工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

今日系校道做左一件超五厚道既事,忏悔中..............

话说今日同一班同学踢完球,系校道路过,忽然见到一个“好杀吃”既背影(一头飘逸既秀发,一身xx的打扮,即是男生见到都一边流鼻血一边感叹夏天到啦果种衣着.........)......................
      望住距既背影,于是我就做出左d好五厚道既事.................
      我问我班同学:“你地系咩位置架?”
      同学A:“龙门!”
      同学B:“边后卫!”
      同学C:“后腰!”
      同学D:“中场!”
      我说:“我是前锋!”
之后,我补左一句:“前边果位对脚仲粗果我地成支足球队..............”
不厚道啊!
忏悔!
传说的鬼眼  在 2005-6-5 10:26 PM 发表:

话说今日同一班同学踢完球,系校道路过,忽然见到一个“好杀吃”既背影(一头飘逸既秀发,一身xx的打扮,即是男生见到都一边流鼻血一边感叹夏天到啦果种衣着.........)......................
      望住距既背 ...

我嚟做教练~

睇吾明

喜欢冬天  在 2005-6-5 10:30 PM 发表:

睇吾明

sorry,上大学之后表达能力退化,将就下拉

你今天有去踢球吗 ?

基本上可以看懂楼主所要表达的意思,不过还是要说一句:你文学素养太低,劝你都系返去学好D语文再学人发贴啦。ok?成日及女人兼且泡工大女生宿舍,心术不正,唔方好人。

我都睇吾明.
不过佛山嘅,仲同我读过同一间中学
顶!!!

waterbuffalo  在 2005-6-5 10:28 PM 发表:

我嚟做教练~

想做教练 问过我没有啊 顶多卑你个副做下

扑通小卡  在 2005-6-5 10:40 PM 发表:

我都睇吾明.
不过佛山嘅,仲同我读过同一间中学
顶!!!

你睇下你嘅校友,唉,我都唔想出声喇,你地买旧豆腐撞死佢算喇。
如果唔系败坏佛山嘅名声,黄老前辈唔会放过你地嘎。

楼主真是好“淫”啊!成日只是识得睇女仔,好心你学好D中文先啦!你没理由甘既吗?大个仔啦~~~成熟D啦。唔好钟是好似个细佬仔甘先得既!!!见到靓女就追啦,靜是得个看字,上啦。钟要大佬教咩???

格古洛  在 2005-6-5 10:48 PM 发表:

楼主真是好“淫”啊!成日只是识得睇女仔,好心你学好D中文先啦!你没理由甘既吗?大个仔啦~~~成熟D啦。唔好钟是好似个细佬仔甘先得既!!!见到靓女就追啦,靜是得个看字,上啦。钟要大佬教咩???

靓仔,你唔系同佢一齐嘎咩?咁踩法,因住连自己都踩埋啊。同学A咪你咯。
仲系度办嘢?揭你老底。

看吾明白~

经鉴定!!!!楼主绝对系个白痴或智力低下者~~~鉴定完毕

闪~!◎#¥%

契哥,扎扎跳,goldyue你地902b班白痴五过来污染工大后院拉!

格古洛  在 2005-6-5 10:48 PM 发表:

你前两日米一样比恐龙吓亲

我来为楼主默哀一下!!
帖子太烂了,下次唔好甘啦,知道吗??
乖!!1

传说的鬼眼  在 2005-6-5 10:56 PM 发表:

契哥,扎扎跳,goldyue你地902b班白痴五过来污染工大后院拉!

甘你呢个904C4号床 岂不是经已发出核辐射~~~

[ Last edited by goldyue on 2005-6-5 at 23:03 ]

传说的鬼眼  在 2005-6-5 10:56 PM 发表:

楼主,你好,你叫我啊?
话事话呀,叫得我契哥,我都唔争在多一个契弟,何况你叫得甘虔诚!

goldyue  在 2005-6-5 10:58 PM 发表:

甘你呢个904C3号床 岂不是经已发出核辐射~~~

白痴我就见得多啦,但好似你甘白既我都是第一次见..............
搞清楚我住边先发贴拉..........................

唉……你地呢班人啊!!!!我点讲你地好?
甘样刺激楼猪~~~~人地比你地刺激到傻左啊