工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 小纸

[征男友] 听日生日,所以来征男友

火... [复制链接]
回复  nicholasq
! U# Y( [8 K' I5 Z) S. e/ T3 E- O" ^7 d! y
" r1 S; L! T5 Y2 V- e
    家下又无话强娶你。。。-_-+
2 s  J" y2 ?7 c9 d5 c小纸 发表于 2010-1-14 21:01
4 u, x$ `* W5 P) j
: K4 ~- U' s* q3 u  P
& ^0 Y" Z: g) }

哇……

回复 112# doring 4 ?8 T2 A: E( ^) H+ f2 @. y

: ?% g/ u) D# b; y+ v3 n! G
" n- X7 e5 R3 ~' m$ E  Z9 b    喺???5通你喺我双胞胎兄弟???

回复 113# 小甲虫 6 f( I1 Q' U+ o, Z7 T
2 j1 r- @( |/ `3 F% W

2 V7 w) y: V! ^* |; W5 Y    我大寿0既隆重时刻,你居然去滕PO。。。

回复 114# 麦杰强
% ?- ]2 J! c" |
- T% ~6 T' _# n) f; {; X# X9 i' m* W# g; ]( V) j2 R  c
    好话好话...我高中&本科5打校队就喺打院队0既正选...囧

回复 115# 风之子100 6 B) L2 D1 R& S

" a6 s$ H! s3 p- L; T; r7 f& s7 V% w$ J  S0 z
    无泡啊...我一万年都5出现一次...

回复 117# ten50609858 : V& B0 ?3 F+ T! H0 I# G# L% }
) J2 ?8 A# t8 @; I1 q; j! ]
0 V  h$ d7 x7 g8 \* s
    留低你个人啦...

回复 118# lookgod
" s7 n4 j7 P4 X- b1 y' p# p; D/ u! C0 g9 A% o

+ Z8 ~4 y1 x& o    我没说过我只爱广工男...

回复 116# 断翅的蝴蝶 . m. A5 n) m4 y( |! X

3 {1 H9 [& k% z% J+ h
1 `1 d0 s  R7 q/ s$ z' N% Q" s    因为我喜欢湘北
0 e8 D1 w) E3 ^/ t3 y湘南是我捏造的相反词...

后排插入寂寞师姐的帖子

回复 131# ≮华★仔≯ 3 Q! @0 S% X9 D+ O

( j! {. r) M2 `+ E
. }: `; W+ ]4 h    5通喺度发帖就寂寞?/ }. E& y& {; X
咁兄台高强0既帖数咪算喺闭关N年之人...

楼主来广工招就对了…………

回复 133# 雪之东   W6 v; o6 f, @7 {! Y: W

" Y3 I9 }. e: m3 [* d5 b& @  n) T( D6 V" s2 J! X3 R3 I
    因为我自己本科是广工的嘛。。。
, y5 Y% h9 V- T8 J2 j2 a- V6 }就因为这么多年了,所以知道广工人好的地方。。。
' X& ~& G# I$ w7 k  b1 I. P) p所以求同。。。

回复  ≮华★仔≯ 2 B( ?. G" {2 c
7 {/ K, b/ @, _/ P
5 y4 H8 D# v+ S# ~8 v: q2 Q
    5通喺度发帖就寂寞?' f# ]& i0 g! O  G, m" {
咁兄台高强0既帖数咪算喺闭关N年之人... ...! {: b" G' @: p7 E# V, o
小纸 发表于 2010-1-17 09:22

$ [  l! r' L; ?4 O,,。。。。。。我已经过左寂寞发帖既阶段。. ?' M, n0 D2 y9 h$ d
+ g* ~% c+ K  K$ ]7 A
e+开始寂寞打灰机。。。(讲笑咋)
4 v. E/ y0 c: W  w" a+ L2 M; y" E: W+ T; \
* l/ P- ?. m4 q# ^. u

% Y$ A& W* p3 T  W6 u发觉,最近完全冇吹水欲望。。

回复 135# ≮华★仔≯
/ h' x6 F2 Y) g: b7 ^: b+ w' E- E: k7 |  y; h( y" {

2 H: {* K" P7 |    人生短短几十年命,老实讲,寂寞就边个都有0既...不过浪费喺帖度就5抵0既,我明: s7 t- M1 ?" w5 `8 s" j8 E
想稳份好工...想做多点兼职...想睇多点自己中意0既文学书...想更加有时间陪屋企人朋友...
4 M- t* \9 ]3 c7 ^' t' V6 ~5 t想继续寻找直到命运之人出现为止...6 _/ E( ~$ Z; z$ i2 V4 ]5 Q
有时真喺觉得一日24小时太短...如果一日有42小时,我觉得会将以上各种事情做得更好...时间就喺金钱,时间就喺本钱...) g/ h: Z5 L' {2 \/ F7 O
我无轻视过后院嘎,觉得任何一种相识都喺一种缘分,话知佢发帖又好,相睇又好...
5 h- W3 S% O9 L感情可能发生喺任何一点...
! j1 o0 {6 G; e! h; r* `% v( K呢度同你讲到野都喺一种缘分,网友都喺一种名分!

纯表吾系我D错~~

回复  ≮华★仔≯ 7 ~* d; b0 E" B3 p1 B  C

4 k! W2 n) e6 `
  B  x0 R# J4 E' V3 y2 f    人生短短几十年命,老实讲,寂寞就边个都有0既...不过浪费喺帖度就5抵0 ...2 _' p0 a1 u$ v1 M0 [  {3 P
小纸 发表于 2010-1-17 17:01

3 {' R# e" q  U, p
& a- X0 ^& W5 q祝你早日找到
5 z% ?% p' V: u/ u4 z是缘就好好把握~~一辈很简单,平凡点好。7 @% S( d- V6 ^  g" T
在看一个人时,多点看优点
0 g% G4 `& `) c老看缺点,既爱又发现“不值”,这样的话,还是一个人好。# n( q- z. B. n8 `8 @
喜欢美不是错,换个角度,有些是很漂亮的,也有很帅气的。

84年,日资公司上班,就是不懂日语,介意当我家教否?

回复 138# 昨天今天明天 7 ?- L; h- J6 B) |. x5 w

+ P, S% g( B/ I. a$ \4 C2 m# h( y  H; h$ a' q3 i* H# l0 j9 j
    我成日去东风路。。。

回复 139# jindiao100 # u2 s  Z0 |2 T( }+ j# }
' O' }% F0 c! A9 J3 d" H

7 m5 J) q5 z7 W: F+ B' m: X6 ^& [/ ]    好啊好啊!恰好最近没有兼职做ing。。。