工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Issac

[其他] 代一MM征友(加多条,食烟噶,5要!)

fy鸟  lz问下你f几时上后院 到时候好通知我啦

我问了 :除了没钱有田,完全达标~~~
  c' b6 t2 \9 V. h7 S0 V                  
- M/ c0 \$ ]: Y# b7 {. P! X0 `# G                   女的身高?体重?
+ \! o$ e5 [+ ]- t2 k) e* a7 z0 q; H         大五的可以嘛?是大五啊,不是大三大四?

大叔同james越来越似。

路过帮顶

楼主好像PM我之后都无回答我的问题

回复 45楼 一凡邑一 的帖子

有回答啊:shy:

原帖由 TOTTI 于 2009-3-9 08:42 发表
- Q) F( H$ T$ N) o. v大叔同james越来越似。
, h* b7 S. z  k
我永远具有自己鲜明噶个性
" H, _% T: e5 @; k' ~- wPS:james系边个?

原帖由 Issac 于 2009-3-8 22:59 发表 " G8 J$ p$ z) O' `9 w6 h. c/ ~* Y
个女生想认真拍个拖- J$ Q5 C2 F3 x  u+ a6 k. k' A5 l" C2 A9 R0 a/ F
所以,单身噶,冇心仪女生噶,可以过来睇下2 u0 q' P& a! S( [) m
$ \! X, ~6 K+ e1 ^1 K6 ]" m: ]距话暂时5想上相或者上Q号& l) [: z3 ?5 X, R& w
1 E$ x/ v* g( |, R, v8 d大家先跟帖或者PM我:动机、条件、或其他有利信息% o" r+ t: |6 h8 M5 E: X1 t! L) r/ H  [
都可以跟贴问问题,MM会选择性地回答$ m4 L+ {. I5 ]* S/ x
) Z7 |0 n+ u2 i经我筛选(查实个MM间5中都会来睇下张贴噶),合格者可以得到个Q号,条件优秀者,仲有相睇
  o1 Y( y6 a9 F4 m/ m
点解系你选,系人地拍拖又5系你拍拖,你又知你噶眼光岩巨!
: D8 P0 g4 B- y- k' L7 [5通你系巨前任男朋友?宜家稳人接手烫手番薯?

回复 48楼 死人一个 的帖子

:shy: 只系尽个F噶义务,你霖得多啦

甘你点帮巨判别边个人系合格噶?你又5系巨肚里噶蛔虫。

原帖由 死人一个 于 2009-3-9 12:47 发表 7 S! ]6 z* P# p. @1 O5 T" a: l
甘你点帮巨判别边个人系合格噶?你又5系巨肚里噶蛔虫。

) }- Y8 T( R1 s; }/ T6 f0 H有D私人噶标准嘛:shy:

系你噶私人问题定系巨啊!

回复 52楼 死人一个 的帖子

当然大部分系距噶,综合小部分我噶
. p5 O. q/ u, e我斋帮距过虑D无聊人士:shy:

外省的行么

楼主是男的还是女的??

回复 54楼 li5243225 的帖子

会讲广东话么?
+ D9 o2 E- V% y+ N6 r% w2 s或者,你觉得如果你同距沟通,会否顺畅呢?% C! `. j7 V" y, E! i4 x/ p+ l- l
如果沟通无问题,得:shy:

回复 55楼 寻找流浪兔 的帖子

:shy: 这个不回答行啵?

回复 56楼 Issac 的帖子

现在听是基本没问题  讲就不会  不过也一直想学

原帖由 Issac 于 2009-3-9 12:53 发表
' X' y9 o, {$ i2 E. k当然大部分系距噶,综合小部分我噶
6 J5 J( C* a2 o, I% C3 u我斋帮距过虑D无聊人士:shy:
' c9 j5 F: H0 q4 s6 \
我系米属于比过滤果只

回复 58楼 li5243225 的帖子

呃,,,那没问题啊,做个朋友嘛,私聊,PM详细信息过来,如果你愿意:shy: