工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

09级既,读大专既,仲要系读市场营销既通通给我进来!

我系大学城吖边读大专既,读市场营销既。。
4 h* n( B. b4 h0 h进来的留句话吖2 e# g6 P8 B5 }/ _4 L5 Q
我QQ:599163372
# K1 l2 S* b- [; O0 N& ?大家得既就加加我啦# Z' }' j3 h: t: k( N
我迟D可能会开个群仔玩玩噶% {6 T: [' b. Z+ A! a
大家交流下嘛* {1 A7 I4 o9 n$ I! ]" A! O, l7 J
PS:吾知呢个专业有无女噶哩?????
DDDDDDDDDDDDDD吖% ]7 o2 n9 O# s1 [" n+ H* j% E. T
我系男既9 I' S- h; `) Q: N
嘻嘻

吖系吖~记得注明下系同学波!!!!

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDd