工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: cea

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

男生那么多要求。。。。。。
0 L, Z/ v+ q( K7 _8 h  h征的是男友吧。。。。。。。。。。。

原帖由 jeff-ou 于 2008-11-28 13:35 发表
3 Q7 }& d8 j; B
+ m: \5 p+ |& q3 l& }+ v& V3 U* h( R& P5 I. C
& U/ N8 a  y& p( Z1 G

( k$ e+ x. F3 ~+ b其实个头像是无是你本人先

9 O7 s/ I  z, C& v6 ~# l- }/ x' v) H! p8 e- }  a4 {
點解你會覺得唔系先~ 哈哈丷.. >v<

回复 159楼 月夜星云 的帖子

haha~~~

回复 160楼 rex86 的帖子

o o~~~多謝你頂貼先哇~~

回复 161楼 bin13721 的帖子

征朋友噶性質會多d...

原帖由 cea 于 2008-11-28 18:26 发表
& g* d+ l2 C; Q) i+ G( F7 q9 P8 A6 n$ n7 s) m
7 Q% @) r) U! R) e  ^
點解你會覺得唔系先~ 哈哈丷.. >v
5 x6 Q" X8 g- c& p
好,几时约会?

原帖由 cea 于 2008-11-28 18:28 发表
6 V# n7 E( x# Q7 ^0 u0 ^$ i征朋友噶性質會多d...

- g) _+ _# _. b  b* h, T留吓电话,唔该~~

觉得被歧视

9 j7 C& F+ {# p# r% Q纯正广州话
' [2 ]7 E/ s' P7 i杂牌的就唔好

原帖由 jeff-ou 于 2008-11-29 14:03 发表 5 `* ?1 z4 p3 ]- o
7 [  {* w2 S( G( F3 u
好,几时约会?
5 _* C4 e8 `! l; d, E$ A! \) m: j, \

7 ~0 o  f9 Q% i1 \下?.. 暈倒..幹嘛要約會..哈哈丷

原帖由 tman 于 2008-11-29 15:50 发表
: {; F3 f" f, n
8 d' v1 N! B4 T; v3 _留吓电话,唔该~~
7 I' g% g/ ^; V6 Y

2 {. v+ D1 l! x/ F呵呵..你pm俾我啦.. 留嗰Q俾袮..

回复 168楼 joke 的帖子

沒說廣州以外唔得ar.. 唔好咁講啦..
6 Z# S- w% t; [- H# p  c  v2 H. K6 ?
只是因爲廣州人比較有親切感之嘛~

回复 169楼 五山的阿kane 的帖子

不會不會...
1 U4 L+ ~: _4 P* c6 f5 ^
, k* K7 q  E) @3 U  {8 P" x7 L只是我普通話比較那個..........................

哇噻,甘既样,仲系算把喇

原帖由 彬彬 于 2008-11-29 22:00 发表
; p5 E( u* _3 B% E. a, Q- T哇噻,甘既样,仲系算把喇

6 o2 c+ y9 }& d- ?& N; A
, @( \* c) r  w容许我讲句:做人要有口德。。。

喲,師姐.....幫頂帖先

LS装嫩 ,

“唔G TIM。”6 L3 l- _' ~' A, ^( n
1 a7 s# o1 F; o' u% D
睇LZ的常用语言,发现真的老了,和年轻人好大条沟

原帖由 蘑菇头上的小菌 于 2008-11-30 02:17 发表
( u7 L' I2 K( A1 A' k9 u7 N+ YLS装嫩 ,

' |6 R3 G# T- ]4 t6 K+ Y  u佢大三,咁同一間學校...真係稱呼師姐啊嘛

原帖由 蘑菇头上的小菌 于 2008-11-30 02:19 发表 ) Q( X; b8 q+ D: |
“唔G TIM。”
; r3 d: H( [; Y  K! n% f5 d8 I3 ^6 Y! c6 u0 b
睇LZ的常用语言,发现真的老了,和年轻人好大条沟

- r/ o  s2 \& C; U* n+ ~5 X你唔老又點顯得人地年輕