工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

[征女友] find my true love;just take a quick look at me

本帖最后由 allocation 于 2009-12-18 00:09 编辑 + O6 H4 ]+ \2 u5 y, [$ \8 L

; o/ e- s' X. g9 a7 r人地话,每件事情都会有两种选择,一系消极面对,一系积极面对。
& v6 p. y1 n' G# i之前发过一次贴,有几个人加,但系都无咩诚意既。所以,我今次选择再试多一次,亦系最后一次,唔成功就随缘了,哈哈。$ K# w3 S4 X4 g; g
圣诞节就快到啦,我好想你可以同我一齐去烛光晚餐,然后一齐去戏院睇番场电影,然后一齐手拖手甘番黎校园。; m  Q+ s& _4 D# {
元旦都快到啦,我好想你可以陪我去倒数,今年既最后一日,同听年既第一日,都可以一齐渡过,我觉得系一件好幸福既事情。
  B$ C, v' h9 T1 c, s1 ^* Z甘多年黎,我从未试过同女朋友一齐去睇一年一度既烟花,我好希望明年可以。+ y/ e5 P% b+ z8 {& b8 a
我好希望,我地可以一齐去旅游,一齐去睇海,一齐去为我地既事业而努力奋斗。
/ M( b3 g$ J3 U( j5 K7 \3 ~6 q我希望当你唔开心既时候,我可以带比你开心。我希望当你想哭既时候,我可以系你身边陪伴你。  q9 a) L- ]  l( {- N/ g
而我都希望,当我唔开心既时候,你都可以系我身边陪伴我。
" m, R7 T) H3 o: {本人龙洞广工大四,身高174,平时中意打篮球,唱歌,电影,美食,旅游。
6 @3 [2 y8 D/ A如果你系真心既话,可以加我Q:1004051095(呢个系细Q,相识之后,我会用大Q加番你噶,而我都会发相比你睇)
消灭0回复

话说偶不是龙洞的

我还是比较担心我的期末考

龙洞最不缺的好像就是女生啵...

条件又不符

路过,% Z3 ?: n) l' g" C" j$ v
顶一顶

龙洞最不缺的好像就是女生啵...
6 M9 S3 y& a2 a. ejenifer 发表于 2009-12-17 12:59

) m  H2 L- ?+ I8 T5 N6 ?直接引用......
( E. @  A$ e* @$ Y- f* {1 J$ i龙洞大四帮顶......

龙洞从来不缺女生

希望你成功啊~~祝LZ幸福~

偶一龙洞老大悄悄走过,奶奶的,居然还有这种纯情男人,真他妈滴难得啊,人生啊!!!!!!!!!有没有人要我啊,哈哈哈哈

回复 5# jenifer ( I# }% p$ X0 @- j3 u+ @

% S9 i1 C. C# i. l8 C+ x. V3 Y- m: _5 g$ P& [5 f
    食唔到就少啰

龙洞……龙洞……

楼主加油啊, 一定能找到个合适的。

帮一下你哦~~~  顶

= =、 帮顶~

校园恋。。

[em029]

-。-只能路过帮顶

路过帮顶