工大后院

加入后院

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: samyang

[征女友] 唔使望啦 系你啦 入来啦

火.. [复制链接]
顺便翻页

你分析的相当岩,起沙漠又点会有绿洲先得加。但系石头缝都能蹦出个孙悟空,茫茫人海要稳一位佳人应该都唔系好难既。。。

系米觉得我仲唔够诚意,应该留埋个电话号码先得。。。。。

系路过话你有诚意嘅都系男士,如何加q?

LZ  我加你啦!* W* @/ q- x5 g! |# I

& V. `3 f& P) c6 q8 [   好有栋笃笑的味道哦!

172,整太高了吧,我畏高啊   唔得啊,到时仲要成日抬头望你,我怕会有颈椎炎啊。。。 ...( p4 M  J' F0 m% X! `
samyang 发表于 2010-4-5 11:48

( h. U7 b2 ~- B原来lz甘畏高既,我都被pass左了

回复 25# vip0668
5 m5 y" c2 t8 K4 ]* J& e9 R# e9 y2 A: s; r' t" }

2 A$ v) T1 r9 ^( S6 ]$ E    喂  大佬啊  我征婚啊   唔系栋笃笑啊 。。。好严肃加。。。

回复 26# 脚印
; l/ _4 C& K! w( k1 [, n
, j9 `& A* s" \' h5 M0 E) s/ g% }+ V! S
    甘世事无绝对既,为左你,颈椎炎都无所谓啦。。。

回复 24# 冯家老二 ; S1 O) ?2 M4 e% B4 z' \

2 ^8 D% D/ P/ F8 p9 ^  @: f# q9 ^6 N, M* Z, m! p5 V! [
    赞同

其实我没有仔细看
  G+ @3 [$ d& G因为我发现我看白话有的看懂
7 e$ V4 v. s/ ?不符合 5 B; G" Z- F7 p; f6 F& s( u
拜拜

四会好多有米仔

回复 31# 这个名字已注册   `* ?3 z  A  o) v+ k3 ^* E- h- A
. I' l9 r; g7 X  w* Q8 L
: M. e8 {) @9 h9 o# i% X5 n
    你系四会人咩?系米老乡啊?难得他乡遇故知,今晚出来聚一聚呢。。。。

LZ都几坦诚同幽默吖,呢挺男仔都OK受欢迎嘅~而且24小时online咁有诚心~~加油啦~~

lz慢慢..

腰围二十八公分、、、强人

路过顺便帮顶

甘强 女仔快D call人家啦

自己顶顶张贴先。

这里有几个女的、、、、

围观文采男征友~