工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Issac

[其他] 代一MM征友(加多条,食烟噶,5要!)

回复 59楼 死人一个 的帖子

从你琴晚噶表现来睇,算系9 w1 {4 z, g, ^
不过有得挽回
+ Z  G6 |' O, @, F2 f不过挽回标准。。。我都冇:shy:: z3 `* P; N6 I% Z
不如系度接受大家噶考验吧

伤心啊!
: o, l. Z; N) w. b* c: j: ]有乜考验啊?

估计如果发Q上来一天又要有上百个好友请求

回复 62楼 死人一个 的帖子

真系要我讲出来?
7 p% b2 [  g2 M6 V! `' g# }:shy: RP考验
4 f9 u- u8 \7 r0 S只要5系坏人或者居心不良者& F3 o! ^/ k3 ^2 ~7 `+ n: T
或者你可以去水吧发贴经受下考验:smile:

征友也搞得像应聘般严重

回复 63楼 wean 的帖子

正解:shy:

原帖由 Issac 于 2009-3-9 13:04 发表 4 Y: B2 N4 R( h3 {9 u. ^
真系要我讲出来?, ?  Z8 O( v4 d1 e1 B1 F; {
:shy: RP考验) [5 d! l! b0 j8 D9 |
只要5系坏人或者居心不良者" Z5 I+ K. X5 |2 n, P' W# n
或者你可以去水吧发贴经受下考验:smile:
8 X; T- K1 Y0 K$ u& |8 |' y
我摆明就系坏人同居心不良
7 r& C0 r1 ?) k0 T3 D8 z# |去水区点受考验啊,果边噶人好邪恶啊,好惊!

:call:

偶居心不良,偶系坏人

lz的头像和签名图 很可疑哦~~~~
7 K. h. I/ O; b; a) o$ u% R  S6 e

:shy:

LZ,我话你知,上边四个就系水区噶恶人。

回复 67楼 死人一个 的帖子

我霖,会食人噶,应该冇瓜:shy:

原帖由 Issac 于 2009-3-9 13:28 发表 4 Q1 ^) n9 M' w1 e4 d- g- }
我霖,会食人噶,应该冇瓜:shy:
1 \1 x6 l- r0 s9 f
食人5吐骨噶已经出现左啦。

回复 70楼 木月十三 的帖子

不用怀疑,我的朋友(印度阿三D口音)

回复 74楼 死人一个 的帖子

我都有去水区泡,咩见过喔:shy:
! t& C) ^7 Q8 U" Z8 [4 j或者,距地5食我,哈哈) B  i$ R4 Q6 O3 ?1 O5 e
水区有几个都眼熟喽,少坏人
" J$ V  I  [# ^& j5 d不过二手区就多坏人

LZ 5 4偶,5复偶贴

睇睇自己,NO大三NO大四 5 t+ a& }. a  J
( e1 t5 ^: X9 s
身高....勉强吧
- ?7 `9 w9 u( X8 [
0 E" N* K7 X1 l- H" iSO.....出来混个眼熟

回复 77楼 Kation 的帖子

复复复,宜家就复4 ^2 j5 \5 O" B5 P/ T/ Y8 t: n, I
:shy:
. c1 ?2 p9 s/ s# `" u+ [差5多训觉啦,有咩事,下午先讲啦

原帖由 Issac 于 2009-3-9 13:32 发表
6 @9 l* ~1 L9 w我都有去水区泡,咩见过喔:shy:
- \: z: E/ O' B5 p4 k: c. v- h或者,距地5食我,哈哈  y6 r% a& {( c5 \5 {" C
水区有几个都眼熟喽,少坏人
" J7 x2 m5 @% v1 c不过二手区就多坏人

" n! Y8 D7 n9 {3 f' t) k混水区都5识我,我好失败!