工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: ovilia

[征男友] 唔啱taste噶就有

随便行过人空间搵嘅; T# }' p, W/ g2 n" i
, {# h( K4 G5 U4 F* ]* i
41# №メ尐chan

42# ovilia 1 T, R4 K2 F- m

+ A0 L0 @% [1 Z8 C真系好随便行过喔

张相随便上网搵噶,我唔识呢个人,只系借来引用下甘~2 U4 S5 ]8 |! x0 q
无taste

LZ直接在和他联系最好过了

LZ好taste```

1 O  S* m! B3 Z+ U6 b. n
, Z4 ^; z6 s8 q: Y0 t7 w3 ]! j; T大家点击图右键属性就有得看& S( Q4 n! K, Y2 `; x! }7 H4 |

0 A4 o0 s& S. ~( _, e哦哦,原来在第二页贴出来了
& c: X" U) i9 m% [# }' _6 Y7 g) D; ~+ d
我觉得工科学校这种人比较少

奶油小生

LZ发自己PP上来看看先落

看不到图。。

睇唔到图。唔发表言论

努力看看是不是我的照片~  ?9 `* w0 V9 g9 c/ S
结果…还是看不到

唔好意思,我系咁嘅feel嘅  man……# i9 c% i/ ?+ B- R2 f; \" q
6 Z7 a( u+ n1 _9 E% y6 \% Y2 l' A
条件不符,飘过

算啦 都是路过好

X" ]2 o) n, |0 o) C
/ G( v# \, [7 ?' S! b$ J; C
X

很靓仔吗? 56# 青女1028

大老粗路过

楼主,你无提供详细的资料哦? 比如哪里人,身高,年龄,学历,
' C' i, ?3 E8 P  I' I' u. Z
' x. A  w0 ^: ^9 {7 f3 G! [/ q1 h9 q个样唔差噶,仲好可爱添既女仔,这个条件好simple哦,
4 N. M5 |5 |  j, u# G' _- g
# p0 s. U9 t  E' s, t$ W7 N! `* e, O个样唔差噶,仲好成功既男仔, 这里都有不少吧, 那是不是一群人都适合?* D$ e* M7 ~2 _7 g4 N2 x
8 }, w6 ^: L4 b% y/ }
无要求好难找到合适你的男仔的.........

自我感觉比他靓仔

冇相..................

呃,翻了两层楼看到图了,不是我,俺一边玩去