工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征女友] 我织条围巾俾你,做我女朋友吧~(更新围巾PP)

相信我魅力是夠的...../ ?3 U: B3 y+ V0 L& v
不过,我欠缺泡妞技术

为师弟叹一声,沦落到要☞
5 u) y( d% W# D织围巾:sweat:

师弟是谁

原帖由 清风断云 于 2009-1-16 23:32 发表 0 j3 i& i* x3 x# V) Z
为师弟叹一声,沦落到要☞
5 ]* ^* w' W0 N& q4 d5 U, S" V织围巾:sweat:

+ p# ]! w8 S: a/ B0 g" T* Y/ S反省下其实织围巾都无乜既,冧到女仔就得啦. c+ N5 D6 }  n
想当年师兄我吉他、踢演、羽毛球、双截棍十八般武艺学齐晒,自然就有围巾收啦

吉他、踢演、羽毛球、双截棍7 d1 r. @7 u& ]& x  T  ?  }9 S

) I. \, C4 X' u' k! @$ P4 Y# o9 m& R+ Q) E$ B# q
# o4 W5 y5 J, Y; m9 q  U1 `( s
+ t: g% a8 t. _
3 u+ K' v9 w' a8 y) b
  x' W8 L8 P! u) u8 v5 V! P: d
7 I7 e' A( t5 l我就煎炒煮炸就4樣喇

原帖由 清风断云 于 2009-1-17 01:03 发表 3 }# I  \6 A9 ^/ P/ r
/ ]- h# K# I# K& o# U1 k
反省下其实织围巾都无乜既,冧到女仔就得啦
0 [& d! m2 c. a. T" u+ T9 X0 r想当年师兄我吉他、踢演、羽毛球、双截棍十八般武艺学齐晒,自然就有围巾收啦

* O( h" X, v$ D2 {1 b  I; I
+ g) f4 |) i6 l9 ~- q: @请问你边届

忽然諗起~
- f- \2 Z0 ?( j8 u. A' T我都收过男仔送嘅围巾~$ S! ?4 N) G% L# o! D
家下D男仔真贤惠~

原帖由 猫爪爪龙天使 于 2009-1-17 01:12 发表
% X2 D1 u: A! b# y吉他、踢演、羽毛球、双截棍
! l1 y8 R5 g+ |, a/ D) L6 Q5 b9 O2 k. u" A2 H

/ R3 i+ X6 @, X6 u! ^% E/ I$ C6 E3 U6 b- y& S7 D; B

1 @  g5 z) _0 Q* X& @; t 18
' k; f" r: J+ l3 }
3 t# \5 L1 i. T" i3 c. U- T* C: I' E/ g% V5 ?
我就煎炒煮炸就4樣喇 & @" c* _0 ]3 J" _5 j. i+ w

8 C/ i( n1 B. R- x请问你边届
" m) e( @8 |2 K' E) Z

2 ?$ k8 B7 @3 n6 a8 Y  R; H01届,点都要叫声师兄呱
4 I1 J% Q6 N+ [  S: X毕左业之后先知道,识得稳钱最冧到女啦

师兄叔叔你好

原帖由 猫爪爪龙天使 于 2009-1-17 01:47 发表
+ |- G$ T, m1 _0 a师兄叔叔你好
4 C" ~/ J* c$ t  L; Q( B
大你三年姐,我正常毕业既,无留过级都无跳过

回复 73楼 清风断云 的帖子

甘,你应该话你系01级的,04届的毕业生

原帖由 猫爪爪龙天使 于 2009-1-16 23:09 发表 0 o+ v( S) G6 ~  P+ q1 v% B1 b& Y
相信我魅力是夠的.....
( Q* w$ [' S) N, ?0 N6 ~* M0 T不过,我欠缺泡妞技术

/ \1 y7 U+ v9 j根据LZ系后院既表现,你唔似系果D唔识沟女既人罗

原帖由 工大牛奶糖 于 2009-1-17 20:42 发表 2 r- b2 b  u. R' U4 S

- U- B+ D/ f" j9 D, f0 H: T根据LZ系后院既表现,你唔似系果D唔识沟女既人罗
7 {6 I- q3 }# s/ S. \+ v6 s# k- E
3 C( M% v3 i' T, r& _
唔系點叫"講都唔信~"
6 K" t: C; A. E* c+ X  _# E8 M/ H% n; ?+ J) E. M
( {* M0 p! Q' m& }2 k
事实系甘.....

点解LS咁多人唔赞同LZ呢?其实住家型嘅男仔几好啊,搵咁样嘅老公好实际啊~~
3 Z6 U7 a; j0 ?4 N# O一个男人任凭他几咁有才华几咁有财有势,如果不顾家,有乜用?搵老公系搵俾自己的,唔系搵翻来show俾人睇嘅~~~ & S5 K' x% D. i$ ?$ x* F! [
钱财同权势呢d嘢,只要生活过得舒适,社会身份不是太低微就得啦~~~

我绝对支持LZ噶!如果征不到我介绍我d friend俾你~~~

6 {- u* J# g" u7 V7 `多谢有人G持% G; G* N  w# A0 J% Q
太感动了

唔同意LSS~~
% A7 T8 D9 z& ]# ^. @' c- {7 J你唔觉得LZ好花心咩?

我承认我系拣择D,但系同花心是2回事吧 3 _! m9 m, ~8 k* P9 U, q) ]

; M3 R2 ~8 X# }9 e8 H一方面我不相信一见钟情....
  ~* H$ [, e; U: O另一方面由于工作关系接触女性比较少...0 n9 \4 t* f; @
要不就是妈妈,要不就是小朋友

可怜,我都好拣择,拣到宜家都未稳到~~, N( y9 ]! `6 r6 l1 ?5 ~( k
同LZ同病相怜添~~
" D; \( g( j, W3 G你快D介绍个比我识!