工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: funnylee

[其他] ----------跟前度,說再見-----------

火.. [复制链接]
回复 19# samyang
# d' i6 J' ~$ r: G* H- J$ z5 g5 Z/ ~1 u& z9 Y0 M: b+ Z
) \# K$ d# B' T6 F8 Q; V+ h  {$ V( h
    唔好搞事啦..森師兄.

回复 20# 019871119
3 L5 {& s; p& w; T8 o$ q
8 E/ E5 |! ^, ^7 m! @) U! L+ I6 o, P% h7 C% R# o- R" U
    唉..時間可以改變一切,但是我沒有足夠時間來改變.., f# N. H. P6 E$ i- w7 }4 U+ \

& U7 a1 Q; @- P; x3 K3 k6 F" G8 g1 C
    還是讓他走..

分手快乐。

仔死仔还在

回复  littleone
! v9 ?1 A" p' }1 j0 V/ S! T5 e) t. A& ^  T( M( s

! }7 t6 Z0 T+ ]+ y! |    問題系我好難搵到個條件咁好噶男人呢~
+ i; M+ d6 f% T' w% l5 R4 \; N2 Y9 T! D0 E- S+ ^
    況且我都唔係廣工噶.. ...1 @+ E# S' r8 F. b  Y
funnylee 发表于 2010-9-1 10:59

2 w& n' |5 l8 c0 J我系话,广工甘多男人,总有一件适合你的1 W0 s1 V1 y: d& ~: ?4 F3 }
甘当然,出边D男人都总有一件适合你嘅

默然路过

很好的态度。分手以后,我们只记得彼此的好。

楼主系米想系度发帖被求交往?

头像被屏蔽

不过你稳还稳,就千其唔好起后院稳,我听讲后院好多少女杀少,你唔好睇巨地好似接受过高等教育甘样啊。赵完松呢D野我地都系随口讲吓。。。但听闻后院有几个好讲口齿加。。讲得出做得到加。。。小心提防。。

回复 30# samyang
* s% s5 g8 N6 l5 P* F
7 w1 G) {% o3 Y/ X2 _% x
1 B: @$ B8 e: ?    我真系會驚啊..

回复 29# 冰山俊男
+ ]! \( O. S- ~& C( G  G7 |5 c3 m# h) e  |

5 @; }( h) I' B2 V% L    係啊.你說得好.

回复 28# komae
; L5 J0 g% F. Z  R7 V+ W
8 h! u, Y8 j) V  c1 Q, ^, u2 k
$ E* ~/ v3 }6 [. y; J    er...都唔可以咁講噶..

回复 27# 灰机机
7 O3 z# W2 c. P2 M+ \/ W
3 V) K9 C6 U! ]6 v' L8 K  @6 H; }9 B. j. R* |5 U! w# Q
    我係唔想記住距噶衰...衰在劈腿`

回复 25# 顶你个心啊
/ m3 \5 `4 B7 ]$ h
& u( j. E3 J+ n( h& T' q  P9 O+ ^# Z$ z! [- {+ Z
    咁..咁多男仔..肯定有適合我噶啦..
# y# h6 n2 r% H7 d8 X. d" w5 ]; v% U3 w9 q
    但系..我冇件識...

回复 24# w22222555 3 A4 H5 t# p, W- n* _/ D
! X7 V% J( V# V& u# P. ^4 R& F1 x0 W

5 W& b9 _  b+ ^0 O$ }  y7 A    嗯...會有更好的.

回复 23# 悭D啦Baby
3 v8 T- E8 o( y( \0 U7 O, f% G% _2 q7 c% p
, y, X  Z0 }1 k5 W8 Z6 e5 @0 E8 j8 Q7 F5 j  K
    大半年了..我還沒快樂.

回复 38# funnylee
+ _, k" D  {5 {3 x# T
, P9 {  i3 _3 P+ m9 h  p娃,怪可怜的

回复 39# 呆球
4 C6 f, Q4 j7 Y2 Z1 e: N( |6 P' @$ R4 j: ~8 |

V) L) W9 l4 g    never mind..很快會好起來的..我還是我.那個愛笑的我..