工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Mina、

[兴趣征友] 我要..我要..我要寻..我要找

火.. [复制链接]
回复  q465122281
9 H# c# a6 N1 i& U5 L8 V4 f7 ]
; }( B3 m! n  N2 V( Z
6 H4 G& |! g8 W( ?7 K& z    唔系挂、咁严重?那我是不是应该直接踩到广工去?校长电话多少? ...* q! R* a. q9 X8 T7 R
Mina、 发表于 2009-12-20 11:41
, x2 z. I" _( c2 |3 S; A5 h
* D8 I- E% w- G' r7 I: V" m' S

7 A$ P# _% M3 M% Y& L    校长电话,我找到了这个,你试试咯0 }" J' d- B8 o1 D0 M0 ?7 `. Z5 [) w
https://www.gdutbbs.com/thread-191542-1-1.html
1 d; i# Y5 ~# x9 z7 r2 m+ T* m9 g1 Q1 `: w9 u# |. ^: t

回复 82# q465122281 ! z9 }$ @1 b4 \: T: S

% r0 `1 x; o0 Y
! ?4 C8 W) r- A5 W     我朋友的朋友是广工的、貌似和校长很熟、反正他就是整天都跟住某某教授去中山、应该同校长都几熟下挂、但系我依家稳唔到距

回复  q465122281 9 s; y/ g0 d2 D; p, y/ Z( H
3 j$ o# I2 a5 ?! e! |% C1 }3 M
6 Q. M5 S1 [( A1 s4 a& |7 ?3 {# R
     我朋友的朋友是广工的、貌似和校长很熟、反正他就是整天都跟住某某教授去中山、 ...  H8 n, a. ^- w1 m# j9 t6 v
Mina、 发表于 2009-12-20 11:49
" R- z( |5 z* F% B8 f# _; w

6 O2 k$ P: z* h) X
1 O* Y5 s8 N* F. l- ]我唔识校长,唔讨论距咯。。$ ~3 K* ^+ C) O: m/ g2 q9 G
    回复话题。你系唔系征友?
0 R) J- b9 p# C. }- v( g问完我仲系丿算咯,唔阻住师兄师姐,师弟师妹。

回复 84# q465122281 * R( a2 @% `+ P

& G! x) G0 c/ N3 G; B  G2 T8 |
+ s, Z) F8 I/ ~$ X! u1 G/ @6 h  ~    啥意思嘛你?真想狠狠地揍你一顿、然后再给你一颗糖

回复 81# Mina、 * D) J) Q) r' m. V1 ^1 I; e
2 x9 M# B" o9 b& y& ]$ V9 x

1 y7 ]2 z7 X4 c9 r    死咯死咯,不知所措啊。

回复 86# 裂雪 * ?% p: {" H: g6 ]3 o7 z) d

8 s% @9 k: Z' Q/ ^% l8 H0 P: H$ J, }# ~4 M( _' T
    语无伦次了、哈哈哈哈哈哈

回复  q465122281
. [) h& ?: V% J. j1 p
, g0 A: ?8 n7 ?3 [! j/ G5 {, T  J5 E$ H2 A& D% w9 y
    啥意思嘛你?真想狠狠地揍你一顿、然后再给你一颗糖; |: t# m0 V. e% E
Mina、 发表于 2009-12-20 11:58

/ @4 n. U8 @. ]5 Z
' W( j8 j7 _  }) M* S
- K( U! Q1 _# z0 P9 X. ~    我系真噶不符合你既要求啦,甘唔系我仲可以做D咩喔。。

回复 88# q465122281
9 r  ^( q$ T3 G  O( u3 `" D. ?4 A( h# x% Q6 \7 `

1 h- J! \' M+ N, p( J+ g    这个嘛..你噶任务就系帮手稳、我将呢个重任交比你啦、唔好令我失望吖.哈哈

有无好介绍,介绍一个给师兄

太会利用人了你..( n  i$ a2 m, H' Q3 f, c
我欣赏你、) f1 b2 T# f! j" d8 R
不过等你找到我想要的人再来和我交换

太会利用人了你..) T0 `! D' t4 i# \3 w6 {
我欣赏你、7 r) h8 N" c( ?; m9 c3 b$ z
不过等你找到我想要的人再来和我交换
! J, V: d9 `' r7 M; kMina、 发表于 2009-12-20 12:19

& n3 P' [8 O3 R( E6 _; R! ^$ e0 {6 m' C$ Z& W6 X
$ F6 P! ]3 [7 j1 D& K4 f. c; N
    小师妹,是那个学校的?

