工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Mina、

[兴趣征友] 我要蒸熟你..有意者请入[沉帖、沉沉沉.....]

火.. [复制链接]
头像被屏蔽

头像被屏蔽

你想点蒸熟我?。。。[huffy]

我接受唔到比人话唔衬..所以我唔要165以上女...
1 M' s0 L3 R1 ~. |& [& p7 v* p& s3 s& ?( Y" j- ^: d

2 @; N$ x7 q7 Z试谂下,一个女仔着对8cm高踭.就直接同自己平齐..感觉好 ...
, R8 C7 }. r2 E≮华★仔≯ 发表于 2009-12-21 19:27

1 x/ ~+ p  s  X1 e! l2 K  l8 @' b, t0 `, z# J' P' q
/ Y5 S2 J1 `" y
    她的高跟鞋不是很高、不用怕

如果是处女,仲有处女膜果关可以闯3 b* f/ _9 q3 {& R
冰山俊男 发表于 2009-12-21 19:43

6 q- [1 c! N& T* n  c  k$ q7 y6 C, ^+ J: w8 ]
! w/ l* b+ u" I% g' R
    那简单.只要80就行了

头像被屏蔽

只求ONS==#. R8 V) w6 E* @6 O$ M
Fattwo 发表于 2009-12-21 19:39

: F2 y4 i6 |/ q; h) F, w$ T/ \2 a. ^# ^

( [: j  q$ m7 T' K+ `$ Q    那..谢谢再联络

头像被屏蔽

你想点蒸熟我?。。。
# D$ t/ X$ s5 b" H) j+ c朗笑天下~ 发表于 2009-12-21 19:45

( ?) C6 v. d7 c( J: G2 o+ \7 y6 Z2 o' E) ?7 g
& d, k0 `- I* T) B4 x5 h
    用锅蒸熟你

不用啦,省下果80吧,无处女情结的4 _% }+ w# t: j4 B
冰山俊男 发表于 2009-12-21 19:48
" J4 o6 g2 U5 g

: @/ G! m/ J9 K7 U9 {
' ^" y3 i7 E* S: g9 `    那更好..剩下80块、买别的东西

头像被屏蔽

回复 69# Mina、
  f0 h; v+ h* x' i- I& F9 @来啦。你来我宿舍蒸熟我啦。。。

又系身高,差两CM的经常被BS

为何你偏偏选中我' J- |5 Y! j) I  j% ~, D+ [
冰山俊男 发表于 2009-12-21 19:51
" M; v* p/ `. C" {
6 R0 v, Y  X0 Q; h- g0 g( S

/ n  T% ?* |0 n, i- w8 G   系你自投罗网

回复  Mina、 $ J8 A: e2 R- f, b$ }& U
来啦。你来我宿舍蒸熟我啦。。。' G' D0 G3 ^, t% {5 I
朗笑天下~ 发表于 2009-12-21 19:51

% d' {4 }8 G3 w9 F3 K& j3 x
4 V- `% ?3 R  g7 j$ O7 R- x
  Z, C5 M; g' g! {' U$ j% [% I    上次去都唔俾入噶

岩冲完凉 又黎同楼主调下情先 讲错。。系培养感情

那..谢谢再联络6 i( J9 L" L9 M; X- o" Y8 }' v
Mina、 发表于 2009-12-21 19:47
只求ONS==#- `( q8 i+ q3 Y$ C( [: C5 _/ K
Fattwo 发表于 2009-12-21 19:39

' l9 C, D' R/ ^7 H9 m+ q3 w! f那个...帮小二问一声:啥时候有需要呢

头像被屏蔽

头像被屏蔽

头像被屏蔽