工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: AI

我要讨伐女生场都踩嘅男生!!!!!

以下是引用mingpxm在2003-11-9 14:07:19的发言:
[quote]以下是引用AI3在2003-10-15 15:05:17的发言:
[quote]以下是引用圣灰在2003-10-11 14:13:13的发言:
  只有无实力既人先会去踩女仔场的,3仔凭你既技术。。嘿嘿。。抽低佢地啦!

凭我技术?????!!!!![em06][em06][em06]

我要招聘啊~~~~~~~自问劲个D入黎!!!!!!!!!![em03][em03]
[/quote]请枪手啊?有咩奖励架?我做啊~~~要求吾高,稳MM帮我加油就得啦,,哈哈~~
[/quote]

喺咪真喺咁简单先?!喺绝对冇问题!我请你!几时翻得工?

以下是引用AI3在2003-11-9 14:31:06的发言:
[quote]以下是引用mingpxm在2003-11-9 14:07:19的发言:
[quote]以下是引用AI3在2003-10-15 15:05:17的发言:
  [quote]以下是引用圣灰在2003-10-11 14:13:13的发言:
   只有无实力既人先会去踩女仔场的,3仔凭你既技术。。嘿嘿。。抽低佢地啦!

凭我技术?????!!!!![em06][em06][em06]

我要招聘啊~~~~~~~自问劲个D入黎!!!!!!!!!![em03][em03]
  [/quote]请枪手啊?有咩奖励架?我做啊~~~要求吾高,稳MM帮我加油就得啦,,哈哈~~
[/quote]

喺咪真喺咁简单先?!喺绝对冇问题!我请你!几时翻得工?
[/quote]系啊,,有篮球同MM就够啦~~~哈哈!不过我好似好少见女生去打波,一般都系一班女既一起打,估计系训练,无乜人踩场,得一两个女既射波就多数都会比人踩,你知啦,,广工球场虽多,但都满足吾到广工甘多既男生,我以前迟D去一般都会无场,,多数都系跟场,不过有D人贱到跟场都吾比,激死!

点都有D贱人存在嘎啦~~~~~尼排先比较多女嘅成班人打~~~
几乎个个学院都要练吓咁啦~
迟D更加冇场~135都打比赛~~~晒气~继续做翻我嘅啦啦队好过~

我都觉得尼个学期多左好多女生打波,吾通师妹对篮球既热情比较高??
你咩学院架?睇波既女生好少啊,如果多D你甘热心既就好。。。

多女生打啵咪好罗~~~哈~越多越好~~~

经常去睇嘎啦我~~~话5定边日咪睇紧师兄你打罗~呵呵~

你大一架?多女生都吾够场啦.......

楼住怎么用这么多简码,有点不懂

............我下次用少点~~~不懂的再问我吧~~