唔知LZ系何方神圣

回复  q465122281 # \  p! P6 B) h2 S
$ T6 [9 u+ R! I& b" @8 B9 C
4 |# i/ a& b9 I- R- p
    这个嘛..你噶任务就系帮手稳、我将呢个重任交比你啦、唔好令我失望吖.哈哈 ...7 ~) m0 e* _! g/ L
Mina、 发表于 2009-12-20 12:12
4 U6 I5 j) H7 {3 h2 Q
+ @# J4 ^0 e4 X6 T8 A) |# z8 J2 E% u
: d# b% V3 M$ }/ ~2 I
    稳到,你果时都唔知系边咯。。点俾你啦。。。9 M% W: }; w% n
其实。90楼噶师兄好唔错噶。。。就唔知有冇达到你要求遮。。

小师妹,是那个学校的?
: M3 R1 R8 H# o* \* w" P昨天今天明天 发表于 2009-12-20 12:21

" O+ s, [8 ?* W+ ?  e( L: o+ E: b
5 ~9 K! W3 n3 ^" r/ l% Y
, z  n2 ^) Q6 |    我嘛..被某某学校派过来的间谍

稳到,你果时都唔知系边咯。。点俾你啦。。。/ ^/ O+ P  i: L
其实。90楼噶师兄好唔错噶。。。就唔知有冇达到你要求 ...+ U1 {$ d+ {' \& V: m) z1 f2 c7 U
q465122281 发表于 2009-12-20 12:21

* p1 O) c2 j6 O( w5 ~! l; ]$ b" `0 d* n
. F: `" v3 ?3 a3 h/ K0 u4 P
    你稳到噶话、我会即刻出现架啦

唔知LZ系何方神圣# a' W. |' [- \) k
微笑刺客13 发表于 2009-12-20 12:21
3 l0 B% }+ W- Z" X
& N% ~  [( r9 t# ]- }4 P

7 }5 H* @  g: c8 d, M9 c! A6 j! J    额..不告诉你不告诉你.啊哈哈

貌似你的要求也不是太难的。。. M$ q* n/ }$ i5 |! Y0 [
我班就有啦。。。
/ d- Q, B0 h5 X3 c8 x1 ~距中意运动,曾经系体育委员。班既篮球队主力。( g4 }# l) m) ?- G" Q! U7 D# Q
系班度,成绩较好。。身高达到要求。
% H& o/ J* }, {) _# S3 S言谈举止,
3 |( ?( i3 ]  h家境应该都满足要求。。

貌似你的要求也不是太难的。。$ i+ S( z! q' u6 w! y3 {  z
我班就有啦。。。9 b; I! z3 I1 h% x( ?% P
距中意运动,曾经系体育委员。班既篮球队主力。: ?8 r3 P' z. n+ \! r. C
系班度, ...* J2 A: ]: B/ S' h) p
q465122281 发表于 2009-12-20 12:39
/ x9 l5 L  D! a* |2 H
+ N' W1 p8 _5 _" G! b

\+ s0 t0 P9 I7 x- t    oh ...我的妈呀..你这么这么容易就找到了

你都唔系要求model身材,同埋明星甘靓仔。。! l' }4 W/ t; t$ y+ M* @7 |* ]
稳到唔系使甘惊奇挂

你都唔系要求model身材,同埋明星甘靓仔。。& B9 s- m5 q$ }: P
稳到唔系使甘惊奇挂3 h3 p; H+ Z' p4 M# B2 A
q465122281 发表于 2009-12-20 12:47

( d8 _. ]7 c! l' k8 Y, M. @. q' A$ u9 `2 O' p6 `! A# C
% N7 x4 a3 u/ w* X1 U6 A
    哈哈、有人都叫我改帖子了..他说我找不到这样的人