工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: timwonton

大家话高比抵唔抵死?

呢个年头婚外情已经不是乜野罕有既事,特别在美国,呢D野更加系正常得不得了.如果他系一个普通既男人,楼主会不会系度开晒批斗大会啊???
只不过系因为果个男人系高比之嘛!
而且,就算高比人品有乜问题,关楼主乜野事???使5使搞晒投票啊???
我车~~,咁你咁关心我人品问题?自打嘴巴!
我搞唔搞投票又关你乜事啫?无人叫你投。大家发表下意见之嘛。唔啱听嘅你咪米睇啰!但你唔可以阻止人哋投咖。
原嚟你咁性开放咖?咁就米听到个”luan“字都扮晒大反应咁啦!

以下是引用timwonton在2003-10-31 11:28:48的发言:
我车~~,咁你咁关心我人品问题?自打嘴巴!
我搞唔搞投票又关你乜事啫?无人叫你投。大家发表下意见之嘛。唔啱听嘅你咪米睇啰!但你唔可以阻止人哋投咖。
原嚟你咁性开放咖?咁就米听到个”luan“字都扮晒大反应咁啦!
一个自己本身就有人品问题既人有乜资格话人地有人品问题???
有道理又使乜爆粗???
斑竹已经发帖叫你5好爆粗,仲系度死撑,以为自己讲得好岩???

我唔认为我有错啵,你唔够讲咪再班马嚟拗过啰.高估咗你~.

以下是引用timwonton在2003-10-31 12:20:58的发言:
我唔认为我有错啵,你唔够讲咪再班马嚟拗过啰.高估咗你~.
由头到尾系你自己系度死撑,5够人地讲就爆粗,然后就发飙.B4你!

一生最爱一人。。。
这以足够。

由头到尾系你自己系度死撑,5够人地讲就爆粗,然后就发飙.B4你!
都唔明你啲人嘅,你认为我撑咁你咪举多啲例话通奸係啱嘅,係好英雄嘅!!高比係好有品嘅.你讲得有道理嘅话咪撑赢我啰.使乜转移话题啫?!
既然你话我发呢个帖无聊你咪米入嚟讲嘢啰.
如果你真係咁中意高比,认为高比係好过mj嘅,你大可以自己发个帖叫人投票咖.使乜搞针对啫?!

版主,我讲得啱唔啱啊?呢度有发帖自由挂?都有睇帖自由挂?

自己口口声声话呢度係论坛论坛,咁论坛哽係讨论下辩论下咖啦,边有人唔够人论就玩攻击嘅啫?!快啲噃去揾下高比同mj啲资料再嚟同我拗过啦,好失礼啊你知唔知啫?

如果高比系做过犯法既事,法律自然会制裁他.
如果他系无犯法,你系度乱UP 24都无用.
5好用"自由"去掩饰自己既过错,既然你系违反左论坛既规则,就应该接受相应既处罚.
呢个世界上乜野自由都系有条件既!并5系因为你有自由你就可以践踏一切规则!

以下是引用timwonton在2003-10-31 18:01:52的发言:
都唔明你啲人嘅,你认为我撑咁你咪举多啲例话通奸係啱嘅,係好英雄嘅!!高比係好有品嘅.你讲得有道理嘅话咪撑赢我啰.使乜转移话题啫?!
既然你话我发呢个帖无聊你咪米入嚟讲嘢啰.
如果你真係咁中意高比,认为高比係好过mj嘅,你大可以自己发个帖叫人投票咖.使乜搞针对啫?!
版主,我讲得啱唔啱啊?呢度有发帖自由挂?都有睇帖自由挂?
你边只眼看见我话通奸系岩架???我只不过话通奸5犯法之嘛!
呢个世界5岩5合理既野多的是啦!中国仲有好多贪官污吏骑在百姓头上作威作福啊,点解你5去闹他们,系度闹个都同你三5识7既高比???你系未得闲过头无野做啊???
论坛系公共地方,你有权发个帖,人地就自然有权回既啦!你以为呢度系你自己屋企,中意点就点,中意爆粗就爆粗啊???

我从来无话过高比出去搞搞震系岩既,又无话过现在既高比可以同MJ相提并论,5知道楼主边只眼看到我讲过呢D说话???
有一点楼主系完全搞错晒,我最中意既球员系34号,5系8号,只不过系因为你对他既指责有失公允,我先会发表自己既意见之嘛!
5好成日话人地对你人身攻击,你够话我"乱吠"啦,5通呢D就5系人身攻击???何况系你自己爆粗,违反论坛规则在先,斑竹都已经点名批评你,你仲有乜资格指责呢个指责果个???
明明系自己做错,仲死5认错,系度大放厥词,呢D行为先至系失礼死自己啊!

本帖已锁

一句话:同意有发表言论的自由,爆粗绝对不行。是不是爆粗,大家心里有数,多说只是口舌之争。