弟仔唔得.. 哈哈

4 H; R+ B; N% o, V4 c3 R# }- d8 r) X' L  Q0 ]
: ~: E# H  T7 f9 R
你廣州邊度架?我天河住架~臨近過年,系迷可以去拜年豆利市先 ?

回复 696楼 Mr→鈜 的帖子

我未結婚.. 無利是派俾你bor..嘻嘻~..1 e- U& q% H7 Z' x0 f5 p4 t
. b: m! e/ p  J3 e9 W
我住越秀.. 同天河幾遠..哈哈

:shy: 我住東9龍:time:

纯粹灌水

哇.. .皮肤好好啵 ....