工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: AI

我要讨伐女生场都踩嘅男生!!!!!

呵呵~你是在龙洞还好很多啦,你要是在本部~~~

衰婆我撑你!我响呢度接受佐一年0既磨练,师姐话我听,男生系要凶0既!寻日我好成功0甘赶走佐一班男生~~扑街,踩我地师妹场!我地要训练啊嘛,我同距地讲佐鬼甘耐,距地都5走,终于肯走,又走去篮架旁边啤住我地(查实我地响下面个场都有人,叫距地过去打),个个师妹都望住我~~终于我发晒火:“家下你地想点啊?本来就系距地(班师妹)黎先,系你地踩距地场啊!家下净系叫你地去下面个场打之嘛!有埋场比你打你地仲想点?!你地去就去,5去就比其他学院!”然后有条友就话:“哇~使5使甘寸啊?”然后我又凶距:“甘你地想点?!”然后个个都无晒声出~~跟我去果个场~~~真系颇有成就感~~~其实我睇得出距地系新仔,所以先敢凶距地~~~~你啊,比人恰到上门,一定要反抗啊!!!我5睇得你几耐咖咋~~~

楼上够勇!!~~

AI3和AI4果然“基”灵过人啊!

以下是引用阿Q在2003-10-10 22:35:18的发言:
[quote]以下是引用hachi在2003-10-9 0:30:00的发言:
场地没有性别之分,只要有场,理得你是?,一样照踩无误.

说这样的话?怀疑你不是本校的!!![em01][em01][em01]
[/quote]
讲得好!!!!!!!!!就系个D贱人影衰晒学校啊!!!!!!![em01][em01]

以下是引用圣灰在2003-10-11 14:13:13的发言:
只有无实力既人先会去踩女仔场的,3仔凭你既技术。。嘿嘿。。抽低佢地啦!
凭我技术?????!!!!![em06][em06][em06]

我要招聘啊~~~~~~~自问劲个D入黎!!!!!!!!!![em03][em03]

以下是引用AI4在2003-10-14 11:19:18的发言:
衰婆我撑你!我响呢度接受佐一年0既磨练,师姐话我听,男生系要凶0既!寻日我好成功0甘赶走佐一班男生~~扑街,踩我地师妹场!我地要训练啊嘛,我同距地讲佐鬼甘耐,距地都5走,终于肯走,又走去篮架旁边啤住我地(查实我地响下面个场都有人,叫距地过去打),个个师妹都望住我~~终于我发晒火:“家下你地想点啊?本来就系距地(班师妹)黎先,系你地踩距地场啊!家下净系叫你地去下面个场打之嘛!有埋场比你打你地仲想点?!你地去就去,5去就比其他学院!”然后有条友就话:“哇~使5使甘寸啊?”然后我又凶距:“甘你地想点?!”然后个个都无晒声出~~跟我去果个场~~~真系颇有成就感~~~其实我睇得出距地系新仔,所以先敢凶距地~~~~你啊,比人恰到上门,一定要反抗啊!!!我5睇得你几耐咖咋~~~
死野!!!!!!!你梗系讲得爽啦!!!!!!你地个边情况同我地尼边系相反噶!!!!!![em10][em10]

好可怕~~~~~

以下是引用圣灰在2003-10-14 20:05:02的发言:
楼上够勇!!~~
当然!国歌都有得唱~~“起来,不愿做奴隶的人们……”[em07][em07]

以下是引用实况王子在2003-10-15 10:38:37的发言:
AI3和AI4果然“基”灵过人啊!
当然~~我地咩咩情深啊嘛!恨5得甘多咖喇~~[em12][em12]

以下是引用AI3在2003-10-15 15:06:30的发言:
[quote]以下是引用AI4在2003-10-14 11:19:18的发言:
死野!!!!!!!你梗系讲得爽啦!!!!!!你地个边情况同我地尼边系相反噶!!!!!![em10][em10]
[/quote]物以稀为贵啊嘛~`发烂咋据说系女人0既专利~~~想当年我大一时都成个愤青0甘~~[em10][em10]

要发烂咋都要有人受得噶!!!根本就无人理你啊!!!!!!

有冇咁贱啊!
快D过本部来啦,最多一齐玩咖咋!![em09][em09]

冇咁贱我就5会咁激喇~~~我讲嘅全部都喺事实~~~~~

本部......就算我大3都喺过5山咋~~楼上嘅师兄~~~

小C妹咪咁激动!无谓为佐果啲咁既人激亲自己啦!有机会指俾我睇系边条Cheap人,等我帮你教训吓距!!虽然我唔系高大威猛,不过家吓都系我洽人既时候多过俾人洽既!!再唔掂至多系再班马踩沉距喈!![em07]

以下是引用AI3在2003-10-25 16:08:19的发言:
冇咁贱我就5会咁激喇~~~我讲嘅全部都喺事实~~~~~

本部......就算我大3都喺过5山咋~~楼上嘅师兄~~~

五山?!好惨咯喔!系宿舍去课室都要搭好耐吓车!!打波啊,虽然都有几个篮球场,不过都系好唔方便啊!我捻如果我系住果度,实极大打击我既篮球热情啊!![em05]

隔佐成嗰月~都已成为习惯啰~不过师兄几时班马过黎帮我踩沉D贱人我一定带路~~~嗰贱人化灰我都认得佢~~~

不过听讲我哋E界5使搬啵~呵呵呵呵~~~~

五山?!好惨咯喔!系宿舍去课室都要搭好耐吓车!!打波啊,虽然都有几个篮球场,不过都系好唔方便啊!我捻如果我系住果度,实极大打击我既篮球热情啊!![em05]
係本部就已经无晒热情啦。

踩场之嘛,广工係咁咖啦。够姜嘅咪掟走佢只波啰。
其实最好嘅办法咪开场啰,咁就好少人话会埋嚟踩你,如果你喺度斋射就比人踩硬啦。

按男女比例分的吧??????????????

呵呵!
我随便说说而已!
不要打我啊!!!!!!!!!!!