工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: funnylee

[其他] ----------跟前度,說再見-----------

火.. [复制链接]
回复 19# samyang
3 Q3 T4 O( ?$ E- ^8 A$ p& n! U% B4 _. v1 `; C% t) y) ]+ i

+ H$ S5 u) O! N& m, t+ t; U    唔好搞事啦..森師兄.

回复 20# 019871119 ) F7 y9 ^  e: X2 ~# i  `1 o
; W& l! p4 C' t

* u) I9 n% f; M/ \0 w% ~    唉..時間可以改變一切,但是我沒有足夠時間來改變..! I* V* t8 J7 v6 m9 I! Y+ c5 C
& F% i; X& K& A% h
1 D5 Y# H0 m7 d7 P
    還是讓他走..

分手快乐。

仔死仔还在

回复  littleone : R0 t; l+ l3 _: m
7 B6 p" G: l/ ?4 N

! O; p0 i  e- ?/ {/ a    問題系我好難搵到個條件咁好噶男人呢~9 L; V4 B; F5 p  m, ~- y) D5 i/ T" c

. g- f' o* Q# N    況且我都唔係廣工噶.. ...
  N- V2 [& c1 g8 b9 ~" Cfunnylee 发表于 2010-9-1 10:59
9 z$ m  [3 s2 a2 t5 S) H4 N6 F
我系话,广工甘多男人,总有一件适合你的4 z, O. X1 K) z% B2 K
甘当然,出边D男人都总有一件适合你嘅

默然路过

很好的态度。分手以后,我们只记得彼此的好。

楼主系米想系度发帖被求交往?

头像被屏蔽

不过你稳还稳,就千其唔好起后院稳,我听讲后院好多少女杀少,你唔好睇巨地好似接受过高等教育甘样啊。赵完松呢D野我地都系随口讲吓。。。但听闻后院有几个好讲口齿加。。讲得出做得到加。。。小心提防。。

回复 30# samyang
' U, |8 j6 I( y7 Z& o
, k6 x: V& ~6 }) o6 ]. i" _
0 W& B+ l1 z* q' G- x' i    我真系會驚啊..

回复 29# 冰山俊男
9 X. v3 @1 N4 ^+ }- p9 ?2 s. l8 |, X7 o* P/ v4 Q) n

; K) n1 c: b0 {* A4 \    係啊.你說得好.

回复 28# komae $ _: ]( Q4 P4 e  \2 x
- R' m/ j! F8 i+ U) L
" x* K. C0 m" ~1 ?' c+ e
    er...都唔可以咁講噶..

回复 27# 灰机机
2 t4 d) }6 Z4 ?: J0 K: v
* t+ K7 a2 [$ y+ N$ l+ P( S$ H0 c' }5 F% c: D6 ?
    我係唔想記住距噶衰...衰在劈腿`

回复 25# 顶你个心啊 ' {0 P3 \! y# B- U' \
5 k' B8 m0 z+ @: G

- I+ @1 U& d8 q( I: q8 g    咁..咁多男仔..肯定有適合我噶啦..) o: R- P  p$ @) [  p0 z  R1 e

4 I1 `* `2 ]; |5 ?- C" f    但系..我冇件識...

回复 24# w22222555 3 x$ W0 y7 j* ^
) X% ]& ?8 v! Z6 ~4 G. `6 W  U
( w# d! v8 }+ |2 q  P" P% k
    嗯...會有更好的.

回复 23# 悭D啦Baby 2 N) e, R8 V$ H2 l7 E/ p( g3 a8 b

) h+ B' w/ z" Z* N& s# w$ l+ T3 }
  J9 h/ n; w& M* z4 c" C8 l& F    大半年了..我還沒快樂.

回复 38# funnylee
' O9 p" C. W/ t' |8 D0 u
7 {6 _7 c; i# p6 k4 |娃,怪可怜的

回复 39# 呆球 ) z, m* }0 |8 D# |5 t2 C1 v

' P$ q: p- z& M1 m: X
2 H$ [6 b8 [; G( w$ s: q# N6 K    never mind..很快會好起來的..我還是我.那個愛笑的我..