工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[兴趣征友] 蒸Q友

13个条件。强

Q友要求都甘高,还让人活啵

想留但是还是不留了!!艾·····

聊天还要受身高限制.
4 T8 m+ ]( Y5 n9 L: `) m: M佩服1 x  Q3 y' B3 y' i& ~9 y3 Q
8 {- z5 p7 w5 I' u' c
到时没有啦,通杀,哈哈

身髙163非女飄過

甘多要求噶

楼主理想主意者

5:不講粗口,不吃煙,不賭博,酒方面不能貪喝

- D% x1 }7 t" i6 l全部有!!
# @: D% n0 e# D) C2 z
/ U0 x, `3 `9 x/ E# C9 a* u9 u7 y" e$ ^$ M* x
点解Q友都要身高??

原来我冇几条符合嘅,留个Q都好嘅 84230828

回复 楼主 "遺失de美好】 的帖子

玩Q同身高之类有乜关系?

...........................

原帖由 "遺失de美好】 于 2008-9-27 13:03 发表
/ e& [2 D, N  L/ q) l首先,講解一下點解我要蒸Q友,因爲我發現好多時候,我想係QQ度揾一個吹水嘅人都冇,唔係因爲冇朋友,畢竟有D野同熟人係唔方便講,而且我越來越有自閉傾向,唔中意同人講野,爲了個人的健康發展,所以蒸友
$ s* ?$ R& ~: l2 ~0 y; ~要求如下:* Y  a' l; a7 ?. D0 N& [3 D2 d

& M2 ^$ f9 C( V. U1,男 ; b" z- ?$ k1 p% q5 u% k6 s# s+ C
8 i/ l9 }- o: z" t) I& ?1 n8 \
3:男的身高不得矮過170,女的不得超過165. F2 v- a5 Q* ?8 y  q# D
: K* Y3 U+ X& M4 C  s7 z) p

6 _$ h- G- s' Y6 X/ k0 s$ V! {
( T3 }2 g1 A; f) _5 ]/ D
+ m$ ~- z( _: E4 a8 b
6 T; |0 p2 i8 n
( f) a, r/ A: y5 ~2 t1 ^( b
# o/ o$ v9 D! _( V: q9 b2 O" U
蒸友者,点解会对身高都有要求的,
) ?2 i+ @: d" B0 B+ D
! n! Z! V' n7 s) W% C* ~