工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征女友] 我织条围巾俾你,做我女朋友吧~(更新围巾PP)

强贴顶起 .....

恭喜翻页,发强帖就是要只发不回

好厉害,比我收到的那两条都好看很多.

比我收到的两条差..

LZ ,不如我织围巾,你介绍个男友比我识啦!
. ?$ d( P1 |- X- Z3 q) F5 {, C& v- W$ ?我要广州人或者佛山人,我本身广州既
8 r1 r% V; ?" A7 E! _9 v- K5 M我要身高176以上,我165( q% v, Z2 p) b, R2 o  w8 x# z$ F
22岁或以上,我大三) W( O2 j1 _% f. }) I" v$ k
样貌要OK

同意楼上的说法!!!

楼上两们MM真伤人~~
, R" U8 e. g% R/ K
9 B% d0 d% j: z" s3 A+ g; U3 S+ @不过大爷支持~YEAH

唔同意LS既说法,我没伤人噶!

其中要以楼上最牛,伤他人的心于无形中还要扮不知道~~可怜滴楼主小朋友

祝福LZ

原帖由 没人知道我是谁 于 2009-1-15 13:43 发表
8 `1 L4 l4 q1 h  A1 l9 A% H4 u9 R其中要以楼上最牛,伤他人的心于无形中还要扮不知道~~可怜滴楼主小朋友
7 H) x* `7 t3 L7 O8 r
我哪里伤人啦?我这是为自己谋幸福啊!
. _9 k/ {) K) ]$ W3 g. Q我妈叫我快D嫁,不过我宜家未有男朋友啊~~叫LZ介绍都无问题啦!% S# @3 O2 z; d2 j' Q8 }7 h
LZ甘好人!

织套内衣系列,我就话你叻~

回复 51楼 工大牛奶糖 的帖子

那找楼主不就行了~

原帖由 工大牛奶糖 于 2009-1-15 12:32 发表
3 }, d3 r; @. P) \$ JLZ ,不如我织围巾,你介绍个男友比我识啦!7 A+ w; l7 P0 \7 |3 z9 T
我要广州人或者佛山人,我本身广州既
; Y5 a; @6 [/ o9 ^& G, a我要身高176以上,我1654 |: Y: {! I1 T; ~- u" @& W
22岁或以上,我大三% f/ ?: l" s+ B" V
样貌要OK
- I9 N3 |" ]; ]
& m4 u+ \1 S* F/ |! L+ a! ?7 X2 I
1 ~5 t. q7 k2 ~7 T* H

4 i: z7 x( l# `甘好简单.....你织俾我.......

原帖由 猫爪爪龙天使 于 2009-1-15 18:43 发表 8 f9 Y+ `* M8 P* X" F7 F' G

3 E' i+ W0 N( j) L7 W) {3 ]+ N9 m- o  c

+ L) k3 G9 z; g. D4 t7 o7 m8 ~% I. J$ A* ]2 k
甘好简单.....你织俾我.......
  s9 H6 G  s+ S) N9 c' d
都好喔~~LZ在发多D相比我LOOK LOOK啦!

路过好了。。比较无语。

LZ已经好犀利啦~6 L5 E+ m' o' A- |% `; G
我剩系识得织最普通嘅平针,but 唔识起针,唔识收针,每一行的第一针经常织错,哇哈哈~3 ^1 V  H& E4 i! O* K) Q+ }" G1 @
其实,LZ是想说,两条围巾,一条织给自己,一条预留给将来的gf啊~: |0 `% O9 p) ~" R
可见LZ将会是个温柔体贴的好男友,大家行过路过唔好错过啦~~~~
, q% p6 m6 {- m) d; f
1 |9 Z& G! S! h# T3 U! G& m2 r( WBTW:LZ绝对有180cm+

据说每一行的第一针都唔织会好睇过织

回复 58楼 猫爪爪龙天使 的帖子

睇下你织咩针法既,我都试过织第一针唔织

坚决反对男生织围巾送给女生
$ z( T) w9 r1 _$ V$ Z9 ]) Q+ T楼主你不够魅力呀