工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

我要讨伐女生场都踩嘅男生!!!!!

5使多讲~如题~
系学校打佐6次啵~除佐2次落雨地湿~1次朝早冇课冇俾人踩之外~~
次次都俾人踩!!!日头5使讲!连夜晚都会俾人踩!!!
激死我啦!!!!!
边个话我知广工D男生都好有风度~
边个话我知广工D男生产部门会踩女生场?!
全部都係假嘅!!!!!!!!!!!
真係好激啊!!!仲衰过以前高中!!!!!

[em01][em01][em01][em01][em01][em01]

LAST:可能~我语气有D激~
我亦知可能有部分人係好有风度~死都5会踩女生场嘅~
但我讲嘅~全部都係事实!绝无虚构!!!
即使女生可能打既人比较少~
但系场系我地霸先既~10几个场~女生净要1个半场~乜好过分咩?!?!甘都要踩我地场!!!!????
..........................
SORRY~又或者我讲得有D过分~不过~条气真系非常极之5顺~~~
[em02][em02][em02][em02][em02]
呢个5系风度问题,系RPWT!

RPWT.........5明...........

RPWT=REN PIN WEN TI=人品问题

以下是引用实况王子在2003-10-1 0:00:54的发言:
呢个5系风度问题,系RPWT!

嗯~都系果句,人嘅问题啫,起码蒲呢度嘅男生就唔会踩你场啦

..........但喺咁始终都喺俾人踩场啊...........

HELP~~~~~有冇龙洞C兄肯照住我~!!!!!举手~~~!!!!

我地绝对吾会踩女仔场既。。更何况系师妹。。。
下次有男生踩你场。。你恶D警告拒地。。女仔鞋度应该受到尊重。。。
你吾让无人敢格硬来既。。。

以下是引用灰鸦在2003-10-1 12:17:23的发言:
我地绝对吾会踩女仔场既。。更何况系师妹。。。
下次有男生踩你场。。你恶D警告拒地。。女仔鞋度应该受到尊重。。。
你吾让无人敢格硬来既。。。
错喇~尼位C兄.....佢哋直头10几20嗰人冲过黎......(最记得嗰次)
就咁喺度射啵~完全冇理过我哋感受~
有条极度贱友竟然仲讲:.....你哋先得嗰几嗰人~冇理由我哋咁多人都冇场玩噶..............
就喺咁先激啊!!!!!!超级冇风度冇礼貌+冇人格!!!!!
真喺讲起就激到呕血!!!!!!
之后每次见到嗰嗰贱人(佢化佐灰我都认得佢)~我都会不停咁诅咒佢.........
(仲有!更加呕血嘅喺~嗰条友竟然有嗰几鬼靓吓嗰GF。。。
真喺天冇眼啊~~~~~~~)
[em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09][em09]

龙洞有咁多篮球场都会咁嘅?。。。如果喺本部就。。。。嘿嘿

呢个5系性别既问题,系道德既问题!

哈哈~~~纯粹路过~~~
同情3仔ing~

满眼广州话,看得好辛苦[em04]

SORRY.......从今以后我都会尽量用普通话的~~~~~
请大家见谅........

女生要恶D啊!!!

晕~点恶啊?!第一次个次我已经开晒声话佢地冇风度点点点咁~
根本就冇人理我地!佢地依然係度射啵~!!!10几20个人!
简直就当我地冇到!!!!!
如果佢地5係咁嘅态度~我都冇咁激喇!!!!

发烂咋坐系地度!!!
你唔系话要讲普通话的吗?

..........尼个建议........下次考虑吓采用。。。。。

(咁E+得我地两个睇E个贴之嘛~~~5好咁高要求喇~~~)

场地没有性别之分,只要有场,理得你是?,一样照踩无误.

以下是引用hachi在2003-10-9 0:30:00的发言:
场地没有性别之分,只要有场,理得你是?,一样照踩无误.

说这样的话?怀疑你不是本校的!!![em01][em01][em01]

只有无实力既人先会去踩女仔场的,3仔凭你既技术。。嘿嘿。。抽低佢地啦!