工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: cea

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

hello..你可以pm俾我再詳細傾噶... 775# scnuzjj

我個blog入唔到?? 唔系掛..你有無打錯網址呀?
4 s5 ]3 a+ m, d& x" hhttp://blog.163.com/calalexiss* L. v7 T0 P/ c9 L
上面呢個噢~.. 4 d. \5 h& G: g: I
774# 星期8

交朋友是交心,5是形。。。点你的要求比找BF还高。5明ING

784# 随风的絮 可能是特別癖好掛..哈哈.. anyway...都系條件一個姐.. 如果你接受唔到都無問題噶.. 各人有各人識朋友噶渠道同前提噶嘛..right?..

只是讨论,LZ5激动。。。

好像都不漂亮。。。

786# 随风的絮 7 W8 N6 e. i4 g: Y0 V
我都系同你讨论之嘛..嘻嘻..

好想将我死党卖比LZ```
3 T  a! O$ ?5 D4 O+ v3 `. J* _- qLZ有兴趣吗?我死党广外的,大三,高大靓仔,外贸专业,目前也在琶洲广交会见习.

交朋友是交心,5是形。。。点你的要求比找BF还高。5明ING: [0 v( ~: B& ]9 d
随风的絮 发表于 2009-5-2 00:56

/ q) W& b/ u  P5 U& w- B7 Y- - |||其實我覺得LZ的要求已經唔高了。。。

农村来的路过~~

789# 0254433 3 R1 t1 Q' T3 ~. {1 s
好ar.. 识多个人都唔系坏事 =v=4 A2 Y- _! G' ?0 F7 a" I
叫距add我qq啦..6 u0 L$ ?  @1 V: v7 j4 w
你pm俾我我话你G~

- - |||其實我覺得LZ的要求已經唔高了。。。
0 X) d  r2 d  m(-.-)游謉 发表于 2009-5-2 11:40

8 `% s( `7 Q' E$ W0 v5 c3 ], x) m( d: n8 }# A$ n  a' z, G: ?
非常感谢。。。T^T

791# little_ken
. v$ T+ G. G3 w' j
! K" J' {3 t2 d) h$ J哈哈.. 唔好咁讲啦~

787# seasonlin   k1 ?+ E2 h* H* T) |: ^, |

7 M. _- |+ y# M2 e; a& S看不太懂..呵呵

稳朋友不洗甘多要求吧。。173CM。。。好高啊。。偶不高。。

稳朋友不洗甘多要求吧。。173CM。。。好高啊。。偶不高。。. a0 h  Q3 E+ Y. W$ X1 I
浅水潜水 发表于 2009-5-2 12:58
2 Y+ Z' h4 t& s1 a$ b! ^' |0 u6 k

0 |# V+ O4 j* G/ ?/ [我都话... 各人有各人噶交友条件.. 系大家唔同姐..
) \$ \# ^6 v" D7 {$ D2 w" ~  @4 h至于条件高低.. 只是有的人会说..有的放心里..
/ \0 C- q, \' j, S如果阁下觉得有问题噶话大可不必理会我张帖噶..
- P: u. [, _* y7 d, s2 x2 m* t多谢你回复先...

本帖最后由 donger623 于 2009-5-2 14:53 编辑 + W2 y+ p3 V+ C; x- }
8 q* Z2 |0 V6 f8 a4 C  O# Z) {
1.最好系大學城,其他校區都無所謂..
, {, z: t! h3 R( o' R$ @% A  大学城广工既,符合8 I; d! d) X! t# ^
2.大三或者大四
3 _% t2 l) I+ ]& c  大四既,符合
% B7 _; E# S9 o6 C3.身高173以上.唔肥唔瘦.樣子正常就好..
( p9 ^. \% x/ \5 O6 m2 p  175.,60KG,样子正常,都好似符合
) ~5 C7 Y1 Z" w  p+ t4.開朗健談,心地善良,有基本噶禮貌同良好噶日常習慣,自大者勿擾,類似某些廣美男生咁頭髮長到要扎辮噶恕不接受
: {7 K# A- S, l0 [  又符合。。。
  L8 \; U+ N4 b' ~7 ]4 i5.地區最好系廣州人啦.. 或者深圳,珠海,港澳生,中山,佛山,南海,順德,東莞等附近城市.. 一定要講廣州話.. (本人普通話麻麻地..請見諒..XP)% j2 v/ d- E' X% f
  平时讲广州话。。虽然5系好准,都算符合喇。。  r6 ?( [3 o: w# s: p
   但系。。5系珠三角既。。不符合。。。。。。
6 u: A2 y: w& n2 K, O
" x% c3 A, R& [' i$ P$ n6 P3 n. @7 ?: f7 }1 H! P$ s. n  p9 l
最终结果,5个条件符合四个,1个不符合。。。OUT!

出现下表示关注~~~~~~~~~~~~~

799# 司机弟弟 ' S0 X1 X0 F( G( I0 P! Q
thank you..

798# donger623
4 t; W/ m% E& |2 j
/ U* G4 r+ a: o哈哈...你好搞笑...