工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: samyang

[征女友] 唔使望啦 系你啦 入来啦

火.. [复制链接]
帮顶下啦,希望有个结果

我又应蒸~~3 S6 }0 ?6 l+ f8 M; C9 m( a
吖水 发表于 2010-5-31 20:39
# k- p! S0 \( p& y. }

' |5 T  r) E+ ]4 j
/ w5 `3 n- q5 F3 `! c. x9 C/ K 吖麦水,你应征啊,我又应征

我又应蒸~~; e7 K2 h. H5 X! y; ~7 Q: o
吖水 发表于 2010-5-31 20:39

8 p. \! D( Y4 }( l: {5 m( X& N6 h  Y' P' ^: T  g$ \
3 K) x" J- n0 Z" O3 y, R3 n3 [1 m
    阿水,又系你啊,既然系甘,无办法啦   去登记先啦   我仲有36个半。。。。

吖麦水,你应征啊,我又应征
+ B8 ?& B& u$ I6 GLT~! 发表于 2010-6-1 00:16

# D4 ?+ z3 [* r' f8 |
4 r* I' a5 w* _8 Z: _5 R+ q9 l7 C7 c! G1 c, s" q
    死LT啊  周围争食。。。。你唔系同TWI订下三世之盟咩?

死LT啊  周围争食。。。。你唔系同TWI订下三世之盟咩?
' c& K& D( G( J& }" j/ Isamyang 发表于 2010-6-1 13:26
, v* @2 N# w1 E  |) q9 t9 b
/ w; f) g  [3 r" C0 L5 l
TWI??- Z! B1 G/ Z7 ^
唔系小悦乜??

TWI??# v# U" T5 h9 K6 t, t  U) o4 h% q
唔系小悦乜??( o; J3 `: c+ Q; s/ F! k
LT~! 发表于 2010-6-1 14:36

! j* r2 x# Q0 {" O! Z. F$ J. b1 ?3 r7 e# P$ J* y
小悦个Q都系假既   甘低级数。。。。。

(*^__^*) 嘻嘻……。路过!

ls笑得好有问题,好有内容....

如果系岩既大家就费事啰嗦,加我Q啦。又唔系边度人,都系广工既,唔使怕丑啦,一起出来吃个饭慢慢倾啦

行过  路过   千万不能错过。。。。请大家过来睇下啦

相亲 哈哈

老乡喔  我是四会大沙的 Q244374947  加我啊 老乡

十分认真甘睇过,LZ真系超级搞笑,本来心情吾好都变到相当好,哈哈。。。

1 f% u) K6 c, r' j3 _' f  {6 j) b! ~" B. O& _- y9 L# k
楼主几幽默下喔4 e, P& N6 K' r( F) F

" n6 W1 T) v5 o6 p' L1 F( ]1 M帮顶

顶一顶

我起度搞紧蒸女友哦   你地又当笑话甘睇。。。睇下边个好心介绍个女仔俾我啦。。。。。。

怎么我觉得是个笑话。。。。

我可以对住灯火发誓,我绝对系好认真好严肃既。。。。。大家成年人就费事罗嗦啦。。。。有心就快D加啦。。。再无人加我既我   我妈叫我翻乡下相睇加啦。。。。。。

[time]帮你顶一顶啦

[time]帮你顶一顶啦