工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: AI

赛程转播表~~~~

以下是引用AI4在2003-10-30 20:49:24的发言:
喂喂~~你地两个一人少句得5得?!你地嗌果两个5烦睇果个都烦啦!!

TO AI3:衰婆~~搞Q错啊?全部都系朝早?我朝早全部有课啊SHIT!

NONO~~~~我系下午啊~~~下奏先开门啊!先无课~~~晚黑无位啊~上5到后院~~~~

YEAH~今次仲5系?!
係都要有得睇先得咖大姐~!

MJ系你老豆啊???
自己搞埋晒D乜乱78槽既投票,还一堆借口.
高比你奶妈啊?!唔抵得咪自己搞个投票啰!

AI4,咁你就唔岩喇,shit虽然无提及性器官及其使用方法,但严格啲嚟讲都算粗口嚟咖,小心啊~.

以下是引用timwonton在2003-10-31 17:40:54的发言:
高比你奶妈啊?!唔抵得咪自己搞个投票啰!
你发得个甘既帖就预左比人闹架啦!
管理员都锁左你个帖啦,还嘴硬!

如果无你呢啲喺大庆出嚟嘅飞仔捣乱又点会比人锁呢?!不过锁咗仲好,7:5,抵死!!抵死!!!我係啱嘅!

以下是引用timwonton在2003-11-2 23:40:23的发言:
如果无你呢啲喺大庆出嚟嘅飞仔捣乱又点会比人锁呢?!不过锁咗仲好,7:5,抵死!!抵死!!!我係啱嘅!
比人锁帖仲嘴硬,死剩把口,抵你一世无发达!

哇,有个自称湖人球迷既友仔系度闹高比啊???呢条友既面皮真系厚到可以拿来磨刀啊!PFPF![em02][em02][em02]

算啦,再吵落去无益,你中意点想未点想咯.无必要系度歇斯底里既.

系唔系连呢张帖都唔放过啊?真系玩到咁大,凡系篮球帖都想我锁啊?

shit绝对系粗口啦,唔好认为咁就可以讲,系唔系粗口应该用你地嘅常识去判断,读左咁多年书,呢d常识绝对有嘅,无只不过系自己的借口。

我真系好唔想锁帖,因为几个人嘅对话而令其他人的灌水权利被剥削了。

还有,你们双方就坦诚d,唔好再提以前d旧事啦,咁鬼谷气做咩啊?灌水而已,一人让一步好唔好?

楼上同楼上嘅楼上开始明白事理噃咯喎。
我係嚟灌水咖咋,不过而家係有人咬住我唔放啫,我又无踩亲佢条尾,有都係踩亲高比啫。佢哋係要谷气我都无计。
楼主,睇住28楼果个啊,我惊佢又好似啲食油飞仔咁发癫啊。

以下是引用timwonton在2003-11-3 12:38:32的发言:
我係嚟灌水咖咋,不过而家係有人咬住我唔放啫,我又无踩亲佢条尾,有都係踩亲高比啫。佢哋係要谷气我都无计。
你顾掂你自己先算啦!

以下是引用AI3在2003-10-31 15:33:21的发言:
[quote]以下是引用AI4在2003-10-30 20:49:24的发言:
喂喂~~你地两个一人少句得5得?!你地嗌果两个5烦睇果个都烦啦!!

TO AI3:衰婆~~搞Q错啊?全部都系朝早?我朝早全部有课啊SHIT!

NONO~~~~我系下午啊~~~下奏先开门啊!先无课~~~晚黑无位啊~上5到后院~~~~
[/quote]喂喂~~几时有费城,魔术,湖人,木狼记住单声我听!咩火箭凯尔特人就算喇~~费事我去咒距~~~

以下是引用timwonton在2003-10-31 17:44:05的发言:
AI4,咁你就唔岩喇,shit虽然无提及性器官及其使用方法,但严格啲嚟讲都算粗口嚟咖,小心啊~.
你地继续嘈你地0既~~~5好拉我落水~~~本人系外语学院0既,讲SHIT讲到习惯晒,见谅见谅[em08][em08]

以下是引用timwonton在2003-11-3 12:38:32的发言:
边个对边个错都好啦~~息事宁人咪算咯~~你E+甘分明聊交嗌0者!当比下面呢度0既同胞,你同阿边个边个一人少句啦!OK?[em02]

喂喂~~几时有费城,魔术,湖人,木狼记住单声我听!咩火箭凯尔特人就算喇~~费事我去咒距~~~
有呢几队都叫我啊!I like!

哗哗哗~~~死野~~~水到版主要锁我贴?!5555~~~毁我声誉啊~~~

晕罗~~~张赛程表多到呕!!!你哎我点话你知啊???
几乎日日都有打啊!!!问题系5知边日肯播76人咋!!!!

有得播都无用,学习紧张,好少噃屋企。

楼上几年级啊?好紧张咩学习?哈哈,学之余都要睇波松下咖

以下是引用AI3在2003-11-7 15:47:55的发言:
哗哗哗~~~死野~~~水到版主要锁我贴?!5555~~~毁我声誉啊~~~

晕罗~~~张赛程表多到呕!!!你哎我点话你知啊???
几乎日日都有打啊!!!问题系5知边日肯播76人咋!!!!
边个水到要斑竹锁你帖?!
反正你觉得边场值得睇0既就单声我听啦!我呢边超级落后![em07][em07]