工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 小纸

[征男友] 听日生日,所以来征男友

火... [复制链接]
头像被屏蔽

回复 220# jean1
  E  i* M  c- F  ]3 y+ l
/ b7 s6 T) b: t. v0 _, \6 n7 _7 W
    5 understand

回复 221# 小甲虫 : |0 k2 @; r* y# P! y
9 G2 T+ C( Q# `, o" F, A
. m& k& R% f+ K/ y9 g, y/ Y
    家下我有个呢个权利...但无呢个义务...你都5似有诚意个只...

回复 222# 么么黑
" l- W6 E) N& Z, t0 u$ k& v/ _9 X* B' \6 i8 [' e, Z$ A

- D9 ^. @( _0 B% o. L! o; B* h    密都无留低...

看起来很不错哦,还没征到啊

求交往

回复  小甲虫
) F8 Y9 h7 M5 |. I2 ~. R5 }, c! I8 B- t+ ?7 Y2 i

3 o0 [  f- k; f* y    家下我有个呢个权利...但无呢个义务...你都5似有诚意个只...[houzi ...
1 ]$ H! ^9 l* X; ]小纸 发表于 2010-2-25 09:34

' {* F2 s8 P. c) L% _3 x2 R乜冇诚意 啊,我对广外的妹妹仔的向往日月可鉴,天地为证的,你仲系度讲喔。。都话要快的快 的,再快的啊。。。

求交往# w/ V) t& ?. l/ s, x. k
nicholas_ng 发表于 2010-2-25 12:50

& C8 r. F& t9 Q; n" T9 z, p: }求 交。。。。

回复 226# pengchhui
' Q* R, v6 T3 p
6 R  L7 W" e1 p8 B- w' G9 W( ]
, @; X4 V9 G: @4 c站内信箱爆。。。只喺仲未有适合的而已。。。

回复 227# nicholas_ng 0 Y3 {% E' F$ W! R" s

. N" c/ F2 i* Q) J1 T% c
9 i5 {. L% N5 k    留下占楼钱。。。

回复 228# 小甲虫
. w8 ~4 L8 u, a
  V, k. I: S6 S6 C5 J/ [& J( U7 o/ X1 x) q8 t4 M" {
    咁我点介绍你啊。。。叫佢站内PM你啊。。。

LZ同华工哥哥仔发展成点喇?

求交配

求交配
- A' w( U# z* w: a0 HY—Y 发表于 2010-2-25 21:06

: i7 i& L) z0 I" \3 a6 r此仁兄。。。。。。

回复  小甲虫
. |8 I' ~/ Y, `+ T+ s1 p5 B% [+ o4 C4 C  K8 c6 w; A
: C  k  ~( {  T9 D3 H* z
    咁我点介绍你啊。。。叫佢站内PM你啊。。。4 H4 r7 ]' ~( Z) }! O4 \
小纸 发表于 2010-2-25 18:43

) D' @* s- T* W" U! o4 k3 n可以,或者直接叫区搬来我宿舍得啦,我宿舍号系X区,XX栋,XX房

头像被屏蔽

求交配
9 n  X. N" {0 c( J1 X+ ]; VY—Y 发表于 2010-2-25 21:06

$ |0 s7 i; X$ N) u
! A0 C* D5 K/ ?' _$ f+ h混后院这么久,第一次见这么直接的

回复 233# jjs100 + t2 `: \- C3 \  ^
' E  G" P2 T- j$ Z' G
% i% n. z& B+ x
    网友阶段。。。

回复 234# Y—Y
. s) R# [  p. ^# Q3 [
: l0 E; Y9 ~+ u: \8 G. p, k3 f# t' U+ J  {9 R# H
    你同我返去读书。。。

回复 235# 小甲虫
* c: d+ f( N, m! Y0 G
" D$ t- w# J) m; d( ^: O6 |
3 f! w" y' Z3 k+ E+ C# q& b佢要去读书。。。