工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Mina、

[兴趣征友] 我要..我要..我要寻..我要找

火.. [复制链接]
头像被屏蔽

进来看看LZ想要什么

讲真,我真系5知道你离呢度发帖为左乜嘢?
- s2 ]8 K% @" jgenius223344 发表于 2009-12-20 22:33
1 m& G* V- n4 @2 f4 k

+ E& A8 b& q) i
8 b' q9 W1 ]9 ^, b+ e    稳人咯

进来看看LZ想要什么0 q& J: O% `' L: M/ A* O
3108abc 发表于 2009-12-20 22:49

& F7 V5 I( p8 J& ~' |; {. Q! }3 A2 H! |& Z6 A2 K/ O

5 m" S4 y7 m7 n" f1 u         现在知道我想要什么了吧

好热闹,好火爆,王子中未出现啊。* C8 z/ p- l( m: @; ^" ?. u
裂雪 发表于 2009-12-20 22:25
, Q, c8 Z2 Y: R  I

. F% L. H8 D% v" c/ d, u2 }; N6 h/ r, e2 B1 U- G: \( ^
    未..仲要我痴痴地灯几耐?

义务帮顶……

义务帮顶……! m$ i0 D$ n+ }$ a4 `2 L
xstlovezxh 发表于 2009-12-21 12:15

# e# C+ b) H1 R( }& f6 I: i( T4 Q4 k9 B% W8 F" R

, |6 D, |, c7 R    唔该晒~

[mogu41]顶~

楼主是后院常客呀,自己回复都可达5页之多

楼主是后院常客呀,自己回复都可达5页之多
% K# x5 H! F' a- O$ W8 fblueyu 发表于 2009-12-21 19:22
3 g" @# O7 ?* W' M. k1 N. s
) g( e% z) C4 F) Y
2 W: \1 \, A/ J6 P
   啊哈哈

话时话..: ~; g" |" b, g7 z/ y) n0 }7 B0 |7 M
广工系靓仔噶集中地(呢个真5假,可惜我唔系其中一个)! @1 b  i% F/ X' i# k( f8 N' i
唔知稳唔稳到一个比较完美D噶呢(睇猿粪咯)6 ^+ s1 K# [' K$ t4 _, N
'首先要中意运动噶、甘样先会长命D嘛(我好中意譬如打波咁既运动)  \6 R. u# }9 M& P, w. l
然后呢、样同行为举止、要斯文D(恩拿,无得顶,符合晒)- L6 Z1 P4 J0 u' ^
跟住呢、身高要175以上、身材要匀称(借你既高跟鞋比我,或者会有米八挂,前提系对鞋要有砖头咁厚)
0 a; l: v3 c/ u  I0 l# ?6 a最后、成绩要中上、屋企环境要比一般再好D(号称挂科小王子;屋企环境比一般差)
  I. C- _$ Z6 m( C够晒完美、不过呢D人真系百年难得一遇   (话唔定要等下世添)
; r7 x, G) T+ b) J唔知会唔会埋藏系广工呢?(同问)$ S! s! k: N( D6 b# K$ p
看来不符合,友情帮顶

话时话..
- q5 ]; S. b9 G, a0 C广工系靓仔噶集中地(呢个真5假,可惜我唔系其中一个)
. L8 A* Z3 ]% S唔知稳唔稳到一个比较完美D噶呢(睇猿粪咯 ...
- w& }* I/ U0 c4 X真皮马甲 发表于 2009-12-21 19:33

# [" p/ E; j; M( m  ^# b7 x5 A, [4 F& \' K' Y9 u7 Y) i+ z3 f
+ I4 b" @" @  c" m% Q
    搞笑的家伙..

LZ乜学校噶?。。。

LZ乜学校噶?。。。  _+ F) \! m9 I" N
朗笑天下~ 发表于 2009-12-21 19:46

: x: ?) ?9 L& n8 K% |9 [. i* A  v9 t2 `& g7 a7 K

|, v5 q4 g' o  F1 f2 _) ]6 y    我只是某某学校派来的间谍

头像被屏蔽

中意床上运动,算命先生话俊男至少系万岁,那俊男就自称朕吧
9 A3 Y) X7 i7 S- n; Q* H7 d
" j4 t. o; R* }" f朕很斯文,一表淫才,系淫中之龙
3 L/ f- O6 E, D0 ?# M- v9 ^$ t9 u/ U
成绩?都 .... f# S  b: X5 @3 D% i) h* Y. S' R
冰山俊男 发表于 2009-12-21 20:10

9 ~( I9 R- Q, S- X3 M7 b; V" R+ s& B8 G

O$ k# `& B: q    笑死哀家

头像被屏蔽

勾引死寡人啦
/ R! @+ Z8 t" s, E% m$ ~/ Y冰山俊男 发表于 2009-12-21 20:19
) s* ]# I& b: \

+ o2 ?0 b& O7 d
& H! d/ l* k2 K; u    你你你..来人啊、把这个以下犯上的人给我拖出去、喂狗

头像被屏蔽

你你你你你~~来人啊,把这个勾引寡人而又唔满足寡人噶贱人拖出去,打入冷宫 ...
# O) K& [/ T6 \% u& A4 c冰山俊男 发表于 2009-12-21 20:29

) S4 ~6 u! u% [* d% f5 Y3 ~5 O. W; V1 Z) N
4 Z( H) ]' ^- |3 B6 y3 P
    你想激死你娘亲我吖?