工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: timwonton

你最中意边个NBA球星啊?

你系未盲左???
\"佢死唔死关我卵事咩!\"
\"我\"后面系个乜字啊???

呢D人一D素质都无,学乜人讲NBA???
有D甘既球迷真系影衰晒NBA啊!

卵字啰!仲使我教咩?!

以下是引用timwonton在2003-10-30 19:01:18的发言:
卵字啰!仲使我教咩?!
楼主就是有道理都不用说粗话嘛!

使乜同D甘既CHEAP友讲甘多,他已经得罪晒呢度既湖人FANS啦!抵死!

以下是引用石油肥仔在2003-10-30 19:00:48的发言:
呢D人一D素质都无,学乜人讲NBA???
有D甘既球迷真系影衰晒NBA啊!
我车!!!
米扮晒嘢啦~~!既然咁你都睇得明就唧係同道中人啦!
我有得罪lakers嘅fans咩??我都捧佢噶喎,不过唔捧高比啫。

以下是引用timwonton在2003-10-30 19:07:36的发言:
我车!!!
米扮晒嘢啦~~!既然咁你都睇得明就唧係同道中人啦!
我有得罪lakers嘅fans咩??我都捧佢噶喎,不过唔捧高比啫。
无素质就系无素质,你5使解释甘多啦.论坛上面讲到明5准讲粗口既!
你可以5中意高比,但5该你5好系度乱UP 24.
你发得果个投票帖,就预左比湖人FANS同埋高比FANS闹到你晕啦!
亏你仲系捧湖人,你现在简直系唯恐天下不乱啊!

讲起就把几火喇,成日想同奥尼尔争做大佬,佢边係果皮先得咖。湖人无咗奥尼尔仲点得呢?但无咗高比就无所谓呢,揾个劲啲嘅后卫都得!

我又唔係话“关你卵事”,我话“关我卵事”之嘛,你使乜咁关心我啫??!你唔啱我咖!
仲有,我点捧係我嘅事啫,你理得我啫?!
我直咖,你揾第个啦。

以下是引用timwonton在2003-10-30 19:14:55的发言:
讲起就把几火喇,成日想同奥尼尔争做大佬,佢边係果皮先得咖。湖人无咗奥尼尔仲点得呢?但无咗高比就无所谓呢,揾个劲啲嘅后卫都得!
我也认为奥胖应该是球队核心,不过既然科比现在还是湖人的球员,这样唯有希望他融入湖人队现在的打法啦.
楼主不要再穷追猛打了.

以下是引用timwonton在2003-10-30 19:18:35的发言:
我又唔係话“关你卵事”,我话“关我卵事”之嘛,你使乜咁关心我啫??!你唔啱我咖!
仲有,我点捧係我嘅事啫,你理得我啫?!
我直咖,你揾第个啦。
粗口就系粗口,你点解释都系粗口.
学吓楼上白马兄啦,人地讲野斯斯文文,有条有理,边度好似你甘成个烂仔,一D素质都无???
亏你还是大学生啊,简直系浪费晒国家既教育经费啊![em01][em01][em01]

以下是引用白马啸西风在2003-10-30 19:18:53的发言:
[quote]以下是引用timwonton在2003-10-30 19:14:55的发言:
我也认为奥胖应该是球队核心,不过既然科比现在还是湖人的球员,这样唯有希望他融入湖人队现在的打法啦.
楼主不要再穷追猛打了.
[/quote]
无啊,我静系想某啲人知道koby係未够班同mj挥嘅,无论球技定人品!绝对唔係针对你哋两个。

广工话晒都系广东省既名校,竟然培养埋晒D甘既烂仔,真系可悲啊![em00][em00][em00]

玩人生攻击,你真係有素质嘅啫!果然无嘥你老豆老母嘅钱啊嗄!

以下是引用timwonton在2003-10-30 19:23:25的发言:
无啊,我静系想某啲人知道koby係未够班同mj挥嘅,无论球技定人品!绝对唔係针对你哋两个。
JORDAN的成绩大家有目共睹,但毕竟他的时代已经过去,他留给我们的只有那些电视片断了.
你们不要再吵了,就算吵十天也没有结果的.还不如一起看球啦.
和气生财......

以下是引用timwonton在2003-10-30 19:26:09的发言:
玩人生攻击,你真係有素质嘅啫!果然无嘥你老豆老母嘅钱啊嗄!
乜野叫\"人生攻击\"啊???我净系听过\"人身攻击\".
盲字都5识多个,仲话系大学生,真系丑死怪!

我车~!
个\"卵“字又咪我教你写嘅!有品大学生!

以下是引用timwonton在2003-10-30 19:34:28的发言:
我车~!
个\"卵“字又咪我教你写嘅!有品大学生!
你算老几啊???打粗口你就叻.
就系个甘既人影衰晒广工既形象!

超~!我唔似某啲人咁扮嘢!呢个字都算粗啊?咁如果讲闹你係”扑街“”冚家产“呢啲呢?你未讲过啊?你好大学生啊!!!

而家啲大学生真係,通奸都可以话无事嘅,咁我认我唔係好过喇。
第晚再同你倾啦,有品大学生,唔得闲啊。
其实大家放长双眼睇下高比会点咪知啰,佢下年都自由身咯。