工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征男友] 征友,征志同道合之友!!!!

4 J4 g2 [, O$ m' s3 y* [: A/ N1 {2 a0 f3 }( T& e
本人是个超级男纳达尔迷,大一,希望在广工找到和我一样喜欢他的女同学!女同学哦!非诚勿扰! - z7 C- F& H4 w# a7 S: `- l
( Q4 X6 L5 f0 S" s. O! Y

9 K. Y( `+ `" X# I. x% m/ ]                        
楼主是男是女

我睇籃球..唔好意思.哈`

不好意思,我只喜欢Federer

呃呃~~~喜欢篮球的也可以啊~~

体篮球都可以啊~~篮球我知道既仲多!

甘我篮球足球网球羽毛球乒乓球都睇噶呢!!细细声话你知,我都系中意拿度噶!!哈哈

我高中的师妹都中意拿度

回复 7# soufy05 ' p9 S% s  [* n& a% v$ ~
6 ?8 P; Z( o1 M- |1 ~

$ ]: G$ c' ^5 w4 K! `/ P7 u哦哦~~你都中意纳豆吖,好啊好啊!: z8 _# q! X% b0 S. u
但系,你唔系女生。。。。。。

回复 8# sumiyitiao ) Q0 k8 [0 X! ~. W

) ?* Z. X! {4 v- x4 L
7 P: Z, z3 h; [5 o! y4 t    你居然同我讲你高中的师妹都中意拿度!!!
% B8 \- X4 O( `  有本事就介绍俾我识下~~

你写征男友,我系奔着P来噶!!点知···唉~~~

.....牛贴,很想知道lz是男还是女

回复 12# 无若爱深 4 Y4 l, p5 Y5 x( }$ x$ K

1 }/ r0 x: y" a0 G" V& E, x1 a
6 c. n' m+ \, G( C$ k  l    lz是男的。。。咋啦?

回复 2# chomin
) D7 ^- T' c! w- I4 |) Y9 z
3 _3 D  F' d+ Y% K" Z$ @5 ~/ m( C
( w) g. N! |2 z& |, K    男。。。。