工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 工大纯净水

[毛遂自荐] 巨蟹男征友告一段落,感谢所有支持过我的人

我翻

原帖由 多啦D梦 于 2008-6-28 20:55 发表 ! a* }. R8 J- E5 I% o* X
睇清楚lz介绍···我有时都会一个人去行街···

# P0 U3 D2 p" s. J我经常都会,因为我买野会行好耐,同男既去,就唔使讲啦,距地同女去都嫌耐,同女既话呢,我完全无问题既,我中意陪人行街,你行1日我都唔怕,但系我会唔好意思体自己野,所以到最后都系自己一个行动

反应好强烈哦?一个晚上都未够,翻甘多页了。* ^8 {8 a' \- o4 }3 t; |  \
LZ有没人应征啊?

回复 102楼 工大纯净水 的帖子

甘你陪d梦去街啦,,2 e' D( D/ K& T3 n8 }" d

7 t6 g7 F- ?+ L7 S+ \0 z据说d梦89号过来哦,,
+ ]0 F$ b" T7 ]有节目 咯,,,,

回复 95楼 工大纯净水 的帖子

你就最好时候~~好好把握丫~~~( x. X2 k* [+ o1 x$ k  F
me老了~~力不从心

回复 105楼 蜓蜓飞 的帖子

而家先几岁喔,未来仲有几多年

哇塞!!LZ好靓仔啊.
8 O- Q, k1 l: |0 m+ P8 [6 ^. a不过我5够成熟又5够可爱~~~~) H2 s4 ?) x9 b! t) A
我介绍给我室友,我室友说LZ看起来似乎年龄好小,像小孩子哦.[em06]

回复 107楼 atea 的帖子

呵呵,多谢,系相既问题遮,甘你唔介绍我地认识~/ L" [$ y3 n9 j8 ?( @
$ ]' E) j* ~% Y. W& ~: v, i' \

原帖由 Dreamf 于 2008-6-28 21:00 发表
9 T6 j# K  H0 |  U# T# e反应好强烈哦?一个晚上都未够,翻甘多页了。! @5 J+ j; X0 ?4 |' W, E$ C
LZ有没人应征啊?
  U" R- a2 ^! {% V
多谢大家支持啦,考试都甘捧场,好感动啊:biggrin:

原帖由 木月十三 于 2008-6-28 21:00 发表 4 J* j, f% K% m7 N2 A. l- L4 J
甘你陪d梦去街啦,,3 h* O' V$ }" X5 h2 e
# h6 w! M/ V3 d; F
据说d梦89号过来哦,,; D0 I; V7 Y$ t6 N; w
有节目 咯,,,,
3 D' k* L( w9 U
- D% R, S5 w$ z
呵呵,你又知既

回复 110楼 工大纯净水 的帖子

地球人都知道··

回复 109楼 工大纯净水 的帖子

考完了
3 _4 {6 L6 R1 f$ ~, j8 e7 p' Q. [5 A$ w# w& Z# Z" m
PS:D梦梦对LZ有意思丫~~LZ捉紧机会丫

回复 112楼 蜓蜓飞 的帖子

乱UP~~~

奶奶我来看你了,什么时候能有喜糖吃,可怜我都想去做除皱术了,555555555
( o% U. y# `) c( y6 J& X) k7 N1 Z2 W/ M, g1 f4 y
老牛吃嫩草,味道不知道好不好。哈哈

大家看准机会就上啦,迟左就没机会啦!

单身男来帮顶……

孙子,奶奶舍不得你啊。。。。还不容易养那么大,看来又象泼出去的水了

PP和LZ的头像有点像

好靓仔.. .....

回复 114楼 小鱼下雨了 的帖子

看成奶妈了