工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: (-.-)游謉

[其他] 唔得,我要提高知名度!!!

yyro?
3 B- L2 ^9 [' L0 {- y$ w  v9 }/ a* P# h.....感觉雅典娜模拟器真系好多bug...我做过脚本gm...太容易揾bug了...3 d' ^7 j0 ]$ @4 @, t
好耐冇玩ro了.....朋友都吾玩了...自己一个孤军奋斗就冇feel了..

我工會曾經一度56人4 P, ^3 r3 p! @/ K) ]
後來因為轉服,轉得服多,導致大家都分流曬+ G; n' `' ]9 y' P; E* m- @$ |
而家因為很忙,就沒玩,我的工會基本已經散了,雖然群還在. ~- a; i, r/ |3 e+ ?
當年的輝煌啊~~~; v% A1 s7 y/ T* H* f2 n
廣工的男生啊,打遊戲的很厲害的,起碼我認識打RO的那些~

yyro?$ r4 D3 Y! S" i
.....感觉雅典娜模拟器真系好多bug...我做过脚本gm...太容易揾bug了...
9 a( `: }3 M9 b& ~5 U好耐冇玩ro了.....朋友都吾玩了...自己一个孤军奋斗就冇feel了..
, \6 u6 f% l6 ~% Q! \$ {5 E≮华★仔≯ 发表于 2009-3-23 23:06

2 ~0 X/ i% E& M( A, T! L我系玩YYRO出身的,YYRO的GM本身就系GF的GM,佢D数据全部都系GF偷过来的+ d$ |/ n: i7 r7 ]; C
其实就是等于玩GF0 m2 [0 D( k$ e0 C
因为5年前ROSF还没有出现模拟器,SF界还是YYRO当阿头
1 P! S6 E; o2 B9 u* G4 M9 T. {后来随着模拟器的出现,分流了很多玩家
5 H6 U1 g1 E2 ]6 z随着模拟器的猖狂,很多新玩家都被模拟器养惯了,玩不惯GF端* M6 M4 B6 X7 E0 K0 t$ b$ p6 K: V
不过我仍然热爱着GF端,不爱模拟器,模拟器太假了。。没意思。。那些boss都是SB来的。。。。7 p0 ]5 [. E: Y4 f
跟那些boss打简直侮辱我操作。。。

评分

几有研究下喔~而家D玩家总体素质都系下降紧6 g  Y' P9 H# d, y6 m" H; `5 W
好多SF虽然GM有错,但D乱七八糟既玩家要负好大责任
: S' v5 G4 m6 H8 ^6 {SF寿命系有限既。。玩开心下系啦

几有研究下喔~而家D玩家总体素质都系下降紧% O( |2 ^% n- H: v+ z$ W
好多SF虽然GM有错,但D乱七八糟既玩家要负好大责任2 D& d+ s( V5 @$ h  F
SF寿命系有限既。。玩开心下系啦$ r; G! I4 k6 `
风の回忆 发表于 2009-3-23 23:14

$ g3 j4 y; t9 i4 h" }我敢说,系呢个帖入边同我讨论RO的咁多位,冇一个够我专业,哈哈哈哈哈
, z0 a! c! y0 O" B6 ^$ G因为RO好可爱,又够人性化,所以好多女仔都中意玩

我系玩YYRO出身的,YYRO的GM本身就系GF的GM,佢D数据全部都系GF偷过来的; [# M0 r' y( P; T' d
其实就是等于玩GF5 q8 j6 W+ z5 \2 M# T% Y$ ~- ?% T
因为5年前ROSF还没有出现模拟器,SF界还是YYRO当阿头
  G% @; U7 O5 Q6 h% ^后来随着模拟器的出现,分流了很多玩家
' q5 C# ^! p1 P7 e) c1 o7 p' Q随着模拟器的猖狂,很多新玩 ...
  ~% n' m* A2 V/ x1 m  y& r" v(-.-)游謉 发表于 2009-3-23 23:11
& H8 H' R9 W+ m5 a
米有D SF系有开放超道既?仲有爬塔
8 M9 s& e" S* I' z3 J# l呢D对操作就比较有要求啦! A  A% \' ]3 |( R+ ^
SF我觉得GRO同I2都几好,虽然关左F

yyro?# J) n0 w! y0 k1 `6 t
.....感觉雅典娜模拟器真系好多bug...我做过脚本gm...太容易揾bug了...
$ w1 e$ ?6 G3 }8 ?- b. j5 J好耐冇玩ro了.....朋友都吾玩了...自己一个孤军奋斗就冇feel了..3 B# Z+ b  R. P& H* K6 c4 L
≮华★仔≯ 发表于 2009-3-23 23:06

& \$ B$ k) M; n1 |2 V0 A* f自己一个人玩系比较郁闷噶。。以前一起玩D朋友都好多无玩了
4 F. e. q# t" Z$ y8 V/ {7 {( u几时大家得闲又想玩既米一起稳个F玩咯^^

