工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

花園酒店粗口Rap詞

自己搞嘅 可能重有幾個字唔啱
未聽過嘅話你out啦  花園酒店正仆街
But呢度有得聽  http://www.lifepop.com/flash_url.aspx/1/502498/293184

流芳百世,遺臭萬年,流芳百世,遺臭萬年。

等你斯文D講一句,花園正仆街!等你再斯文D講一句,花園正仆街!
(星爺:你仆街啊你!你唔好走啊你,你啊,你買定棺材啊你!你條氣唔順咩)

二十幾年建設廣州花園酒店,到底五星級係乜嘢概念,人工高福利好,伙食好到你都估唔到,廿幾年嘅今日,我哋乜都睇唔到。
(星爺:咁即係冇偈傾啦,咁即係冇偈傾啦,咁、咁、咁、咁、咁、咁、咁、咁、咁、咁、即、即、即、即、即冇偈傾啦。。。)

講埋D乜鬼嘢員工為本,屌你班撚樣,喺度扮晒大款,等我嚟贈你一句說話:仆街啦!(女聲:你快D去仆街啦!)
公交車都升到兩蚊我哋重係千幾蚊,屌你班冚家鏟高層,你話我哋敢唔敢,等我嚟贈你一句說話:仆街啦!(女聲:呃,真係有人係街喎)

你哋話加人工,點解越加越少,講埋D鬼撚嘢,你都唔怕畀人屌,同甘苦,共患難,員工咩都同你撐,今時今日咁嘅哋步,就忍心捉我哋撐,我哋班員工個心,就越嚟越淡,你哋官僚主義嘅心態就越嚟越慣,搵埋D外行人,做埋D管理高層,專業D講句嗰D就係一無所能,行咗廿幾年嘅制度,就亂Q咁改,用咗廿幾年嘅設備,又唔見你去改。淨係識得裝修,就乜Q都話唔愛,幾億銀兩撚都唔撚就咁掟落個海,難為D員工,就日日當牛咁用,搵埋D財產,就養自己都未夠用,唔係洗米落鍋,就係供書教學,唔通你哋個個都會覺得個心好安樂?(醬爆&星爺:就算殺咗一個我,重有千千萬萬個我! 哦,你仆街啦!)

屌你班7頭!唔需要火上加油,我今日就要屌你,屌你知道理由,要你實事求是做嘢出嚟畀我哋睇,點知永遠都係咁,企喺度扮傻仔。
有銀兩你哋淨係識得亂Q咁洗,有無諗過班員工為你哋心甘命抵,你哋點去浪費,我哋都唔Q同你計,一直為你哋嘅所作所為痛哭流涕,我依家就要用支咪嚟 Rap住同你哋計,你哋唔洗去掘我都唔駛起我個底,話你知,你班西(閪)人正一陰陽屎忽鬼,畀大家知道**,我做乜Q都無所謂,咁Q好嘅企業你話你哋搞D乜出嚟,搞到班員工依家唔似人,做鬼都唔似鬼,今時今日重有班人夠薑企出嚟(星爺:收皮啊你!)

做咩你又唔諗吓,D人工越嚟越少,搞埋D咩鬼嘢,經理接待員工日,講一套做一套,最叻搵員工笨7!形式嘅嘢到處都係,實際嘅又唔多,有益嘅嘢就更加無乜印象會有人做過,裝修後嘅問題,慢慢越嚟越多,你班高層從來冇人夠薑企出嚟認錯!
(星爺:大佬,你唔好扯火住,呢個我老友嚟嘅,等我同佢傾)

D客投訴,最叻就即刻扮衰仔,咁處理投訴問題真係死畀你哋睇,佢哋投訴你哋,你哋就乜Q都話得,我就大大聲話你,冇Q原則!依家我就教你點樣揸住宗旨去做人,我依家就揸住宗旨,屌你班西(閪)人,一個月3千幾蚊出糧酒店屁呀,二星級同位咁都可以相信,唔該你哋去吔屎!一介武夫最犀利嘅就係你哋嘅表面功夫,我哋最出名嘅一招叫做 never poor!

五個月加埋都係啱啱夠嗰三千蚊,蚊咬都冇血跌親重要自己睇醫生,你哋究竟有無當過我哋係人,(男聲:你哋咁嘅樣喺度做咩啊~)你班廢人小心得罪上邊嘅神,咁多有名嘅酒店都可以營業落去,唔該你哋漡雞還神,順便將功贖罪,平均工資都未夠扣我個個人所得稅,點解你忍心加埋一齊,畀人減落去,心都碎,一個個有血有肉嘅心,畀你哋踩碎,我都唔想繼續講落去,好想將你哋班仆街高層,由30樓掟晒落去,然後大聲高呼,萬歲!萬歲!萬萬歲!
(星爺&女聲:知唔知咁做係唔啱架?知~知就嗱嗱聲打個電話講對唔住,唔係啊嘛?係~)
個7正字打唔出

听过啦!果女把声都几正嘎!

终于又可以听返啦,,,之前噶比人封左

请教:点样下载落电脑

回复 5 的帖子

哇~厉害喔

很黄很粗……

可以接受啦,一定程度上反映现实姐~把女声开头好性感