工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: AI

师姐师妹同界姊妹们请进~~~

楼主肯定系化工噶..
只有果树噶女仔先甘BT噶!!! 55555555555

我陪我陪

~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!

BUT..........点陪???????????

鬼片?我只有不开心才会看,而且只要一个人看,看完就开心拉!
呵呵,呢个世界的空气真是清新!!

我符合条件喔~~~
——————————————————————————————
[em03]

以下是引用flyjoy在2003-10-10 14:53:39的发言:
鬼片?我只有不开心才会看,而且只要一个人看,看完就开心拉!
呵呵,呢个世界的空气真是清新!!

[em03][em08][em03][em08][em03][em08]
女生的心情可真弄不明白,看鬼片还能清新空气!!!???[em08]

只是路过,挺有意思

强烈建议到我宿舍看,包你满意。
就算果出片唔恐怖,但是有我2个舍友在度,气氛肯定好到唔得讲。
好中意同他们看恐怖片,明明唔恐怖得片,都会觉得好刺激。

同女仔睇鬼片,好辛苦咯喔.大家有无睇过一出戏,男的手臂被女的捏得皮青红肿..怕怕.