工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征男友] 寻学生会既1.名男生........!!!!!!!!!!!

5知道发呢个版岩5岩...   不过希望你地可以帮下我啦....
' C) ?* D  Q' s- m# a/ C# ?# p$ A( U距呢系.校学生会噶.....
/ K3 `8 ]2 @2 `+ @# Z% R4 S大一既男仔...
2 l. E3 D' A0 E高高地甘啦....大概就177左右既...$ B4 ?7 j6 l5 v
距系校本部的....读文法... 5知道系4班定2班噶....' n/ E: a. f$ k; A
          个样斯斯文文甘噶...四眼的..
3 S' q0 g2 }: y% `5 r& C6 k9 @( L如果大家见到有呢个甘既人..可否留底联系方式啊???2 @- }2 R0 i3 [( s2 j
仲有可以讲下距个为人囖...~~万分thx!!!!!
2 L8 _' x2 D" |q::928708586
* p% L5 L' T* l  I3 ?, V
% S% _" M, g& B9 j4 }  c! U" L[ 本帖最后由 Tiffany 于 2009-2-17 13:26 编辑 ]
哦。。LZ揾我有咩事啊。。。

你?
4 f, L1 r# h) ~  O你系边个先??

人品都调查了?噢~~~,催情的春天

= =!!!哦..有neimu....我大学城..帮不了

本部系大学城,边有咩文法专业,LZ搞错啦

应该系东风路个边,以前个本部

春天的天气好~~~~~~

回复 6楼 lrttiger 的帖子

大学城是主校区,本部还是东风路

原帖由 lrttiger 于 2009-2-17 15:14 发表
" @) ^6 t& F! S! z, T* F本部系大学城,边有咩文法专业,LZ搞错啦
1 J# |0 G0 `. i& W- u) B3 o0 Z2 Z

! x3 Z& N( @- S; E: H% u/ p大学城几时有个“本部”称呼阿?
3 p; M. g+ \$ ]: s本部系指东风东阿—革命老区!

5好讨论呢d啦。。。9 |; I  P; P' U8 O* N+ j5 G" i
我要稳人啊。!!!!!

原帖由 木月十三 于 2009-2-17 15:30 发表 ' b" R2 q7 k$ A& K% }
春天的天气好~~~~~~
夏天太热是咪?

偶为人很专一的:victory: [em10] [em09]

我张贴啊。

没关系

唔识大一个嘅弟弟

稳文法的师弟? ' T0 ?) |1 X. `
  _. c, D5 m  d
师姐要不要?

原帖由 junior 于 2009-2-18 11:31 发表
& c; S5 p/ c1 l- e* i5 t" z稳文法的师弟? 1 W3 C# d! _: `* a/ O
' q. r* e! C! ~5 l
师姐要不要?

; G9 G+ h( X1 y  j3 R 要。。。我要。。

.............

好勇敢的小MM。追男生追到这个程度。4 v" h! }% @4 e
' U  r! B# n! w! F. H" K+ m
支持你哦。