工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: cea

[毛遂自荐] 征【啱key朋友】~ 實習結束丷 blog相冊更新200張照片..丷

原帖由 后院工大 于 2008-11-27 11:47 发表
) C' l6 @1 I2 |6 ?7 A; O) c0 o楼主提的条件真是为我量身订做的呀
* ]2 I# Q) u& r; I* [% F那就让SMS来得更猛烈些吧!
4 }$ ^/ d" Q. V3 z: @

" T; v: S5 T0 C. e7 s0 k# X閣下是........= =+

回复 136楼 cea 的帖子

师姐太谦虚啦,大三上学期就考BEC了,虽说我也很希望大二下学期能
1 i6 \; A; q* d* a4 ?9 J7 m把六级给过了

原帖由 cea 于 2008-11-27 11:05 发表
# w+ V$ d" D( }: N廣工男仔多啊就系因為...! ]8 A' }' U7 I: b3 n
) {+ X3 w5 O1 G# C
廣商經常性有個樣好...噶男仔隔離拖住個好靚噶女仔 = =++ ]# |9 ~+ y' e0 M; O2 W/ C$ @$ u
5 n! s) @5 [! ^: q! d/ d. F
郁悶到暈..." y; A9 R; g( w; P" Z2 f1 p9 g9 k

! }: j0 R+ r0 h+ |- T& G8 o2 m所以路過咪過離識下朋友囖~~~
) @; }# s8 W% D% B# e$ V

. Y6 v/ Y' b' r& J3 v3 Q' z下世投胎去果度上大学  = =。。。

我觉得自己还是挺符合的~不知道LZ边度留学,我打算明年去英国~

貌似都几岩  嘻嘻
. D; b1 x7 G0 i0 b9 P1 yLZ有无兴趣

原帖由 月夜星云 于 2008-11-27 21:52 发表 " R+ U$ j' g- i6 m
貌似都几岩  嘻嘻
" c0 c! K0 g/ z" qLZ有无兴趣
' y/ t! _  h9 ~: v

+ _6 g  h/ d& {, S0 |/ ^你邊咖?

回复 143楼 Testarossa 的帖子

哈哈.. 我也是大二過了六級../ K. R3 `+ D& [) v, p: H+ P

" o6 N, b" Z: z5 i' [, d9 E不過考得一般般... I( M; ?0 u3 U2 e- W

9 a( ^. a4 C% c1 X0 I4 o6 H8 |  e/ _后天要去考BEC啊我..

回复 144楼 gdutmaimai 的帖子

唔使~~~~... 系度識咪一樣

回复 145楼 icecatlee 的帖子

個頭像你離咖?!?!?!

回复 147楼 cea 的帖子

珠海咖

其实lZ你想识滴志同道合既朋友啧,洗吾洗加埋身高啊体型啊?!有没听过一句话叫人不可以貌相啊?!英文系A fair face may hide a foul heart. 仲有白话果条,中国甘大吾系净系得广东葛,不过我相信你可以征到友既。2 |* V; [# q( u$ L9 k3 h6 ^9 N4 a
  f0 D: R. ^* m6 I2 w
吾中意人讲野夹中英,貌似好多外语专业既都系甘既作风.
6 N6 T9 H0 X3 I6 O" V& a5 R% Q闪~

回复 151楼 月夜星云 的帖子

呵呵.. 失敬失敬..

久仰久仰

回复 150楼 cea 的帖子

原帖由 月夜星云 于 2008-11-27 23:07 发表 # S- W0 B. ~2 A% n3 H/ z
久仰久仰
4 `) {0 ^4 q! [# ^0 F

) N% X; X) i- n( l$ Z) ~haha..你好搞笑..

原帖由 icecatlee 于 2008-11-27 23:15 发表 & @) C5 h+ c* d. H
+ m' D+ |6 C: G: w
! L$ t" [. t: {: A3 j

原帖由 cea 于 2008-11-23 18:14 发表
1 D( L7 Q9 W5 `  K4 t% B5 ~% D% e( H2 x) n
  J! x2 u4 u4 F3 F

) g, V2 ]/ B$ Y3 @; u8 g點稱呼ar~~~
3 N" i" L  U+ y4 I( Q! O! @
& s3 I2 r0 n9 i6 x1 k: L* `9 s

5 f% y+ i0 m. f
1 n% z8 c8 K- u+ e- G其实个头像是无是你本人先

回复 156楼 cea 的帖子

点解我唔多觉既,哈哈

女人 已经唔是我最甘兴趣架啦  重点转移到就业上

男生那么多要求。。。。。。/ C1 U( z' G& Z- w4 X8 j! ?
征的是男友吧。。。。。。。。。。。