工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: hsh

[兴趣征友] 广州征Q友

火.. [复制链接]
回复 23# 广州小朋友 - ^* i, t2 _) n. n+ ~; \

! k+ [1 ~7 E0 F* L" |# z- L. c9 K# q5 s7 {' R/ E' {
    据中意吴卓羲啊嘛~~~

点解要广州人?

哈哈,悄悄地路过,顺便喵喵!

" R5 Z2 o1 w6 w3 A
这么高的?做朋友先啦

哇。前排全部俾人插入

漂亮的用征友吗?早就被师兄搞定啦~所以我很讨厌师兄的。肯定是恐龙,有种就上图~小样的。耍人的遭雷劈~

....貌似睇左LZ张相,
$ p7 A- w3 F* g9 f0 |  R有个疑惑就系点解D外校噶都觉得( N6 E9 {( R' u( q& ^
广工男仔好似无见过女仔甘啊?
) ~% A+ y9 G- R8 @! W. U! P无论咩样都敢来广工征男友啊?! I( w% K) w/ ^" Q
仲要话系靓女,极无奈。

; D6 X# }# |" D$ b: p9 j0 b: A* x; W
' W: H& W+ f  ]* [8 z回复 47# jasy
0 [  x, p+ k8 c# R' o/ q8 p9 {' X5 f4 A7 P# D5 D, e6 @' D; o; V
6 }8 M& f- {& P8 @0 ]3 c
    体相同真人艮系唔同噶啦,而且据又唔化妆,你以为网上体到噶靓女真有甘靓,仲米系化妆化成噶!体样靓唔靓各人都有无同审美标准,而且呢D标准系我定出来噶,你唔好话据,人地好女仔来噶,你米捣乱
; ?; \; t7 C# w. f: k$ Q9 J' c6 l/ O4 Q
   而且据而家已经唔系咁噶样啦,果张系2年前影噶
3 c/ ~0 \. q  [5 {* @   我骗你做咩哦,据系果种行系街度男仔会注视噶人,唉,我同你港都晒气!

我都系俾你个标题吓亲姐。发下感慨姐。
! |) S5 J0 i* _0 ~- f- d- \距D要求都5算高噶。
2 f6 m. n7 M( |( u" T; v我无心捣乱。SOLI罗。3 Y3 d- F/ H6 ~" Z* \/ N( |' k, ]2 r

: h- K, }8 `& g8 Y% ]嗯,广州噶帮顶,祝距早日稳到啦。

交友,为啥一定要是广州人~

不是广州人路过

我发现好人人征友都系要广州人。9 x8 H: ~6 m# X2 U: J5 Z
LZ一定讲白话既,而且很排外.
! |5 {9 l( H0 b7 {
3 @) ?/ r; v$ F( P: h, i0 D: _5 Q关于有楼上话LZ丑样,我就反对啦...# G" F0 @. h. U) n
因为提得出咁既要求,我觉得LZ自己有一定质素.
6 S1 P7 n4 g2 _7 e+ |6 o只系红颜薄命.

靓就不会在这发贴啦

可惜我好蠢

如果只是交友和倾计的,其他条件可忽略,我很愿意交友,可惜不是广州人,哈哈