工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Issac

[其他] 代一MM征友(加多条,食烟噶,5要!)

原帖由 ILY 于 2009-3-8 23:57 发表 ) @( e6 @% k# b% Y0 r* [6 D
有你呢个F真好~~好啦!帮顶下!难得甘有诚意!而已我又甘有诚意
$ `2 e8 d( A/ Z. N& I9 d# K; F
:shy: 发个贴5容易啊

原帖由 Issac 于 2009-3-9 00:00 发表
2 @  C$ a% K- ?5 y/ D2 X; _无限制,但是,5可以骚扰人
:biggrin: 好哇

原帖由 死人一个 于 2009-3-9 00:01 发表 % U3 V* a  w, ^4 U0 b4 _

' b' h0 x8 Z) q我又5识你,又不熟!5敢相信。
9 k/ Z2 h6 F7 W  ]. U: L
哪,人心隔肚皮,是旦你啦,做到问心无愧就好:shy:

点解次次都系男噶先爆晒料比女仔拣呢。
# u4 u! }/ w  _5系话男女应该平等咩?

原帖由 Issac 于 2009-3-9 00:03 发表 6 Q6 e% \. y- o2 K% t7 t6 ?( q

3 s; X* h' q. b0 p' @  X# h) b/ b哪,人心隔肚皮,是旦你啦,做到问心无愧就好:shy:
, q9 q+ [' A, [- Y) u

1 l8 {1 t/ W5 ]哦,心睇唔到,甘做一般F有无得睇肚皮嘎?

原帖由 飏蓝 于 2009-3-8 23:53 发表
& Z" e7 d$ V' @! @人生若只如初见……
个人经验,木有一见钟情,只得单相思:shy:

回复 21楼 Issac 的帖子

F阿嘛,帮得就帮嘎啦~~
  Z" l& K& s+ R+ |) A愿你一生幸福

原帖由 死人一个 于 2009-3-9 00:04 发表
, O$ }& o5 `6 \9 t. b5 u- {点解次次都系男噶先爆晒料比女仔拣呢。
8 p$ v, S" R7 f5 _# }$ d8 J5系话男女应该平等咩?
男女平等系有条件噶:shy: 具体咩条件,希望你可以百度或者适当增加下自己噶阅历

原帖由 Issac 于 2009-3-9 00:02 发表 0 k+ F; D* N/ y+ l- w

5 M$ A& w" U% n/ X# Q:shy: 发个贴5容易啊

# I( ~" H9 ^4 q6 Z* K
2 X1 Q. i+ O4 o8 f" j想问下呢,你同学系乜大学城嘎?
; X1 j+ Q, N. i" V                                                  唔该

原帖由 冯家老二 于 2009-3-9 00:04 发表
5 r5 N& p( {! a) @. R0 n( l2 o% P  E1 S( G' i$ h
4 m8 M7 \) F3 g+ H
哦,心睇唔到,甘做一般F有无得睇肚皮嘎?

" \. A- H! ^9 I$ }3 @6 N哩句话,是否有隐喻?:shy:

回复 30楼 Issac 的帖子

无,你捻多了~~~

回复 31楼 冯家老二 的帖子

哦哦,一到晚黑就脑困:shy:

原帖由 Issac 于 2009-3-9 00:16 发表 3 F3 ]' m3 V- i- `1 r. G
哦哦,一到晚黑就脑困:shy:
. {# B/ f( Y: a9 ?4 E+ f
" D$ m, {) e  W9 v, ^2 r
缺少滋润............厄,我系讲缺少关爱。

算了,睡觉去了~~~不在人地的征友贴ws了,全后院晚安。

原帖由 Issac 于 2009-3-9 00:10 发表 + r2 P0 w% L" Q$ L. V4 d/ g1 P; r
男女平等系有条件噶:shy: 具体咩条件,希望你可以百度或者适当增加下自己噶阅历
$ ?/ q; g8 V) a  I$ X8 n
我承认尼个社会确实系甘畸形,后院更加畸形。
# k& e( V) G6 \: ~/ C& e我来捣乱噶,LZ莫怪,我马上走人,丿!

回复 35楼 死人一个 的帖子

不怪不怪,赚下D人气都好:shy:

回复 34楼 冯家老二 的帖子

安,做个好梦:shy:

例牌,上PP鉴证下

lz你f对体重有冇要求嘎