工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 偶是便当

[活动征友] 征蒲仔蒲女

才发现这个帖子
0 R/ }7 t4 w6 I; E: P& d# H, u' T/ ]估计楼主已经去了

回复  裂雪 0 V  E+ D5 m# }: I) e8 l
8 N0 ~* R$ L4 W3 e: g- B
最低消费500快,唔系好贵姐,仲要人请咩( t6 e+ G9 V- Y
偶是便当 发表于 2010-3-6 13:38

5 o$ j/ R( i' _9 T/ j
1 F! O- D- @$ {, ]- v5 _5 ?8 k4 i, \( i/ X! f; L
    对于一个大学生来讲,这种消费一个月能去几次?!

头像被屏蔽

围观算了

回复  裂雪 3 ^' H/ z$ f7 w% K# [3 e: m
' v8 y2 Y1 N4 H
最低消费500快,唔系好贵姐,仲要人请咩) x9 [( m* a+ a
偶是便当 发表于 2010-3-6 13:38

/ x! [7 O! @" R  }* `- u4 p
1 @4 f6 B+ ~7 ]- C& ^3 N# X/ a
0 Z& l$ L" W, T  w1 i, V8 F4 h# M    寻找激情的寂寞富婆,500块,快两个月的伙食费了

不知lz起床了么

回复 26# basic
$ F8 w  H9 |8 ?# q3 j9 x! V
7 H' r3 C5 D: U6 Q3 ]3 r# H* i
6 B% N1 v6 {! s# j# Z' V0 O    回复之,我起床好耐啦

回复 25# 轻水惜寒
( U" B+ S& K; Y: ^& _4 O9 K5 y
) q$ L6 h; _# Z+ ~8 A6 d/ c, ]" V! v0 |4 {1 x2 ?
    唔好甘话我啦,我唔系你地想象中甘,不过唔怪你地啦,因为毕竟大家都唔熟悉,系未?

最低500。。。。。。。。500块是我两个月总娱乐的支出= =
( z7 K; _# r5 U看来我不是农村来的,我是山区来的。。。。。

回复  轻水惜寒
' x- a6 P6 Y" Z& A1 d9 K
' Y" ?5 v( B# W& t+ e5 Z
! i+ Y3 k9 b, `* [) R    唔好甘话我啦,我唔系你地想象中甘,不过唔怪你地啦,因为毕竟大家都唔熟悉,系未? ...
2 P) K& {+ |' j5 y+ }偶是便当 发表于 2010-3-7 11:17
: d: z. o- [3 B  c9 y+ e6 j
& H2 R5 O( M. Q
一起开房,一起深入了解,一起熟悉

回复 29# 目童子L
3 \8 R$ e8 b$ S0 P: ^
& z0 p. q- m! ?, C! ~' e原来大家对这个500块这么敏感

一起开房,一起深入了解,一起熟悉8 |/ ^. A( A0 {1 J
轻水惜寒 发表于 2010-3-7 12:00

# {' f8 f$ C6 t6 Z4 C* B2 M, G: b
请自重。。。

想出去玩

浦完返来将下结局啦

晚晚都有事的么
7 Z, A- K( ?( h6 j0 y* I  C; x0 k一次没征到又征一次

蒲呢样野唔适合20-25岁噶人.= =
! X) N5 T" s3 X' d3 Q0 _" E* c0 R# X* p+ @1 v7 O% y7 m; G
因为呢个时间噶人.有固定女朋友,而且没钱,而且没咩压力.= =