好,混个饭熟~

我敢说,系呢个帖入边同我讨论RO的咁多位,冇一个够我专业,哈哈哈哈哈
: g$ L4 R3 u/ _6 f( f因为RO好可爱,又够人性化,所以好多女仔都中意玩
7 p& G1 ^1 o$ g( ^(-.-)游謉 发表于 2009-3-23 23:15
# N8 A6 S( ^) r9 Q7 R  F
哈哈~但而家好多“女仔”都已经5系女仔
' U, b) M) {8 K; Y/ J; h+ Y* ^讲对游戏既了解程度我系5会输既~/ N: v; a8 O, F0 p* B4 \2 l
有无玩过D OX题,我5使睇答案都带大队人马通关^^

米有D SF系有开放超道既?仲有爬塔' p4 U# w+ M% @5 h( f. Q! H
呢D对操作就比较有要求啦1 M* T! [5 V& R4 n8 x: A
SF我觉得GRO同I2都几好,虽然关左F* J: F& L6 h$ J% ?% G
风の回忆 发表于 2009-3-23 23:16

3 C! `) m: |* X  x# }; J7 E你玩过模拟器的无限塔吗?
/ A* o: h& z4 R; X5 I5 F. F/ T超SB的。。。。。。. x& K9 C8 X% Y5 I
引用夏海棠的一句:模拟器就是模拟器,永远不能坐上位的

自己一个人玩系比较郁闷噶。。以前一起玩D朋友都好多无玩了' t7 G5 l: e3 L- ?
几时大家得闲又想玩既米一起稳个F玩咯^^
* g6 L8 K( J) b风の回忆 发表于 2009-3-23 23:18
: l' w, l! t( J
我而家真系好少好少玩了。。。
  R, T% N+ |2 u: S, v% C, \冇时间。。。

太阳快下山了,醒醒吧,肥魂

当年玩RO系为左识女仔

评分

你玩过模拟器的无限塔吗?
8 G- w5 L# l0 R  `超SB的。。。。。。0 d: y! A) r# J/ [) g! H8 S' p; ?) c0 X
引用夏海棠的一句:模拟器就是模拟器,永远不能坐上位的" z3 B* m# Q: e. {- n' I# z4 h
(-.-)游謉 发表于 2009-3-23 23:23
3 u; f' Y. o1 Y. k; Q
塔入面D BOSS同步GF强度既花。都5可以话系SB了吧! U% a( R" s- c* d: s9 e' I
就打火神来讲,无一定配合同操作咩后果可想而知

我而家真系好少好少玩了。。。
4 X. Y0 H7 m4 `' L5 s冇时间。。。
1 f/ I2 |( E9 c; P( q  i. }(-.-)游謉 发表于 2009-3-23 23:24
1 B" Y) u  e+ K: k# s  s
我都系放长假玩下者。。平时都无玩
: i3 ^# p7 K/ x% S* i6 q! O过几日又要忙起咯。。- -

我敢说,系呢个帖入边同我讨论RO的咁多位,冇一个够我专业,哈哈哈哈哈
6 o5 [+ o/ p. S因为RO好可爱,又够人性化,所以好多女仔都中意玩# N5 t2 ~1 j; E) L+ [& X
(-.-)游謉 发表于 2009-3-23 23:15
1 M) y* i6 y) H% X
或者高一(5年前)可以同你巅峰时期比.9 w  N2 u: I7 o
不过之后就开始wg,然后就冇点玩了,一d技能更改都冇留意去试验,搞到后来好多技术发觉都吾可以用了.; _8 B" T0 R# F7 V$ F# x
ro真系好好鬼得意,非常人性化....% ]! O7 O) E( x) X( ~1 U% g& l) I' ?
其实我系头饰收集狂....% A! e" n: L" s& [
sf,基本吾需要技术了.只要有rob就ok...有装备大晒...

塔入面D BOSS同步GF强度既花。都5可以话系SB了吧: A+ ]0 \( e+ _3 X% g
就打火神来讲,无一定配合同操作咩后果可想而知
3 o, j% ^3 ^  K( `) F  ]3 J4 o4 N风の回忆 发表于 2009-3-23 23:29
* a; M7 |! O4 c0 l2 \& q, Q( g: B
- - |||模拟器,boss某些技能都无法实装的,因为他们没那个脚本。。。

当年玩RO系为左识女仔
3 s& r" I: W9 t- Csmallpig 发表于 2009-3-23 23:27

' A  X( _4 d1 y. I4 h 你識咗啦,上海MM

- - |||模拟器,boss某些技能都无法实装的,因为他们没那个脚本。。。
: L% [" q( [& Q; L% J(-.-)游謉 发表于 2009-3-23 23:48
9 e! z! o9 j: c  V
BOSS技能都无乜者。。无非地泵,魔解,群睡,其他54啦。。

养我的好处:. E$ x% C  E. Y
                  床上功夫了得
6 W% M( S) g4 T  i; I' O: W哈哈7 o/ t5 b, d! v  n6 B
         ...* T% R) d7 G1 ?6 g
(-.-)游謉 发表于 2009-3-13 21:09

1 p. n% X8 j8 F' i) Mwou、、、wou/ f( A7 A" m! J1 P- ^' D# X5 u6 k
gaimio咯~~