工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[其他] 代一MM征友(加多条,食烟噶,5要!)

具体要求如下:# D& D( O3 ~# O) v' F1 u
理科生! p3 u' P  C$ P1 Z0 J
大三大四  . B4 r; f4 W' H
170-175
) X2 j* y2 ~5 i# e1 T( E4 f! t诚实稳重
9 h# g# r2 B+ q: d# H- P9 j最好讲广州话嘅 条件是死的,人是活的。。你们,,你们,,对你们感到有点失望)
5 l) r7 ]" s# N! x5 M
3 S; s2 H) d/ P% l. W女生噶信息如下:, V1 |. [& i- m" L
暂时5透露  中意D小动物$ l- {* |6 ~* K' E. v! d
(或者突破左几个跟贴噶,可以考虑下)
( a9 p5 O7 e' V6 O0 j9 x
6 }) B  g: S" ~$ w2 I/ K# Z个女生想认真拍个拖
0 P3 t# t/ a. M- [0 N所以,单身噶,冇心仪女生噶,可以过来睇下% {- C3 e% i2 Q& f% g
距话暂时5想上相或者上Q号  D  b7 ?* J& Q4 C# Z  r- D9 a
大家先跟帖或者PM我:动机、条件、或其他有利信息
% A9 s7 @: ^. E: ~+ s都可以跟贴问问题,MM会选择性地回答6 c8 d5 T3 V$ d6 w
经我筛选(查实个MM间5中都会来睇下张贴噶),合格者可以得到个Q号,条件优秀者,仲有相睇
7 g( H% c  _+ B: I* S6 g
6 C: m/ Q5 _$ ?0 c" L例:大几,咩学院(话专业都得)- t2 r$ {* @$ r( G' G, j
平时除左学习做D咩,即系你噶兴趣爱好之类
# M# N. m$ \/ }4 w- v/ l最好(讲明最好,其他可以放宽条件)系打篮球,标准身材就得(肥D都可以接受,自己上网睇身高与体重比,个人建议)
; Q/ V9 t9 b3 d要有安全感:安全感泛指身体加情感上嘅
; F2 m; n+ z( v6 q6 u7 R3 D缺点系。。。。一般来讲5太严重即好)
3 ~" }1 F9 p' @: |5 G6 L仲有,系做普通F仲系想发展成为男女朋友,选中其中之一,再加少少有诚意噶话# D+ q  J5 ~% `3 {
最后,留低你噶Q或者相(嘿^_^)
2 V8 {' q9 w# w; D  }8 t(类似哩D Feel噶,大家加油加油)4 u. H' T  A: c$ z. b/ y* q. F

) v% y1 p1 j: l  N* }$ M[ 本帖最后由 Issac 于 2009-3-11 20:48 编辑 ]

评分

先自沙,用于回答问题:shy:
" t; g, B  M% |9 O
# L7 j" H& @0 v- C- o- k身高只限于征男友,普通朋友无哩个限制(或者,做左普通朋友之后机会仲大捏:shy: )( ^" [, h2 n# D1 W4 E  l& [/ i: W7 E
语言不是问题,但要无沟通障碍:shy:
  X; ~7 ]& g+ y4 }$ n% u" }$ T% g9 s个MM几内向下,大家要俾D时间距,或者,你地中有边个问出噶问题系MM感兴趣噶:shy: 反正MM有意噶或你强烈有意噶,都可以俾Q你
6 H" o! e6 p' D8 p个女生噶学校,5系大学城,都5系大学城D高校噶学生,点讲呢,系大学城一个高校噶附属学院:shy: (但我相信,价值观等等噶,应该不成问题瓜)
8 e, w  q/ y/ g8 e# n  x9 K呃。。。对体重好似冇咩要求。。大家5使甘多顾虑啦,要对自己有信心先得
' {; I: d2 h) z呃。。。果D限制呢。。。只适用于想做距男友噶,如果系做普通朋友,就冇限制啦7 O; Z- A/ T" _; E  ]5 u% Z
个女仔5系几高,160   5到:shy:. v+ y1 h% o/ V7 A$ `% j. i8 |* _
冇特长噶5使惊,至少,你都识某项运动瓜(慢跑,都算系一种运动); |. q5 [6 k+ o; v6 A& g
3 v4 e2 V; t- J6 c9 P* L

最近天气好冷,又老是下雨,衣服都干不了。。。。,真是郁闷。。。。

原帖由 Issac 于 2009-3-8 23:00 发表 " s: h" h. {2 l
先自沙,用于回答问题:shy:

( q& o* L, E: D, y: \" K" I3 `" u$ f: t( p
好可惜5夠秤....

原帖由 hema 于 2009-3-8 23:02 发表
9 T; t. O( N5 s: l6 V; K最近天气好冷,又老是下雨,衣服都干不了。。。。,真是郁闷。。。。
:shy: 好岩题

原帖由 Mr→鈜 于 2009-3-8 23:02 发表
7 s9 W" W9 H9 i. n. @) a+ W: C6 l8 E5 ~* J% S9 }; S0 A! R
( Q- \$ ], V( Z: o( x3 Y' w
好可惜5夠秤....
对于身高噶限制,估计只适用于男朋友瓜,5使惊,勇敢地争取:shy:

原帖由 Issac 于 2009-3-8 23:04 发表 3 [5 q+ f- |* q' X
对于身高噶限制,估计只适用于男朋友瓜,5使惊,勇敢地争取:shy:
1 b/ |/ c- H4 s
% S6 x9 {+ W3 U( G. \

4 r0 r2 n( M: N0 }, A5夠秤嘅意思5系5夠大咩.......

原帖由 Mr→鈜 于 2009-3-8 23:20 发表   w* P( S- \; B& V( t; C: P

p, t' V' m( Z3 Q; I9 c3 g, o. R, Q# c+ l3 S& ^

/ T# M1 [( w+ ?- ^5夠秤嘅意思5系5夠大咩.......
:shy: 木了解

會講廣州話但不流利的行不行

身高超过要求。。。。弊

原帖由 傻猪0m0 于 2009-3-8 23:49 发表
+ N, w0 @5 e: ^5 q" G8 M 身高超过要求。。。。弊
了解过了,身高只限于征男友/ ^/ M( b) |% N+ P( Z9 }
或者,先做住普通朋友都可以噶,机会仲大D添:shy:

人生若只如初见……

原帖由 ssy0326 于 2009-3-8 23:38 发表 5 a: ?. ~1 p0 q; \' F( K
會講廣州話但不流利的行不行
. L, a) p* U2 d* ]1 j& l
得:shy: 留低你噶个人资料或者仲有咩问题都可以问

我惊见到猪扒。

原帖由 死人一个 于 2009-3-8 23:55 发表 5 G( ~% I# `0 C: y
我惊见到猪扒。
:shy: 人头保证,MM都几5错下

原帖由 Issac 于 2009-3-8 23:53 发表 0 o" o2 G) f8 x  b
了解过了,身高只限于征男友
! S. z8 k5 @4 ^: Y% k8 R/ G或者,先做住普通朋友都可以噶,机会仲大D添:shy:
:victory: 咩普通朋友啊?

差二十公分至到最低要求,弊。

有你呢个F真好~~好啦!帮顶下!难得甘有诚意!而已我又甘有诚意" v9 G" L; E, f, O

% K4 E* O( E. U' }" {4 k3 Y[ 本帖最后由 ILY 于 2009-3-9 00:00 编辑 ]

原帖由 傻猪0m0 于 2009-3-8 23:57 发表
) }9 b( o8 g  F" p' s6 O: N0 M:victory: 咩普通朋友啊?
无限制,但是,5可以骚扰人

原帖由 Issac 于 2009-3-8 23:57 发表 3 J( ?  M  d1 {2 k. h
:shy: 人头保证,MM都几5错下
4 y2 e1 @- e1 Q. o$ g
我又5识你,又不熟!5敢相信。