工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

我亲戚既外贸公司招人啊~~!梅县既同学入来睇睇啦~!

招聘跟单人员!!最好英文好少少啦,因为全部系做欧洲果边既生意& Y# N3 _$ R5 E
吾使有咩经验嘎,因为点都系从学徒甘既级数开始做
& K* I( P0 A& b, z对方要求:梅县既广工毕业生,理解能力强
/ S  V& H( q7 S( D4 w; B# J有意思既同学就发简历去我email啦
2 o5 {9 u8 i' x+ s) I* J) v8 x[email protected]- G. W) U$ O3 }( F) u
吾该晒
哗,好高要求喔,因为我吾是梅县的^_^

唔系梅县既

我都唔系梅县嘅...

楼主可以讲下点解一定要梅县嘎么?

参与评分
9 ]% w0 G! F! E" s- g  g; i& b用户名: 2002070344 [退出登录]
6 z/ W, P6 I4 r: y! p' b作者: 幸福的傻女 ) {6 J* H! f+ C% r
评分: 积分 15 点
9 F3 [: C7 C0 ?2 A) q标题: 我亲戚既外贸公司招人啊~~!梅县既同学入来睇睇啦~!
- F. e/ W5 E! Q, e& ^+ D % ?& u7 T6 q9 a1 D3 I- U1 ?, f

* T0 I) f' R" i- q/ e楼主,赞一个

我都不是

albertfu 该用户已被删除

吾好意思,因为我系广州人吾系梅县人

wool王  在 2005-6-25 10:41 PM 发表:
6 {! }3 r) S8 k; X) ]
$ w0 k' _" u# b" N1 b楼主可以讲下点解一定要梅县嘎么?

7 j8 j) P1 U: m+ Z/ }) D* o
' ]) C& b& `5 j3 ?1 M7 K' L我阿姨话觉得梅县既学生刻苦耐劳- s6 H* A8 N7 X3 t% Y
所以连她屋企个家教都系响广大请既梅县同学

原来我很刻苦耐劳

实习要不要

崖系,但英文晤咩亿好,看来莫希望。

daniel  在 2005-6-27 11:50 PM 发表:
3 u& U- m1 e7 u
$ R) g! G3 w: f- @- q5 z实习要不要
. t8 _2 M: k* I( m" }2 q* y/ w

1 \1 O: E: Y5 f只要全职啊

[WAP]等多两年可以么-_-#  [/wap]

楼上的没有梅州户口

汕头人都收啦···搂住~

我也是客家人。。。。。。

幸福的傻女  在 2005-6-27 07:47 PM 发表:" E* ^) j; u( H: r& U$ e+ i: J
( w8 s3 z5 X/ H; b0 D7 ~
我阿姨话觉得梅县既学生刻苦耐劳/ Q1 _  b# D4 y; \+ h
所以连她屋企个家教都系响广大请既梅县同学

0 A; J  O/ ~- p; g
% Q; P( v- b* @6 O呵呵。。。。可惜我吾系梅县的。。。。。。。

偶是梅县的喔...只是全职就不适合啦....