工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Mina、

[兴趣征友] 我要..我要..我要寻..我要找

火.. [复制链接]
这样的人相信不只在我们学校有。来到这了,男仔系比较多
2 n7 W8 K5 X$ y! R5 W, j稳唔稳到睇缘分

估计我毕业就有175了...

回复 41# 裂雪 7 o& d0 _% }% j! J$ |/ t' ]: G

, }$ _4 j: t; Y$ f# _/ K" }" O+ G+ C' p' f
    有几件吖?

回复 49# jentail
' h5 F( n7 ~8 w7 U0 n$ M
4 w$ i4 N' j/ ^( _" u
7 X. h& t9 c- h0 `  \    甘就黎个辣手摧花..再加几只蜜蜂..

回复 50# chenguanxi , U" Z7 G0 b8 l1 u6 k

& g# A$ K, v* ^# F2 J9 a; k+ [) C9 e! `
    真的吗?

回复 53# whatthex
6 [2 n/ U7 b* L2 A* S: @4 O% I) ~, D4 T

7 u, |6 U. _# P9 z2 R% d1 o8 C  v     有、不过唔系我、唔系我蒸男友、我系黎睇下有无咁噶人

回复 51# jxbear
% R! v; ]( x- }7 G: Y0 R! g* p# J) n9 M3 e6 e2 Z' i# [

* T) c# I3 y4 P+ H6 X    那也不错吖

回复 52# 天涯浪子
$ A9 T+ W- g4 [5 o+ P: f" B" u2 Z3 P% {

+ B1 ^  c$ A0 l( a- w    哇..哇..哇..正啊、正想找这样的..原来真的有

接近呢D野好难讲架,就系差5多差5多咯。LZ边间学校架。无三不成几。

回复 62# q465122281 # u1 M* J+ m+ S. k$ K1 G) |6 k
. t( d7 D5 I8 l% ~  N
$ G# Q8 O; O2 p* h2 e# Z
    又系缘分?缘分呢个词呢?我有个好邪恶的理解、就系训左就完、哈哈、叫“完训”

身高不符合

回复 63# ≮华★仔≯ + o* d! s/ C' i3 x
# V6 o. R1 o7 z

, B$ ^) h2 y0 d/ B2 n$ n" ~  _     平时多打打篮球、多运动、长到180不是什么大问题

中意运动,行为举止偶尔斯文.身高174.外形不匀称,太瘦了.先100+.成绩中下.家庭环境,唔知点讲.屋企系农村.- B6 m/ o6 `/ n) E+ P
虽然有好多块地,而且都系楼,但,貌似只系小康者.
( ?( ?  ]. h4 i/ }3 X8 B有些许杯具..我泪奔

回复 70# 裂雪 ) W: k% A: {8 u

: M  q# Z/ z7 l7 S8 h( }# C
# }* _% S. C6 q6 M9 |7 ^0 a      差唔多噶意思就系差噶唔多 好噶多、哈哈、几好几好

回复 72# 寻找位置既纸鸢
" f$ H3 I+ {6 _( T/ \
7 R  U  y2 P0 r5 y, ~& W/ q4 m: T& |* @) L3 a+ y
    看来现在男人平均身高都在174

回复  q465122281
; O$ K6 K9 u, |
: _0 u6 l2 w! r5 s- W! x! B( G4 k4 m5 b
    又系缘分?缘分呢个词呢?我有个好邪恶的理解、就系训左就完、哈哈、叫“完训” ...1 @. p4 v. r! K
Mina、 发表于 2009-12-20 11:17

+ k+ S& \5 V6 U( R) [8 A$ ~: O% x9 H$ B% \" {/ U$ h
甘好想象力。。
3 `4 @- W! C$ \) F5 {$ D) f其实我觉得,系哩度,我地学校男仔百分之十既人都冇,唔知需要等几耐

回复 74# ≮华★仔≯
7 u6 _# y* t2 l) i3 |$ h) l$ E7 O+ V' w; s9 w8 n
" L4 \, J6 q) G
      你未免太瘦了吧、男人太瘦会没安全感、看来应该叫你妈咪多喂你吃饭、养胖一点

回复 75# Mina、 / w7 M8 a$ N2 W4 ?
( |$ L! f& f* |- S) g' f( N

& ?! |! |  f& i! b  H    系咯系咯,甘点算。

回复 77# q465122281 $ W0 K* z8 ~: H) c9 |/ r; O7 g/ F" v* B
6 _2 z8 s% J% ?+ ]
/ B" f3 d! b$ l% i& }* {7 r
    唔系挂、咁严重?那我是不是应该直接踩到广工去?校长电话多少?

回复 79# 裂雪 ( e, s, W4 N0 f9 k# c9 J6 q
- r9 f; k% e0 d5 ]: Z- }4 ]
6 K' ]6 r: u( v
    甘就容易啦、需唔需要带几只蜜蜂去啊?