工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: rose_of_pain

[征女友] 封吧

火.. [复制链接]
所以某楼说没眼看么...

不知道说什么好。。。

回复 40# 丝雨飞花
2 b& a8 d2 f  S7 ~% _, \8 t. \5 C, F' N

! ^1 V# Q* N' v: s    抽烟就都唔算偶尔啦,不过就只会系宿舍抽,一般去街、食饭都唔会大庭广众咁抽,样衰哈哈~~
0 k- E+ c* u/ |2 A4 N' g    平时去欢就等于饮酒啦,不过现在已经成个月冇去吧勒,慢慢唔中意去个D地方...+ Y5 D2 R$ Y& \3 j0 m1 v& A
    写出黎系先讲好,免得以后发现再后悔咁就弊啦 哈哈~~

哇,这么久没来,发现还真没人应征。。。LZ。呜呜。。。

甲虫师兄。。。
' Y3 F/ \/ G# c. U' b- Z9 y征友自己开帖啦8 H5 S" y$ V# F8 ^
自爆去图区爆啦,- U& r3 }( \1 z0 X% T7 c6 ]
跟帖发pp关注不够呀。。。。 ...
; }* e5 e& M1 F: i" u1 wq465122281 发表于 2009-11-15 14:46

6 R" f9 A; ], E% l  P! \5 |3 K3 O$ k我系师兄?搭楼爆下就好了,开贴。。唔好的。。

呃。。。。。。有好几个大龄28,9岁的师姐,你有无兴趣丫?

回复 46# lifechm 6 L/ B+ J8 E- \$ b

' I4 ~% |+ z, T* i$ T6 c; `3 M& s# k5 j, B; g8 X+ m0 _6 J
    .....   唔介意师姐,只要距唔嫌我细     不过....28、9...我谂都冇可能  嘿嘿

头像被屏蔽

大多了,会有代沟的。。

回复 48# genius223344 " m+ K2 j- y  g9 s' G' o- K+ O

# R7 [: G  I; ~! T! _6 p1 S/ U8 w
; ^8 }1 m7 |7 u" [' y" S    咁你一个月又搵得几多?  创造者? ....

原来,真的有这样的征友。张口惊呼个。

身材不错呀

回复 52# 千叶悠理
3 d, [9 }7 e0 X4 E0 [/ u1 Z$ @: [' S$ r/ V# O

LZ好掂

除左身高唔够楼主,兼且系差好远果种。。。。
8 N2 ~! q0 X. r7 m1 B/ ~其他几乎一样, ?- {% V' \) ^9 u: h
杯具咯

回复 56# 要学会变乖 " v* H  N$ ]4 N# i* R  F

- i+ j  S" Y) ^6 w+ N) l6 y" c* M9 b  S" g: w
    哦  一样吗?  真一样吗?   你就觉得真一样?  呵呵....

lz是不是自恋狂??" T( ~1 m$ B9 z2 U

; T1 M: L" E# c5 M4 A
& Z! m1 Z( h5 |$ N3 ~' Y$ ?) n& U, ?3 @3 T, \

% p9 B. u, S  l: g& @开玩笑的,不用那么认真

回复 58# alarfat
3 k5 d+ ]: Q4 i& D- Q5 t6 w& U4 A1 p7 l6 k8 p3 G5 C

* y5 ~& x0 U1 {, P0 X    哈哈~~怎么就说我自恋狂呢?   难道觉得我说的都是虚构的?  哈哈

好快过农历生日喇~哈哈~~ 快找个女朋友一齐过生日~~ ~~