工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

oh oh oh。。军训果阵男仔系米要剪发?

同学们好,,我系新生,网络工程。。有兴趣既朋友可以登上我blog        http://benvidee.blog.163.com; G# ?1 z3 X# U" n4 O8 I+ V
嗰日听个起广工既朋友讲,,话军训嗰阵好严格,,你头发长D,,D死佬就会帮你剃头。。系米真咖!!距敢乱郁我D头发我就,,我,,我死比距睇。。
3 h5 d) S8 W( k
/ k! l" W4 n9 ~# i# ^. x, m3 J[ 本帖最后由 benvidee 于 2008-8-5 17:49 编辑 ]

9 D# V, K, Q" d+ Q, g5 u$ K9 a1 |; U1 W& c8 R/ ]
男生是跑不掉的了

额 ms长一些 教官会叫你去剪

剪了舒服
  o1 C& T6 E$ _# f1 X2 [如果给教官留下不好印象就死定了

剪吧
% r7 j7 }3 J. W  T' r短的好

想当年 9 R9 ^- q, u7 i; ]+ j" g- a$ z
后面留了一条尾。。。
, c9 x# {, ?+ C* j) \& p/ Q+ e8 L剪了

上了博客0 D! \7 T: C( p2 k$ q6 C
露PP

???????????

甘你衣家系时候考虑好到时应该点样死比距睇了

好彩上上个星期剪左,舒服`! S9 |& I' w( t/ ]! p/ ?
其实女仔钟意短头发还是长少少既头发既男生?

D死佬????( {5 S4 S* h" F
无语了,忧家忧国更忧校

原帖由 bensonlove 于 2008-8-5 19:38 发表 ' u6 z4 i7 @  r4 z1 e! W0 a
好彩上上个星期剪左,舒服`4 i4 Q  X! `* Z' x2 U3 C
其实女仔钟意短头发还是长少少既头发既男生?
% K/ s; I# g6 @4 u9 j. a% M7 U

2 \3 z3 {- L' }& G  F# X* e无所谓,靓仔就得!

晕一个楼上

想知你点死比距睇

原帖由 DOGMONKEYPEACH 于 2008-8-5 19:52 发表
# L: x% A' b" p1 G" q! H6 v% J1 T) K8 @" h3 }5 E

: c2 h8 a6 j9 n' R无所谓,靓仔就得!
. U9 |0 M5 i7 b1 H! b
那F4里有短有长....体你钟意思边类型``````

我那时军训时,是要剪头发的,还要剪指甲的,要检查的,检查到了就麻烦啦.( O5 \% a7 Q. j7 i5 {5 t

7 l) q7 g8 ?4 V5 @( {2 j/ ]; X不知道你们现在是怎样的?偶是05的,在龙洞军训.

我都系网络工程波~~~我霖住剪左距拉~~~两个月后又系一个靓仔
/ [3 q, s- a/ P" _  o$ p
& h7 N9 p3 Y) w" _; R[ 本帖最后由 衰斌 于 2008-8-5 20:12 编辑 ]

我想问...* y( G  ]7 h' \& O
女仔洗唔洗剪短发...

梗系五使啦`

页底!!!